Gość Pepe Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 2 godziny temu, Gość dąb napisał: Po 8gr wozili to zawiozą i za 35 Dla większości gumofilców jabłka są bezcenne....zawiozą za każdą cenę Teraz tak jest z ludźmi...obszarnicy przepłacili kierowców(co łaska nie mniej niż 500) i pracowników i mają bo liczą,że ci mali nie zbiorą ... Każdy kłamie jak najęty gdy się go spytasz ile płaci pracownikom..stawki startują od 16-17 zł/h ale każdy mówi 15 :))) tony w ka to robią właśnie obszarnicy a nie trzyskrzyniowcy Dlatego śmiem twierdzić,że jabłka nie zabraknie wiosna Trudno zrozumieć,że trzeba duża część jabłek zostawić w sadzie,żeby były z tego jakieś pieniądze Chyba piszesz o sobie, po co woziles po 8gr. Ukraińcy zrobili Ciebie w ch..a i płacisz więcej jak 15 zł jak mi przykro. Jak mam po 15 zł od miesiąca a teraz sami dzwonią o pracę po 14zl. Ludzi do pracy b.duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k111 Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 2 godziny temu, Gość dąb napisał: Trudno zrozumieć,że trzeba duża część jabłek zostawić w sadzie,żeby były z tego jakieś pieniądze Najlepiej zostaw wszystkie... wtedy to dopiero będzie pieniążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek197704 Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 Godzinę temu, Gość k111 napisał: Najlepiej zostaw wszystkie... wtedy to dopiero będzie pieniążków. najlepsze jest to, że najwięcej krzyczą żeby zostawić Ci, którzy koczują pod skupami od 3 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lol Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 11 godzin temu, Gość dąb napisał: Po 8gr wozili to zawiozą i za 35 Dla większości gumofilców jabłka są bezcenne....zawiozą za każdą cenę Teraz tak jest z ludźmi...obszarnicy przepłacili kierowców(co łaska nie mniej niż 500) i pracowników i mają bo liczą,że ci mali nie zbiorą ... Każdy kłamie jak najęty gdy się go spytasz ile płaci pracownikom..stawki startują od 16-17 zł/h ale każdy mówi 15 :))) tony w ka to robią właśnie obszarnicy a nie trzyskrzyniowcy Dlatego śmiem twierdzić,że jabłka nie zabraknie wiosna Trudno zrozumieć,że trzeba duża część jabłek zostawić w sadzie,żeby były z tego jakieś pieniądze serio i 20 możesz płacić, u nas był zebranie na wsi bo rata podatku, 15, a niektórzy zdenerwowani ze z 14 bedą podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dąb Napisano 19 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2022 9 godzin temu, Gość Pepe napisał: Chyba piszesz o sobie, po co woziles po 8gr. Ukraińcy zrobili Ciebie w ch..a i płacisz więcej jak 15 zł jak mi przykro. Jak mam po 15 zł od miesiąca a teraz sami dzwonią o pracę po 14zl. Ludzi do pracy b.duzo Widzę,że nieustające pasmo sukcesów Teraz to nikt nie wozil po 8 Do mnie dzwonili,że mi dopłaca byle u mnie pracować Kolejny mitoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość k112 Napisano 21 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2022 W dniu 19.09.2022 o 09:40, Gość k111 napisał: Najlepiej zostaw wszystkie... wtedy to dopiero będzie pieniążków. Chyba zapomniałeś jak sypalew na patelnię w czerwcu z Dopłatą W tym roku będzie powtórka tylko bez dopłaty Ciekawe co nastąpi wtedy napiszesz bo jabłek jest więcej niż w zeszłym roku a rynków zbytu nie przybylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wow Napisano 21 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2022 W dniu 19.09.2022 o 18:34, Gość lol napisał: serio i 20 możesz płacić, u nas był zebranie na wsi bo rata podatku, 15, a niektórzy zdenerwowani ze z 14 bedą podnosić Serio W bajki wierzyłem 50 lat temu Niech nerwosol zaczną pić i serum prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 21 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2022 Mutsu na sortowni 90groszy, mustka 1zł, pasek 1,30 trzeba sadzić więcej i gęściej gali. Jak by ktoś nie zrozumiał, to był to sarkazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kon Napisano 22 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2022 7 godzin temu, Gość nok napisał: Mutsu na sortowni 90groszy, mustka 1zł, pasek 1,30 trzeba sadzić więcej i gęściej gali. Jak by ktoś nie zrozumiał, to był to sarkazm. Gala 7+ 1,3-1,4 czyli po sorcie ok 1. Niestety sadownicy stracili zdolność logicznego myślenia bo nie mają na prąd i pracowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadzimy nie spimy Napisano 22 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2022 2 hours ago, Guest kon said: Gala 7+ 1,3-1,4 czyli po sorcie ok 1. Niestety sadownicy stracili zdolność logicznego myślenia bo nie mają na prąd i pracowników Tak jak mówisz nikt w 18 po 8gr nie zbierał, nikt więcej jak 15 zeta nie płaci i nikt poniżej zeta japka nie sprzedaje, generalnie wszystko luks nie ma problemu, na wiosnę po hektarze brukfilda i szniko fiko co by somsiada d*pa zapiekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadzimy bo mało Napisano 22 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2022 4 godziny temu, Gość sadzimy nie spimy napisał: Tak jak mówisz nikt w 18 po 8gr nie zbierał, nikt więcej jak 15 zeta nie płaci i nikt poniżej zeta japka nie sprzedaje, generalnie wszystko luks nie ma problemu, na wiosnę pohektarze brukfilda i szniko fiko co by somsiada d*pa zapiekła I w tym roku też wyczyszczą sądy Dopiero potem zorientują się,że Ukrainiec więcej zarobił niż oni Teraz nieustające pasmo sukcesów jak napisałeś...tani zbiór i drogie jablko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadzimy bo malo Napisano 23 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2022 22 godziny temu, Gość sadzimy nie spimy napisał: Tak jak mówisz nikt w 18 po 8gr nie zbierał, nikt więcej jak 15 zeta nie płaci i nikt poniżej zeta japka nie sprzedaje, generalnie wszystko luks nie ma problemu, na wiosnę po hektarze brukfilda i szniko fiko co by somsiada d*pa zapiekła Zapomniałem dodać,że za 14zl/h zrywają po 6 skrzyń gali Żadnych problemów,same sukcesy Tylko smoka brak w tej bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 23 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2022 To miał być post o cenie jabłek a nie jakieś wywody ,dlatego zasięgnąłem informacji na temat cen w okolicach Opola lubelskiego i tak szampon ,prins gala 0,80 na sort. gala must 0,65 ,0,70 za wagę gala pasek 1,05 za wagę. szampon ,prins 0,50 za wagę. Przemysł 0,36 tendencja spadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wyrocznia z marianowa Napisano 23 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2022 Przemysł do dołu To i do sortu też spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przemysl Napisano 23 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2022 1 hour ago, Guest Andrzej said: To miał być post o cenie jabłek a nie jakieś wywody ,dlatego zasięgnąłem informacji na temat cen w okolicach Opola lubelskiego i tak szampon ,prins gala 0,80 na sort. gala must 0,65 ,0,70 za wagę gala pasek 1,05 za wagę. szampon ,prins 0,50 za wagę. Przemysł 0,36 tendencja spadkowa pryns 0.8 do sortu a za wage juz tylko 0.5? nie wiem co za gruz musialby byc w skrzyniach zeby do sortu po 0.8 wyszlo 0.5 a tak poza tym to ceny sa przepiekne a prynsa to chyba jeszcze nikt nie rwie także bedzie ciekawie, szczegolnie ze wiekszosc bedzie chciala to opchnac jak najszybciej w obawie o wysokie koszty przechowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 23 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2022 Przemysł 38gr Biała Rawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wyrocznia z Marianowa Napisano 23 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2022 4 godziny temu, Gość Maciek napisał: Przemysł 38gr Biała Rawska Spokojnie Od poniedziałku tanieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość .... Napisano 23 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2022 już apele jakies robia zeby japka na przemysl nie sypac, kiedy strajk u piotrka w 15 osob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 24 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2022 Za wagę za prinsa I szampiona juz jest po 0,50 .Jeszcze zbiory mocno nie ruszyły...Przemysł od poniedziałku mocno w dół. Za jakieś dwa tygodnie Przemysł 0,15-0,20.Deser + 0,20 gr.Ten rok jest nasz.Cierpłiwi zawsze wynagrodzeni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nierealny Napisano 24 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2022 Godzinę temu, Gość Realista napisał: Za wagę za prinsa I szampiona juz jest po 0,50 .Jeszcze zbiory mocno nie ruszyły...Przemysł od poniedziałku mocno w dół. Za jakieś dwa tygodnie Przemysł 0,15-0,20.Deser + 0,20 gr.Ten rok jest nasz.Cierpłiwi zawsze wynagrodzeni! Golden 60 gr za wagę Zuchy Kto ile sadzi wiosna? Dobrego jabłka nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 24 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2022 1 godzinę temu, Gość Realista napisał: Za wagę za prinsa I szampiona juz jest po 0,50 .Jeszcze zbiory mocno nie ruszyły...Przemysł od poniedziałku mocno w dół. Za jakieś dwa tygodnie Przemysł 0,15-0,20.Deser + 0,20 gr.Ten rok jest nasz.Cierpłiwi zawsze wynagrodzeni! Przemysł już dzisiaj 0,34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jest jak jest Napisano 24 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2022 Bo to jest tak: Ja może jakoś przetrwam, a somsiad może niedługo upadnie. Cała prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wyrocznia z marianowa Napisano 25 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2022 6 godzin temu, Gość Jest jak jest napisał: Bo to jest tak: Ja może jakoś przetrwam, a somsiad może niedługo upadnie. Cała prawda... Bo to jest tak ... Każdy myśli,że problemem jest brak ludzi do zbiorów Nikt nie myśli,że nie ma gdzie tego sprzedac oprócz kozietul Cała prawda o intelekcie sadowników Najpierw narobić się,przepłacać pracowników byle zebrać a potem zastanowić się co z tym zrobić Przejaw geniuszu....ameby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 25 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2022 Prawda jest ze Golden 0.6 zł Prawda jest ze prins 0.5 zł Prawda że przemysł 0.34 i ma być 0.30 Prawdą jest też to ze indywidualni sadowników- przedsiębiorcy mało kupują na przechowanie podobnie jak grupy . Większość podmiotów nie ma oferty na prąd więc przechowanie Do kwietnia to 60 gr . Dolicz logistykę . 20 gr I robi się 1.3 do 1.5 za towar w skrzyni . I CO ? Nauczeni doświadczeniem lat poprzednich ( cenami) mają dobrodusznie płacić więcej za towar żeby rozłożyć swoje biznesy. Jak się daje to się kraje. Życzę tylko wszystkim ( oraz sobie) mającym swoje obiekty aby sprzedali swój towar tak aby godnie utrzymali rodzinę i weszli ze spokojem w nowy sezon. A wszystkim którzy mówili po co robić bazę lepiej zająć się sadem kupić auto nowe . Najlepsza kontrola to prosto z pola. Jednym słowem podśmiewali się. Los powiedział sprawdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prorok Roman Napisano 25 Września 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2022 Żadna to dla mnie satysfakcja,że to szambo widziałem kilka lat temu a wy zobaczyliscie dopiero gdy stoicie w nim po kolana Gala must 1 w karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi