Gość arek Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Jak handel aktualnie ? Jakie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Qbik Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 16 godzin temu, Gość arek napisał: Jak handel aktualnie ? Jakie ceny ? Ceny pną się do góry.Aktualnie 2,20-2,30zl netto Prince i Jonagoldy do Sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 21 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca Chyba towar się kończy, jabłuszko schodzi na pniu. Ja już skończyłem ale zapraszam na jesieni po obierkę bo nie warto inwestować w jakość przy tych cenach deseru.Pozdrawiam wytrwałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 24 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lolo Napisano 24 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca Ale cisza. Jakie ceny, jakie zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin911 Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 1.7-1.8 za wagę Idared ładny. Golden słabo sprzedawalny. Prins 2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 3 godziny temu, Marcin911 napisał: 1.7-1.8 za wagę Idared ładny. Golden słabo sprzedawalny. Prins 2 zł Golden jest praktycznie niesprzedawalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 27 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca Juź po ptakach z jabłkiem. Nie sprzedawalne.Teraz to tylko taśma. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 27 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca Godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Juź po ptakach z jabłkiem. Nie sprzedawalne.Teraz to tylko taśma. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 27 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 1 godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Juź po ptakach z jabłkiem. Nie sprzedawalne.Teraz to tylko taśma. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni. Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdezorientowany Napisano 27 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 8 godzin temu, Gość Zorientowany napisał: Juź po ptakach z jabłkiem. Nie sprzedawalne.Teraz to tylko taśma. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni. Chciałbyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin911 Napisano 27 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca Przemysł 1.2 to i tak lepiej jak deser na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rachunkowy Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca W dniu 27.06.2024 o 22:00, Marcin911 napisał: Przemysł 1.2 to i tak lepiej jak deser na jesieni Teraz od 1,2 odjąć prąd to akurat jeszcze dołożyć do interesu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca W dniu 27.06.2024 o 08:08, Gość Zorientowany napisał: Juź po ptakach z jabłkiem. Nie sprzedawalne.Teraz to tylko taśma. Cierpliwi zawsze wynagrodzeni. ,,P. kartofel'' 2zł/kg-waga. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 4 godziny temu, Gość Czarnowidz napisał: ,,P. kartofel'' 2zł/kg-waga. Pozdro. Tyle to ja ma maju kartofla podawałem. Cierpliwie wynagrodzeni, śmiechu warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 26 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipca 14 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Tyle to ja ma maju kartofla podawałem. Cierpliwie wynagrodzeni, śmiechu warte Z kartonem, narożnikiem i paletą..... W marcu po 4zł podawałem na Wolumenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalDzierzoniow Napisano 28 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca W tym roku cena będzie wyjątkowo wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 29 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca i jak sytuacja, bedzie powyzej 3mln czy jednak rzeczywiscie ponizej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 30 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca W dniu 28.07.2024 o 21:39, MichalDzierzoniow napisał: W tym roku cena będzie wyjątkowo wysoka Nareszcie. Tych wymarzonych pinc zlotych....Za wagę!!!!!Huuuurrraaaaaa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 31 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca Wydaje mi się że będzie okolo 3 mln ton. U nas w rejonie Sandomierza sady są puste totalnie gdzieś się trafi działka goldena lub szampiona ze ma lepiej ale ogólnie bieda. A najciekawsze jest to że od drogi wszystkie sady tak po 2- 3 słupy mają coś towaru więc jadąc samochodem wydaje się że jest a jak wejdziesz do sadu mina. Co do ceny to ciężko powiedzieć ile będzie, sąsiad który handluje mówi że z roku na rok handel gorzej wygląda na wschód ciężko coś podać , południe Europy sadzi na potęgę do tego w Rumunii dużo towaru mołdawskiego .ogólnierynki zbytu się kurczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 31 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 3 godziny temu, Michał S napisał: Wydaje mi się że będzie okolo 3 mln ton. U nas w rejonie Sandomierza sady są puste totalnie gdzieś się trafi działka goldena lub szampiona ze ma lepiej ale ogólnie bieda. A najciekawsze jest to że od drogi wszystkie sady tak po 2- 3 słupy mają coś towaru więc jadąc samochodem wydaje się że jest a jak wejdziesz do sadu mina. Co do ceny to ciężko powiedzieć ile będzie, sąsiad który handluje mówi że z roku na rok handel gorzej wygląda na wschód ciężko coś podać , południe Europy sadzi na potęgę do tego w Rumunii dużo towaru mołdawskiego .ogólnierynki zbytu się kurczą . Ja myślę że trochę powyżej 3 bedzie A tam sie kurczą, zgnilki idą jak złe Gala też nadal całkiem ok a z resztą to jest cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 31 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca Moim zdaniem jak patrzę na sady w swojej okolicy i nie tylko to obstawiam że 3mln niebbędzie. Na dodatek obserwuje ciekawe zjawisko które jeszcze 5 lat temu było nie do pomyślenia: totalne porzucanie sadów. Coraz więcej widzę sadów porzuconych gdzie od 2-3 lat nie było nic robione i mimo że w niektórych wiszą jakieś jabłka i przy obecnej cenie przemysłu 1000zl dniówki dało by się tam uzbierać to nie ma kto bo własciciel już stary, dzieci na etatach albo już w zupełnie innych branżach i ostatecznie wszystko spada i gnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Pawłowski Napisano 31 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca Eksperci już wieszczą, że będzie tylko drożej: https://www.igrit.pl/artykul/pko-bp-jakie-prognozy-cen-na-rynku-owocow-4483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalDzierzoniow Napisano 31 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca Będzie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciekawy Napisano 1 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 16 godzin temu, MichalDzierzoniow napisał: Będzie drogo Kiedy?? Bo aktualnie na broniszach jabłka po same jagody Kiepskie zejście i ceny w dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi