Gość sadzimy nie spimy Napisano 5 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2022 19 godzin temu, Gość Zenek napisał: bo już wszyscy oprócz producentów położyli krzyżyk na polskim sadownictwie.... A to ciekawe bo wszyscy sadzą galę Za 2 lata będzie w cenie idareda Niskie ceny są dlatego że jest za mało inni weszli na nasze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadzimy nie spimy Napisano 5 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2022 Nie no,bez jaj Przecież nie mogą się dokupić Kiedy w końcu zdrożeje Przecież deseru jest mniej jak w zeszłym roku A ceny stoją jak zaklęte i nie ma komu podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Campello Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 12 godzin temu, Gość sadzimy nie spimy napisał: Nie no,bez jaj Przecież nie mogą się dokupić Kiedy w końcu zdrożeje Przecież deseru jest mniej jak w zeszłym roku A ceny stoją jak zaklęte i nie ma komu podać Co jest chłopki? Mało towaru chyba macie. Bo już płacę. 0.70 zł za glostera i nie mogę się dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 20 godzin temu, Gość sadzimy nie spimy napisał: A to ciekawe bo wszyscy sadzą galę Za 2 lata będzie w cenie idareda Niskie ceny są dlatego że jest za mało inni weszli na nasze miejsce Te EKONOM... czytaj uważniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SsS Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 54 minuty temu, Gość Campello napisał: Co jest chłopki? Mało towaru chyba macie. Bo już płacę. 0.70 zł za glostera i nie mogę się dokupić. pan Campello jak masz kasę na kole to duże ilosci kupisz, a jak nie masz kasy to nie znaczy że nie możęsz sie dokupic ,tylko nie możesz znalezć farjerów ktorzy ci dadza bez kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość composto Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 8 godzin temu, Gość Campello napisał: Co jest chłopki? Mało towaru chyba macie. Bo już płacę. 0.70 zł za glostera i nie mogę się dokupić. Nic nie placisz Ty to bierzesz towar na zeszyt Nikomu jeszcze nic nie zapłaciłeś I niewiadomo czy zapłacisz Lepiej już na taśmę bo grosz pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pinokio Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Gość composto napisał: Nic nie placisz Ty to bierzesz towar na zeszyt Nikomu jeszcze nic nie zapłaciłeś I niewiadomo czy zapłacisz Lepiej już na taśmę bo grosz pewny Ludzie daliście się nabrać na glostera za wagę po 70gr? Kiedy ten lud się nauczy, że nie daje się towaru na zeszyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ello bello Napisano 6 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2022 3 godziny temu, Gość Pinokio napisał: Ludzie daliście się nabrać na glostera za wagę po 70gr? Kiedy ten lud się nauczy, że nie daje się towaru na zeszyt. A kto płaci na kole? Żadna grupa tak nie robi... jak ktoś daje ogłoszenie, że bierze wszystkie odmiany za wagę, to lampka się zapala, ale widać, że jeleni nie trzeba szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 7 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2022 6 godzin temu, Gość Ello bello napisał: A kto płaci na kole? Żadna grupa tak nie robi... jak ktoś daje ogłoszenie, że bierze wszystkie odmiany za wagę, to lampka się zapala, ale widać, że jeleni nie trzeba szukać. Czytaj uważniej Gdzie tu napisano,że ktoś coś dał? Ktoś sobie jaja robi to takie dostaje odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 7 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2022 Godzinę temu, Gość Zenek napisał: Czytaj uważniej Gdzie tu napisano,że ktoś coś dał? Ktoś sobie jaja robi to takie dostaje odpowiedzi Tylko ta firma jest naprawdę i już ludzie zgłaszają się, że po oddaniu jabłka kontakt z firmą znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 7 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2022 Nie ma jabłka dobrego Ci co nie zagazował mogą większą kontrolę nad jabłkiem co się z nim dzieje i dobrze.Wczoraj jeździłem za jabłkiem z komor bo się na te otworzyło nic nie można było kupić wszystko tłuste i z korkiem masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 7 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2022 2 godziny temu, Gość Sadownik napisał: Tylko ta firma jest naprawdę i już ludzie zgłaszają się, że po oddaniu jabłka kontakt z firmą znika. Jak ktoś chce wystąpić w tv to oddaje firmie krzak Moim zdaniem lepiej na taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość uczeń proroka Napisano 7 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2022 Źle to wygląda Deser stoi albo leży jak kto woli Egipt zdechniety Nawet gala przestała drozec.max 1,8 do sortu 7+ We wrześniu i październiku export to 36 tys ton Niech będzie w listopadzie i grudniu 60 tys To wszystko nic... Tylko paczki latają jak wściekłe Urodzaj ogromny...ok 5 mln ton i pewnie ok 0,5 mln zostało w sadach choć ludzie coś jeszcze zbierają Wszystko kisi się w komorach w oczekiwaniu na lepszą cenę Tylko Może nie być lepszych cen wiosna Kto nie zakontraktował po 65 gr na kwiecień przegrał życie??? Komory są pełne ,inaczej by nikt nie stał pod rejonem w Grójcu by zamrozić Musi wydarzyć się cud by wiosna zapłaciła Wierzę w Jarosława bo wybory idą a kucają mu sondaże....może znowu wyciągnie pomocną dłoń i dorzuci po 30 gr Mistrz prorok mnie nauczył dedukcji i tak to widzę Darz bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5zl za kg Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 W dniu 7.12.2022 o 10:13, Gość Ggg napisał: Nie ma jabłka dobrego Ci co nie zagazował mogą większą kontrolę nad jabłkiem co się z nim dzieje i dobrze.Wczoraj jeździłem za jabłkiem z komor bo się na te otworzyło nic nie można było kupić wszystko tłuste i z korkiem masakra W czerwcu przybraknie Kto zerwał na czas i wytrzyma swoje wezmie Ale 90% musi zgnoic towar z komór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gnuj Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 38 minutes ago, Guest 5zl za kg said: W czerwcu przybraknie Kto zerwał na czas i wytrzyma swoje wezmie Ale 90% musi zgnoic towar z komór Piotrek czeka z otwartymi ramionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gnuj Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 43 minutes ago, Guest 5zl za kg said: W czerwcu przybraknie Kto zerwał na czas i wytrzyma swoje wezmie Ale 90% musi zgnoic towar z komór Bardzo dużej tragedii jeśli chodzi o ceny to nie ma nawet i teraz, na nowego Mercedesa może nie starczy ale może jakoś się przeżyje Golden 7+ 1.3 75+ 1.5 Gala 7+ 1.8 60-70 1.4 Pryns chyba 7+ 1.1 Ja to się tylko boję co to będzie z tą gala i goldenem za 2-3 lata bo teraz to każdy to sadzi, dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obornik Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 3 godziny temu, Gość Gnuj napisał: Bardzo dużej tragedii jeśli chodzi o ceny to nie ma nawet i teraz, na nowego Mercedesa może nie starczy ale może jakoś się przeżyje Golden 7+ 1.3 75+ 1.5 Gala 7+ 1.8 60-70 1.4 Pryns chyba 7+ 1.1 Ja to się tylko boję co to będzie z tą gala i goldenem za 2-3 lata bo teraz to każdy to sadzi, dosłownie Ceny wyjściowe Po sorcie 30 gr mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Konrad Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 3 godziny temu, Gość Gnuj napisał: Bardzo dużej tragedii jeśli chodzi o ceny to nie ma nawet i teraz, na nowego Mercedesa może nie starczy ale może jakoś się przeżyje Golden 7+ 1.3 75+ 1.5 Gala 7+ 1.8 60-70 1.4 Pryns chyba 7+ 1.1 Ja to się tylko boję co to będzie z tą gala i goldenem za 2-3 lata bo teraz to każdy to sadzi, dosłownie Witam. Gdzie tyle płacą za goldena bo mam trochę do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gnuj Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 29 minutes ago, Guest obornik said: Ceny wyjściowe Po sorcie 30 gr mniej No zależy jaki towar i kto sortuje, żeby 30gr mniej było to cienki towar musiałby być, ze 25% przemysłu albo bardzo 'uczciwy' odbiorca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gnuj Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 24 minutes ago, Guest Konrad said: Witam. Gdzie tyle płacą za goldena bo mam trochę do sprzedania? fruit family Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obornik Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Gość gnuj napisał: No zależy jaki towar i kto sortuje, żeby 30gr mniej było to cienki towar musiałby być, ze 25% przemysłu albo bardzo 'uczciwy' odbiorca Tak ostro idzie,że mój znajomy jeżdżący w dużej,prężnej grupie 3 dzień puste skrzynie rozwozi bo nic nie kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Gość gnuj napisał: fruit family Najpierw przyjadą obejrzeć i uzgodnić cenę bo są widełki w zależności od jakości towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gnuj Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 6 minutes ago, Guest obornik said: Tak ostro idzie,że mój znajomy jeżdżący w dużej,prężnej grupie 3 dzień puste skrzynie rozwozi bo nic nie kupują A ja gdzies napisalem ze biora wszystko za koleja? No nie wydaje mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gustlik Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 55 minut temu, Gość gnuj napisał: A ja gdzies napisalem ze biora wszystko za koleja? No nie wydaje mi sie Generalnie to wszystko zdechło teraz Na wakacje można jechać Albo dziadowac i ciąć sad osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gnuj Napisano 8 Grudnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2022 15 minutes ago, Guest gustlik said: Generalnie to wszystko zdechło teraz Na wakacje można jechać Albo dziadowac i ciąć sad osobiście e tam gadasz ze wszystko, przemysl biora za koleja tylko placic nie chca za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi