Gość realista Napisano 7 Października Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 14 godzin temu, Gość Optymista napisał: Po 1.5 za wage mozna kupic tyle 'deseru' ile tylko sobie zarzyczysz od glostera po goldena Pewnie w 2018 r wszystko pozbierałeś bo ci się opłaciło Ten 1zl to wypadek przy pracy i każdy myślący to wie Ciekawe czy z taką samą ochota będziesz kolanować po 25 gr bo co rok marznąć nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 7 Października Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 8 godzin temu, Gość realista napisał: Pewnie w 2018 r wszystko pozbierałeś bo ci się opłaciło Ten 1zl to wypadek przy pracy i każdy myślący to wie Ciekawe czy z taką samą ochota będziesz kolanować po 25 gr bo co rok marznąć nie będzie W 2018 to ja jeszcze zrywałem 'deser' pare groszy więcej jak ten przemysł po 8gr Z taką samą ochotą jak ty będziesz zrywać 'deser' po 60gr🫡 A gale to i ja mam w komorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 7 Października Zgłoszenie Share Napisano 7 Października Jest już 1.10zł na skupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 7 Października Zgłoszenie Share Napisano 7 Października Godzinę temu, Gość Łuki napisał: Jest już 1.10zł na skupach? 1,05-1,07zl na skupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość realista Napisano 7 Października Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 6 godzin temu, Gość Optymista napisał: W 2018 to ja jeszcze zrywałem 'deser' pare groszy więcej jak ten przemysł po 8gr Z taką samą ochotą jak ty będziesz zrywać 'deser' po 60gr🫡 A gale to i ja mam w komorach Przecież deser się nie opłaca Natychmiast wysyp z komór bo złotówka to dla ciebie świetna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 8 Października Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 9 godzin temu, Gość realista napisał: Przecież deser się nie opłaca Natychmiast wysyp z komór bo złotówka to dla ciebie świetna cena 'deser' sie nie oplaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość realista Napisano 8 Października Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 6 godzin temu, Gość Optymista napisał: 'deser' sie nie oplaca Kiedy sypiesz?zamówić BDFa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość deserowy Napisano 8 Października Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 11 godzin temu, Gość Optymista napisał: 'deser' sie nie oplaca To że tobie się nie opłaca nie znaczy że innym też Mnie przemysł się nie oplaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 12 Października Zgłoszenie Share Napisano 12 Października Co tu taka cisza?Jak tam za przemysł płacą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kazik Napisano 12 Października Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 1.12zł/netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronek Napisano 12 Października Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 5 godzin temu, Gość Kazik napisał: 1.12zł/netto Na rampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kazik Napisano 12 Października Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 6 godzin temu, Gość Bronek napisał: Na rampie Na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pepe Napisano 12 Października Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 1 godzinę temu, Gość Kazik napisał: Na podwórku I nagle się obudziles, takie masz sny! Zwykły 1,05zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ebjde Napisano 12 Października Zgłoszenie Share Napisano 12 Października 2 godziny temu, Gość Pepe napisał: I nagle się obudziles, takie masz sny! Zwykły 1,05zl Licytuj w dół żebyś czasem nie zarobił i mógł narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pepe Napisano 13 Października Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 6 godzin temu, Gość Ebjde napisał: Licytuj w dół żebyś czasem nie zarobił i mógł narzekać Piszę prawdę,taka cena wszystkie skupy okolice Jasienca. Tez chciałbym drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 13 Października Zgłoszenie Share Napisano 13 Października W Sandomierzu 1,13 można ba podwórku netto bez problemu dostać. Na rampie jest przeważnie 1,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patelniarz Napisano 13 Października Zgłoszenie Share Napisano 13 Października Za całe zestawy jest 1.1 w górę w zależności od lokalizacji A te wszystkie skupy to chyba tylko jeden który podaje cene na swojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wwww Napisano 13 Października Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 6 godzin temu, Gość Pepe napisał: Piszę prawdę,taka cena wszystkie skupy okolice Jasienca. Tez chciałbym drożej Bo to dziady jasienieckie zawsze im mało OchydA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 14 Października Zgłoszenie Share Napisano 14 Października W dniu 12.10.2024 o 13:13, Gość Bronek napisał: Na rampie Taka cena faktycznie była na 1 skupie w okolicach Warki już tydzień temu. Tak poza tym to koło 1,06 n na innych. W tym tygodniu nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tsa Napisano 14 Października Zgłoszenie Share Napisano 14 Października Hej. Kiedy zaczna kręcić się Rumuni za towarem? Mam trochu grubszego princa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gosc Napisano 14 Października Zgłoszenie Share Napisano 14 Października lubelskie 1,10 w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kary Napisano 14 Października Zgłoszenie Share Napisano 14 Października y42 minuty temu, Gość gosc gosc napisał: lubelskie 1,10 w sobote 1.12netto Boby Kolonia na dzień dzisiejszy tj. 14.10 a przy ilości cena do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lorek Napisano 16 Października Zgłoszenie Share Napisano 16 Października No to po cenie Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi informuje, że w dniu 8 października 2024 r. na stronie internetowej Ministerstwa Rolnictwa Kazachstanu zamieszczono informację o wprowadzeniu przez ten kraj zakazu importu jabłek.Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi informuje, że w dniu 8 października 2024 r. na stronie internetowej Ministerstwa Rolnictwa Kazachstanu zamieszczono informację o wprowadzeniu przez ten kraj zakazu importu jabłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 16 Października Zgłoszenie Share Napisano 16 Października Godzinę temu, Gość Lorek napisał: No to po cenie Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi informuje, że w dniu 8 października 2024 r. na stronie internetowej Ministerstwa Rolnictwa Kazachstanu zamieszczono informację o wprowadzeniu przez ten kraj zakazu importu jabłek.Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi informuje, że w dniu 8 października 2024 r. na stronie internetowej Ministerstwa Rolnictwa Kazachstanu zamieszczono informację o wprowadzeniu przez ten kraj zakazu importu jabłek. Sie obudziłeś, od miesiąca to wiadomo i tylko do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mmm Napisano 20 Października Zgłoszenie Share Napisano 20 Października Jakie ceny przemysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi