Gość Lop Napisano 11 Maja Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja Princ 2 Ziko z wagi, kasa w dniu załadunku. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pol Napisano 11 Maja Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja (edytowane) 3 godziny temu, Gość Lop napisał: Princ 2 Ziko z wagi, kasa w dniu załadunku. Dziękuję. Gratuluję ... Edytowane 11 Maja przez Sebastian Pawłowski Po co ta zawiść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pol Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja W dniu 11.05.2024 o 09:29, Gość pol napisał: Gratuluję ... Jaka zawiść ??? Pytałem się tylko czy z radości nie popuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sobek Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja Panowie jakie ceny ze ładnego Princa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sale Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 11 godzin temu, Gość sobek napisał: Panowie jakie ceny ze ładnego Princa? 2.2 waga bo Sandomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 1,7 zł waga , wczoraj taka propozycja. Warka. Do sortu podobnie , może 10 gr plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 53 minuty temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: 1,7 zł waga , wczoraj taka propozycja. Warka. Do sortu podobnie , może 10 gr plus Grójec 1,90zl netto Princ oficjalnie do sortu,nieoficjalnie 2zl netto.Za wage niewiem ile w Grójeckim..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Mróz Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja W dniu 13.04.2024 o 06:45, Gość Wuja napisał: Gdzie te mrozy…?Nic na horyzoncie nie widać,dzikie sady odpoczęły,na chwilę obecną różowo to nie wygląda…zobaczymy jak zawiąże i co opadnie,ale czuję,że będzie full towaru..nie licząc gradów bo wiadomo,że to działa punktowo. Jak sytuacja wuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Mróz Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja W tym roku nawet zapylacze będą zrywane na przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciocia Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 18 godzin temu, Gość Pan Mróz napisał: Jak sytuacja wuja Towaru nie brakuje Niewiele mniej jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Mróz Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja Pierwszy solidny przymrozek od 5 lat, trochę powyżej 3mln będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 19 godzin temu, Gość Pan Mróz napisał: Pierwszy solidny przymrozek od 5 lat, trochę powyżej 3mln będzie Daleki jestem od szerzenia propagandy ale po ostatniej wycieczce w rejon grójecki(gdzie podobno przymrozek był minimalny) twierdzę że 3 mln za żadne skarby nie będzie, wiem że są sady gdzie plon będzie normalny ale zdecydowana większość będzie miała skromnie owoców. Nawet u "sztywnych" sadowników o to biostymulacja robili 2 razy na dzień większość zawiązków spadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Mróz Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 1 godzinę temu, Gość Adam napisał: Daleki jestem od szerzenia propagandy ale po ostatniej wycieczce w rejon grójecki(gdzie podobno przymrozek był minimalny) twierdzę że 3 mln za żadne skarby nie będzie, wiem że są sady gdzie plon będzie normalny ale zdecydowana większość będzie miała skromnie owoców. Nawet u "sztywnych" sadowników o to biostymulacja robili 2 razy na dzień większość zawiązków spadło... Może lekko poniżej a może powyżej ale gdzieś te okolice W Grójcu dołki bez zraszania wyczyszczone do praktycznie zera Na wyższych terenach ok Te dołki to też nie jakieś bardzo duże, po prostu trochę niższe tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja Co tu dużo gadać, po prostu dobry rok się zapowiada, a i jeszcze jakieś pomrozowe wpadnie na drobne wydatki tak więc nie ma co narzekać tylko się cieszyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo po Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 3 godziny temu, Gość Daniel napisał: Co tu dużo gadać, po prostu dobry rok się zapowiada, a i jeszcze jakieś pomrozowe wpadnie na drobne wydatki tak więc nie ma co narzekać tylko się cieszyć. Pozdrawiam. O to to Im mniej tym lepiej Oby zdrowie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ogień i woda Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 3mln.ton?dobre,jedna Gala,której coś się urwie i na Idaredzie,ale też i na nim spadło mocno,zostały same grube,Gala natomiast też pustawa na dole drzew,a trzeba dodać,że rozet kwiatowych było mało,także podsumowując towaru może będzie w grójeckim 50% tego co w sezonie 2023-z dużym na ciałkiem na „może”.Pamietajcie,że grady jeszcze przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Mróz Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 1 godzinę temu, Gość Ogień i woda napisał: 3mln.ton?dobre,jedna Gala,której coś się urwie i na Idaredzie,ale też i na nim spadło mocno,zostały same grube,Gala natomiast też pustawa na dole drzew,a trzeba dodać,że rozet kwiatowych było mało,także podsumowując towaru może będzie w grójeckim 50% tego co w sezonie 2023-z dużym na ciałkiem na „może”.Pamietajcie,że grady jeszcze przed nami. Gdzie tak słabo? Grad dużo już nie zmieni chyba że jakaś anomalia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja Niestety wszyscy się mylą ,dziś jestem po lustrowanie sadòw w mojej okolicy ,śmiem twierdzić , że będzie co najmniej 4 mln ton ,wszyscy chronią i dożywiają bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andzej Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 16 minut temu, Gość Andrzej napisał: Niestety wszyscy się mylą ,dziś jestem po lustrowanie sadòw w mojej okolicy ,śmiem twierdzić , że będzie co najmniej 4 mln ton ,wszyscy chronią i dożywiają bardzo mocno To ta twoja okolica najwyżej będzie bogata, bo na 4 nie ma żadnych szans, rok temu było sporo i było chyba ze 3.5 czy 3.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość informator Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja Nie zgodzę się z wami Znowu zabraknie i kolejny rok jest nasz pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 10 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Niestety wszyscy się mylą ,dziś jestem po lustrowanie sadòw w mojej okolicy ,śmiem twierdzić , że będzie co najmniej 4 mln ton ,wszyscy chronią i dożywiają bardzo mocno Mam takie same spostrzeżenia. Z drogi widać, że zawiązki sterczą jak pała z rana, nie trzeba do sadu wchodzić. Po samym liściu widać, że zbiór będzie. Kwestia jakiej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5mln ton Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 10 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Mam takie same spostrzeżenia. Z drogi widać, że zawiązki sterczą jak pała z rana, nie trzeba do sadu wchodzić. Po samym liściu widać, że zbiór będzie. Kwestia jakiej jakości U mnie też widać z drogi, jak wejdziesz dalej to nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Biała rawska Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja Towaru opór, gałęzie się uginają już pod ciężarem. TSA i Opole wymarzone niemalże do 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okulista Napisano 20 Maja Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 22 godziny temu, Gość 5mln ton napisał: U mnie też widać z drogi, jak wejdziesz dalej to nic nie ma Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 20 Maja Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja W grójeckim jabłek będzie podobnie co rok temu, co mróz zabrał to grzyb odda to co rok temu zabrał Patrząc na same grójeckie ciężko będzie pobić poprzedni sezon pod względem opłacalności kiedy mieliśmy przyzwoite ceny przy normalnym plonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi