Gość Kupiec Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2023 3 godziny temu, Gość Jan napisał: Ktory mądry tak mówił? Piotrka z Kozietul szlag by trafił jakby tak miało być. Ukraina wskoczy na nasze miejsce ,cała unia im jeszcze w tym pomoże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie paniemaju Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2023 Czyli dawali te dotacje po to zeby teraz ukraina dla niemca japka na soczek robila? Jak dla mnie to za 15 lat bedzie taka sama powierzchnia sadow jaka jest teraz albo i wieksza i kumbajny wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2023 16 minut temu, Gość Kupiec napisał: Ukraina wskoczy na nasze miejsce ,cała unia im jeszcze w tym pomoże.. Pomoże ale nawet na Ukrainie mu drożej zapłacić za jablko niż Polakowi. U nas 40 gr I kolejki na zakładach. Sambor, koprzywica zasypywane przez wgrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2023 Dziękuję za troskę panowie Zamiast myśleć o cenie deseru i co zrobić by ją zwiększyć wam sen z powiek spędza moja sytuacja i kreslicie hipotetyczne scenariusze Zapewniam was,że wy mnie totalnie nie interesujecie i nie zastanawiam się czy przetrwacie czy zbankrutujecie Sorry,taki mamy biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gruiec Napisano 20 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Gość Sandomierz napisał: Pomoże ale nawet na Ukrainie mu drożej zapłacić za jablko niż Polakowi. U nas 40 gr I kolejki na zakładach. Sambor, koprzywica zasypywane przez wgrow. Bo i was jabłek było mało w zeszłym roku to musimy was poratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jełop Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2023 18 hours ago, Guest Piotrek z Kozietuł said: Dziękuję za troskę panowie Zamiast myśleć o cenie deseru i co zrobić by ją zwiększyć wam sen z powiek spędza moja sytuacja i kreslicie hipotetyczne scenariusze Zapewniam was,że wy mnie totalnie nie interesujecie i nie zastanawiam się czy przetrwacie czy zbankrutujecie Sorry,taki mamy biznes Pietrek co sie dzieje, mieliscie ceny ponizej tych kontraktowanych trzymac a tu chyba nic z tego, co to bendzie co to bendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2023 A tak poważnie to jakie są ceny w rejonie grojeckim za suchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2023 5 godzin temu, Gość jełop napisał: Pietrek co sie dzieje, mieliscie ceny ponizej tych kontraktowanych trzymac a tu chyba nic z tego, co to bendzie co to bendzie Co będzie? 3 rok z rzędu patelnia w czerwcu Nieustające pasmo sukcesów Ciekawe z czego dokładacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2023 9 minut temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Co będzie? 3 rok z rzędu patelnia w czerwcu Nieustające pasmo sukcesów Ciekawe z czego dokładacie Prorok czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wdzienczny Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2023 46 minutes ago, Guest Piotrek z Kozietuł said: Co będzie? 3 rok z rzędu patelnia w czerwcu Nieustające pasmo sukcesów Ciekawe z czego dokładacie Piotrek, dla Ciebie to ja i kredyt wezmę jak będzie trzeba żebyś tylko miał co przerabiać w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 21 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2023 43 minuty temu, Gość Alvin z Grojca napisał: Prorok czy co? Fakty nie mity Nie ma co się łudzić Nie ma rynków zbytu na deser To co wyjeżdża z Polski to znikome ilości do tego co w komorach Znowu będę waszym Wybawcą Nie dziękujcie,id tego jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 12 godzin temu, Gość Wdzienczny napisał: Piotrek, dla Ciebie to ja i kredyt wezmę jak będzie trzeba żebyś tylko miał co przerabiać w czerwcu Przytrzymaj ze 2 komory do lipca Będę wdzięczny Dorzucę 3gr na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 O wszystkim tylko nie o cenach..... KA, 7+,Grójec i okolice, sortowanie: LIGOL, šampion- 1,1zł Mutsu-1.2zł Gala prążek-1.9zł Gala M 1.2zł Prince- 1zł Idared 0.8zł. Przy niektórych odmianach chandlowcy chcą delikatnie negocjować. BIDA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 15 minut temu, Gość Czarnowidz napisał: O wszystkim tylko nie o cenach..... KA, 7+,Grójec i okolice, sortowanie: LIGOL, šampion- 1,1zł Mutsu-1.2zł Gala prążek-1.9zł Gala M 1.2zł Prince- 1zł Idared 0.8zł. Przy niektórych odmianach chandlowcy chcą delikatnie negocjować. BIDA! Ceny cenami. Ale jakie wymagania odnośnie jędrności, wielkości koloru ? Bo Paweł coś narzeka z skroili mu tylek na sortowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jasnowidz Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 50 minut temu, Gość Czarnowidz napisał: O wszystkim tylko nie o cenach..... KA, 7+,Grójec i okolice, sortowanie: LIGOL, šampion- 1,1zł Mutsu-1.2zł Gala prążek-1.9zł Gala M 1.2zł Prince- 1zł Idared 0.8zł. Przy niektórych odmianach chandlowcy chcą delikatnie negocjować. BIDA! Po sorcie minimum 20 gr mniej Minus transport,minus prąd Przemysł po świecie 25 gr Zostanie z 60-70gr??