Gość Jan Napisano Środa o 17:29 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 17:29 7 godzin temu, Gość Edward napisał: U nas Lubelskie nic się nie uchowało 2 tony z hektara i tak poszło na spady. Dla nas ta obniżka to jak resztki ze stołu. Pozdrawiam Nie gadaj głupot.. lubelskie miało w tym roku jakieś 50% zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edward Napisano Środa o 17:45 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 17:45 15 minut temu, Gość Jan napisał: Nie gadaj głupot.. lubelskie miało w tym roku jakieś 50% zbiorów Szkoda słów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano Środa o 17:54 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 17:54 24 minuty temu, Gość Jan napisał: Nie gadaj głupot.. lubelskie miało w tym roku jakieś 50% zbiorów I co myślisz że każdy miał równo -50%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano Środa o 18:02 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 18:02 w lubelskim i swietokrzyskim w tym roku nie bylo praktycznie jablek , znikome ilosci bo zmarzlo . w grojcu tez troche zmarzlo i nie bylo tych jablek duzo , kto mial przemysl do wysypania to wysypal , zostalo tylko deserowe jablko do handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano Środa o 21:11 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 21:11 3 godziny temu, Gość Edward napisał: Szkoda słów.... Wisznice, Stryjno normalne zbiory. Kraśnik 50% zbiorów, Opole Lubelskie 30%,. To jaka średnia wyjdzie? Taki cielms mówił że 95% zmarzło, a patelki z podwórka odjeżdżały. Może deseru nie było zbyt wiele ale przemysłu wg 50% licząc całe lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Smutny Napisano Czwartek o 08:22 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 08:22 Aż przykro się robi czytając te wpisy i tyle w temacie. Jestem z lubelskiego miałem 10% jabłek liczę z przemysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wesoły Napisano Czwartek o 11:29 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 11:29 3 godziny temu, Gość Smutny napisał: Aż przykro się robi czytając te wpisy i tyle w temacie. Jestem z lubelskiego miałem 10% jabłek liczę z przemysłem. To miałeś mniej roboty a więcej wolnego Zawsze są plusy i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano Czwartek o 20:18 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 20:18 8 godzin temu, Gość wesoły napisał: To miałeś mniej roboty a więcej wolnego Zawsze są plusy i minusy Mam nadzieję ,że na drugi rok będziesz miał tyle roboty co my w lubelskim w tym roku . Ja miałem tylko 6 procent normalnego zbioru ,wszystko poszło na przemysł ,prinsa na ha było 12 jabłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wesoły Napisano wczoraj o 08:29 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 08:29 12 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Mam nadzieję ,że na drugi rok będziesz miał tyle roboty co my w lubelskim w tym roku . Ja miałem tylko 6 procent normalnego zbioru ,wszystko poszło na przemysł ,prinsa na ha było 12 jabłek. Cieszy mnie twoja nadzieja Uważaj żebyś nie dostał apopleksji z tej zawisci Obsadzciebw tym roku wszystkie dołki,rowy i siatki to będziecie mieć więcej na przyszłe lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pankracy Napisano wczoraj o 11:13 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:13 (edytowane) 15 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Mam nadzieję ,że na drugi rok będziesz miał tyle roboty co my w lubelskim w tym roku . Ja miałem tylko 6 procent normalnego zbioru ,wszystko poszło na przemysł ,prinsa na ha było 12 jabłek. Bardzo dobrze piszesz. Jedziesz z *** Edytowane wczoraj o 11:29 przez Sebastian Pawłowski Proszę o kulturalną dyskusję bez wyzwisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bonifacy Napisano wczoraj o 11:48 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:48 15 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Mam nadzieję ,że na drugi rok będziesz miał tyle roboty co my w lubelskim w tym roku . Ja miałem tylko 6 procent normalnego zbioru ,wszystko poszło na przemysł ,prinsa na ha było 12 jabłek. Trzeba było inwestować w zraszacze nadkoronowe i frostbustery zamiast w powiększanie nasadzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Napisano wczoraj o 15:49 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 15:49 4 godziny temu, Gość bonifacy napisał: Trzeba było inwestować w zraszacze nadkoronowe i frostbustery zamiast w powiększanie nasadzeń Dokładnie. Nasadzone pryncow, ajdaredow na każdej łące i lament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi