Skocz do zawartości

Gość Sadownik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jabłecznik
W dniu 4.06.2023 o 22:29, Gość Filozof napisał:

3maj, nie popuszczaj. Cisza, bo skończyło się babci sranie.

Trzymaj, otworzysz to towaru będzie więcej i cena poleci. Jak Ci co radzą trzymać już swoje sprzedadzą i nie będzie zainteresowania, to zostaniesz z jabłkiem. Za chwilę ruszą pełną parą zarówno owoce miękkie jak i warzywa to na jabłko nikt do kolejnych zbiorów nie spojrzy.

• Odpowiedzi 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

5 godzin temu, Gość 5 zł za wagę napisał:

No co tam?Już jest tych 5 zł za wagę czy jeszcze 2-3 tygodnie?)))

Trzeba trzymać

Truskawki się przewala to jabłko ruszy

Pod koniec czerwca lub na początku lipca przybraknie i cierpliwi będą wynagrodzeni

2 godziny temu, Gość 3macz napisał:

Trzeba trzymać

Truskawki się przewala to jabłko ruszy

Pod koniec czerwca lub na początku lipca przybraknie i cierpliwi będą wynagrodzeni

Jak zawsze ;)

10 godzin temu, Gość Jan napisał:

Ten sezon jest nasz. Jabłka dużo mniej,  większość zgnojona przez parcha.  Już nie mogę doczekać się 5zk za wagę i bijących się o towar kazachow z Węgrami. 

Na Węgrzech w tym roku opór towaru także na tym rynku będzie ciężko.

7 godzin temu, Gość Cierpliwy napisał:

Trzymać do lipca!Zaraz truskawki się skończą i pójdzie jak woda!!Minimalna cena ma być 3 zł za wagę!Za mniej nie sprzedawać!!! Cierpliwi mają być wynagrodzeni!!!

napisz po co takie bzdury piszesz. Lepiej Ci teraz? Sam głupi jesteś, czy z kogoś chcesz zrobić, albo sprzedałeś wcześniej i teraz boisz się, żeby nie zdrożało. Ja jeszcze mam i chciałbym, żeby przynajmniej po 2 złote było, żeby przynajmniej trochę zarobić i takie komentarze są zbędne.

Gość Cierpliwy
1 godzinę temu, piotrek197704 napisał:

napisz po co takie bzdury piszesz. Lepiej Ci teraz? Sam głupi jesteś, czy z kogoś chcesz zrobić, albo sprzedałeś wcześniej i teraz boisz się, żeby nie zdrożało. Ja jeszcze mam i chciałbym, żeby przynajmniej po 2 złote było, żeby przynajmniej trochę zarobić i takie komentarze są zbędne.

Jestesz głupi jak za 2 zł chcesz sprzedawać jabłko w lipcu. Ja mniej niż za 3 nie puszczę 

11 godzin temu, Gość Cierpliwy napisał:

Jestesz głupi jak za 2 zł chcesz sprzedawać jabłko w lipcu. Ja mniej niż za 3 nie puszczę 

Trzymać i nie popuszczać

Ja nie sprzedam taniej niż 4 w sierpniu

Przecież zmarzło,parch zgnoil i zabraknie

Zwłaszcza idareda i ligola

Ja trzymam do nowych

Gość Myślący

Witam, podzielcie sie cenami jaki oferują kupujący.

Widać tendencje zakupową , nAjbardziej poszukiją szampiona 

Szampion od7  1,5 dostałem od Biołorusina.

Ligol Prins 25 zł w klatkę od 7,5 na kraj.

Lobo 30 zł od 7,5 cm  klatka.

Podawajcie swoje ofetry. Nie dajmy się wykorzystywać.

Gość pawel198805
1 godzinę temu, piotrek197704 napisał:

trudno, będzie to będzie. Ja to traktuję jako drogie hobby, także ja przeżyję, gorzej jak ktoś tylko z tego żyje. Takim osobom współczuję :(

Nie ma co współczuć

Trzeba doradzać by większy tonaż zrekompensował niskie ceny i żeby nikt nie wszedł na nasze miejsce

W dniu 14.06.2023 o 15:18, piotrek197704 napisał:

trudno, będzie to będzie. Ja to traktuję jako drogie hobby, także ja przeżyję, gorzej jak ktoś tylko z tego żyje. Takim osobom współczuję :(

Fajnie masz to hobby,takie nie za drogie,nie za tanie…aż miło się czyta😂

Gość Cierpliwy

Drogie hobby... ale jaja robisz.Wspólczuj sam sobie.Bo jak było ssanie w kwietniu po 1,5 za wagę na kole , to czekałeś na 2 zł .No a teraz całkowita klapa z jabłkiem. Zero zainteresowania.Ceny spadają codziennie. Tak że czekaj na patelke.I zmień sobie hobby .

3 godziny temu, Gość Cierpliwy napisał:

Drogie hobby... ale jaja robisz.Wspólczuj sam sobie.Bo jak było ssanie w kwietniu po 1,5 za wagę na kole , to czekałeś na 2 zł .No a teraz całkowita klapa z jabłkiem. Zero zainteresowania.Ceny spadają codziennie. Tak że czekaj na patelke.I zmień sobie hobby .

nigdy nie sypałem dobrych jabłek na patelnię. Sprzedawałem i w styczniu i w lutym i marcu, także nie ma tragedii, a hobby nie zmienię, bo lubię przy tych jabłuszkach się natyrać. To taka odskocznia od pracy :P

Gość tylko miłość
8 godzin temu, piotrek197704 napisał:

nigdy nie sypałem dobrych jabłek na patelnię. Sprzedawałem i w styczniu i w lutym i marcu, także nie ma tragedii, a hobby nie zmienię, bo lubię przy tych jabłuszkach się natyrać. To taka odskocznia od pracy :P

I pewnie nie opłaca się

Gdybyś tego nie kochał to byś nie robił🤣🤣🤣

Gość hobbysta

Ja nurkuje w ramach hobby

I bajek nie opowiadam jak ty

Gość Cierpliwy
3 godziny temu, Gość hobbysta napisał:

Ja nurkuje w ramach hobby

I bajek nie opowiadam jak ty

Zgadzam się. Dziwne hobby.Raczej Piotruś ma zaraz że 3 komory pelne i nima komu podać nawet po 0,80.Ale gdy było po 1,5 za wagę to było za mało 🤣. No nic.Teraz będzie hobby-sypanie po 0,52 na BDFa.Chytry dwa razy traci.

• A_2 changed the title to Ceny jabłek 2025