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CHandlowiec Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 1 hour ago, Guest Czarnowidz said: O wszystkim tylko nie o cenach..... KA, 7+,Grójec i okolice, sortowanie: LIGOL, šampion- 1,1zł Mutsu-1.2zł Gala prążek-1.9zł Gala M 1.2zł Prince- 1zł Idared 0.8zł. Przy niektórych odmianach chandlowcy chcą delikatnie negocjować. BIDA! taka jest dynamika cenowa ze ciezko sie polapac, z dnia na dzien inna cena w takim tempie 5 zeta na wiosne nieuniknione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 Godzinę temu, Gość Czarnowidz napisał: O wszystkim tylko nie o cenach..... KA, 7+,Grójec i okolice, sortowanie: LIGOL, šampion- 1,1zł Mutsu-1.2zł Gala prążek-1.9zł Gala M 1.2zł Prince- 1zł Idared 0.8zł. Przy niektórych odmianach chandlowcy chcą delikatnie negocjować. BIDA! Jaka tam bida, Na Marianowie kolejka po jabłka, telefon nie stygnie.... Dla wszystkich braknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 A ja myślę, ze będzie wielkie zdziwienie pozdrawiam Czekam na komentarze w stylu "tak, bedzie po 5 zl" :) A jak się dołoży to dołoży. Przez 25 lat trzymania tylko 5 sezonów się nie opłaciło także mam z czego dokładać jeszcze przynajmniej 15 lat. Chłodnie, kostka, sortownia, klasa e 2021, fendt, New holland, 2 mieszkania w warszawie, działka w Kolobrzegu, wszystko jest. Także poczekamy na lepsze czasy :) O i Teraz czekam na najlepszy komentarz: "a w tej bajce były smoki"? A jak zapłaci 800 ton to się kupi kolejne mjeszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 Godzinę temu, Gość Kamil napisał: A ja myślę, ze będzie wielkie zdziwienie pozdrawiam Czekam na komentarze w stylu "tak, bedzie po 5 zl" A jak się dołoży to dołoży. Przez 25 lat trzymania tylko 5 sezonów się nie opłaciło także mam z czego dokładać jeszcze przynajmniej 15 lat. Chłodnie, kostka, sortownia, klasa e 2021, fendt, New holland, 2 mieszkania w warszawie, działka w Kolobrzegu, wszystko jest. Także poczekamy na lepsze czasy O i Teraz czekam na najlepszy komentarz: "a w tej bajce były smoki"? A jak zapłaci 800 ton to się kupi kolejne mjeszkanie A jak nie zapłaci w tym roku to weźmiesz się pewnie w końcu do roboty i pójdziesz do tego sadu ciąć? Czy zaczniesz ziemnie sprzedawać aby tylko nie pracować i ludzmi robić. To jak kamilu z toba jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość licytacja Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gość Kamil napisał: A ja myślę, ze będzie wielkie zdziwienie pozdrawiam Czekam na komentarze w stylu "tak, bedzie po 5 zl" A jak się dołoży to dołoży. Przez 25 lat trzymania tylko 5 sezonów się nie opłaciło także mam z czego dokładać jeszcze przynajmniej 15 lat. Chłodnie, kostka, sortownia, klasa e 2021, fendt, New holland, 2 mieszkania w warszawie, działka w Kolobrzegu, wszystko jest. Także poczekamy na lepsze czasy O i Teraz czekam na najlepszy komentarz: "a w tej bajce były smoki"? A jak zapłaci 800 ton to się kupi kolejne mjeszkanie Jak pijesz alkohol to nie pisz nic w necie bo głupoty piszesz ;) Smoki są passe....teraz pytają o jednorożce..sa w tej bajce??? Ja mam blok w Warszawie,8 kamienic, e klasa to robotnicy na pole jeżdżą ,4 Fendt z 2024 roku i cały półwysep helski na własność:) Licytujemy dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brukarz Napisano 22 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gość Kamil napisał: A ja myślę, ze będzie wielkie zdziwienie pozdrawiam Czekam na komentarze w stylu "tak, bedzie po 5 zl" A jak się dołoży to dołoży. Przez 25 lat trzymania tylko 5 sezonów się nie opłaciło także mam z czego dokładać jeszcze przynajmniej 15 lat. Chłodnie, kostka, sortownia, klasa e 2021, fendt, New holland, 2 mieszkania w warszawie, działka w Kolobrzegu, wszystko jest. Także poczekamy na lepsze czasy O i Teraz czekam na najlepszy komentarz: "a w tej bajce były smoki"? A jak zapłaci 800 ton to się kupi kolejne mjeszkanie Fiu fiu...kostka na podwórku???? Naprawdę??? Jestem w ciężkim szoku i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 24 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2023 Widać że coś się poprawiło na igrit- cie zielono zobaczymy czy cena podskoczy . Golden troszkę podskoczył 1 .2 za wagę beż problemu Oraz Deliciousze ciemne 1.5 cap 1 3-1.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 24 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2023 3 minuty temu, Michał S napisał: Widać że coś się poprawiło na igrit- cie zielono zobaczymy czy cena podskoczy . Golden troszkę podskoczył 1 .2 za wagę beż problemu Oraz Deliciousze ciemne 1.5 cap 1 3-1.4 Dodaj że w bastionie do sortu ten delicious. A tam trochę przemyslu odrzuca chlopaki. I jakieś 1.2 może wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuk Napisano 24 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2023 Ligol 1 waga też nie problem. Ka oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przemysłowy Napisano 24 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2023 w tym 30 ogłoszen w sprawie kupna przemyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi