Sadownik2102 Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października Mam nadzieję, że ta cała dyskusja jest prowadzona przez dzieci, bo poziom intelektualny na to wskazuje. Natomiast jeśli jesteście dorosłymi chłopami, to żal mi waszego życia, musi być bardzo smutne. Piszcie konkrety, ceny, a nie zaśmiecacie forum swoimi niespełnionymi fantazjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gosc Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października lubelskie 1,08 sypane 29 pazdziernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przetwórca Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 11 godzin temu, Sadownik2102 napisał: Mam nadzieję, że ta cała dyskusja jest prowadzona przez dzieci, bo poziom intelektualny na to wskazuje. Natomiast jeśli jesteście dorosłymi chłopami, to żal mi waszego życia, musi być bardzo smutne. Piszcie konkrety, ceny, a nie zaśmiecacie forum swoimi niespełnionymi fantazjami. Cen się nie pisze je się kreuje. Po niedzieli przemysł 90 gr. To moje marzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pachołek prezesa Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października Dla mnie możecie i 6 gr zrobic , w d*pie mam wasze ceny .Sprzedam swoje bez waszej laski za przyzwoite pieniądze . Możesz dalej marzyć o gumowcach co Ci towaru nawioza , a duże sumy na tace w niedzielę kładź to podobno pomaga w marzeniach. He he he Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Października Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2 godziny temu, Gość gosc gosc napisał: lubelskie 1,08 sypane 29 pazdziernik U kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gumowczyk Napisano 1 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada W dniu 30.10.2024 o 09:01, Sadownik2102 napisał: Mam nadzieję, że ta cała dyskusja jest prowadzona przez dzieci, bo poziom intelektualny na to wskazuje. Natomiast jeśli jesteście dorosłymi chłopami, to żal mi waszego życia, musi być bardzo smutne. Piszcie konkrety, ceny, a nie zaśmiecacie forum swoimi niespełnionymi fantazjami. Jakie konkrety i cen Deser praktycznie nie idzie a lud podnieca cena przemysłu Trochę prynca do Holandii szukają po 2 zł ale do 8,5 Trochę gali i koniec deseru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gumofilc Napisano 1 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada 10 godzin temu, Gość gumowczyk napisał: Jakie konkrety i cen Deser praktycznie nie idzie a lud podnieca cena przemysłu Trochę prynca do Holandii szukają po 2 zł ale do 8,5 Trochę gali i koniec deseru Dlatego że przemysł idzie to się nim podniecamy co nas obchodzi jakiś odpad od przemysłu że nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gosc Napisano 1 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada W dniu 30.10.2024 o 19:51, Gość Jan napisał: U kogo WGR bierze i placi 1,08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 1 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada 4 godziny temu, Gość Gumofilc napisał: Dlatego że przemysł idzie to się nim podniecamy co nas obchodzi jakiś odpad od przemysłu że nie idzie Przy tych cenach wszystkiego sprzedać wszystkie jabłka po złotówce raz na kilka lat to faktycznie interes życia. Po tym roku dopierdzela ludziska jakiś chopinow dzesterow innych bezparchowcow i przemysł po 30 gr przez następne kilka lat. Nie wiem czy przemysł po złotówce to dobra rzecz dla sądownictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 1 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopada 56 minut temu, Gość Pawel napisał: Przy tych cenach wszystkiego sprzedać wszystkie jabłka po złotówce raz na kilka lat to faktycznie interes życia. Po tym roku dopierdzela ludziska jakiś chopinow dzesterow innych bezparchowcow i przemysł po 30 gr przez następne kilka lat. Nie wiem czy przemysł po złotówce to dobra rzecz dla sądownictwa. To cena min.dla tych co produkują deser,a dla typowych przemysłowców cena bajeczna.Drzewka po 10zl na targu i to sztywna cena,także będą sadzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sasza Napisano 2 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada W dniu 1.11.2024 o 05:29, Gość gumowczyk napisał: Jakie konkrety i cen Deser praktycznie nie idzie a lud podnieca cena przemysłu Trochę prynca do Holandii szukają po 2 zł ale do 8,5 Trochę gali i koniec deseru Jeszcze troszke goldena grubego idzie. 1.8 można wyciągnąć. I tyle eksportów. Rumuni i Węgrzy nie kupują ze względu na wysoką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 2 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada W dniu 1.11.2024 o 05:29, Gość gumowczyk napisał: Jakie konkrety i cen Deser praktycznie nie idzie a lud podnieca cena przemysłu Trochę prynca do Holandii szukają po 2 zł ale do 8,5 Trochę gali i koniec deseru No to chyba tym bardziej dobrze że chociaż przemysł idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 2 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 13 godzin temu, Gość Pawel napisał: Przy tych cenach wszystkiego sprzedać wszystkie jabłka po złotówce raz na kilka lat to faktycznie interes życia. Po tym roku dopierdzela ludziska jakiś chopinow dzesterow innych bezparchowcow i przemysł po 30 gr przez następne kilka lat. Nie wiem czy przemysł po złotówce to dobra rzecz dla sądownictwa. No jak mowisz że jakichs chopinow i dzesterow zasadza to bez różnicy dla deseru dużo w jeden rok zresztą nie nasadza takze spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość realista Napisano 2 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 1 godzinę temu, Gość Optymista napisał: No to chyba tym bardziej dobrze że chociaż przemysł idzie Jak dla kogo Robisz przemysł i pryskasz 5 x to dobrze Bo jak robisz deser to kiepski interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 2 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada Godzinę temu, Gość realista napisał: Jak dla kogo Robisz przemysł i pryskasz 5 x to dobrze Bo jak robisz deser to kiepski interes Nawet jakbym produkował 100% deseru to i tak wolałbym żeby przemysł szedl niz nie szedł, im mnie szrotu marketowego na rynku tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość życie Napisano 2 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada Zawodowcy niech się zajmą tylko produkcją deseru, a półzawodowcy produkcją przemysłu. Jedni drugim nie wchodzą w drogę i wszyscy zadowoleni. Tylko gdy deser ląduje później w przemyśle to ogromny ból d**y zawodowcom ściska. Życie... Każdy chce żyć i przeżyć życie godnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość patelniarz Napisano 4 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada W dniu 27.10.2024 o 08:09, Gość ni ma japka napisał: 1.3 bedzie tylko pytanie kiedy Jest już 1,3 bo mam patelnię do wykiprowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ni ma japka Napisano 4 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 1 godzinę temu, Gość patelniarz napisał: Jest już 1,3 bo mam patelnię do wykiprowania? Panie zanim bedzie 1.3 to tam połowa w tej patelni zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość On sad. Napisano 4 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada Jak tam jaka cenna realnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 4 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwuzawodowiec Napisano 5 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 15 godzin temu, Gość ni ma japka napisał: Panie zanim bedzie 1.3 to tam połowa w tej patelni zostanie Już jest , 1,3 zł za 1,3 kg jabłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc gosc Napisano 5 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada lubelskie dzis 1,06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Suchy Napisano 5 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 36 minut temu, Gość gosc gosc napisał: lubelskie dzis 1,06 Spadek czy wzrost ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szer lock Napisano 5 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada 11 godzin temu, Gość Dwuzawodowiec napisał: Już jest , 1,3 zł za 1,3 kg jabłek. Brawo ty Błyskotliwa dedukcja Watsonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 5 Listopada Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopada Spadek. Było 1.15 w lubelskiem za przemys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi