Gość JNn Napisano 16 Marca Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca W dniu 16.03.2025 o 08:24, Gość Marcin napisał: Jakich korektach w dół? W dół? Proszę Pana, Prince 2.2 waga beż problemu. Jakieś jabłka typu Lobo Empire 2.4 można wziąć za wagę. Tak za 1kg. Jablko leci do góry z tygodnia na tydzień. Dobre i 10gr. Ligol 2.4 za wagę taki 7-9,5. Piekna alwa bez ubytkow nawet 2.5. 2zl to smieszne pieniadze na ta chwile i trzeba naprawde nie umiec liczyc zeby za tyle sprzedawac. Wrzućcie ogloszenie na igrit i sami sprawdźcie. Tylko naladujcie telefon, bo kilkadziesiąt połączeń przychodzących czeka w ciągu kilku godzin. Jabłka zaczyna brakować. Co się pojawia na ogłoszeniach to zaraz znika. Pozdrawiam Ps A nie mówiłem? Był tu śmiech ze mnie ze 3 miesiące temu Expand Ściema z tą cena. Np taki Paweł kazan sprzedaje po 1.9 zł do sortu zs jonagoreda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 16 Marca Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca A kim jest ten Pan z pod Grójca? Wyrocznią? Coś tam potrafi wyprodukować ale żaden z niego elitarny sadownik. Sprzedawac natomiast nie umie. 1.9 do sortu to może być dziś gloster a nie jonagoldy których nie ma. Ale każdego sprawa. Dla mnie może i po 1zl sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hmmm Napisano 16 Marca Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca W dniu 16.03.2025 o 12:13, Gość JNn napisał: Ściema z tą cena. Np taki Paweł kazan sprzedaje po 1.9 zł do sortu zs jonagoreda Expand Poważnie nadal 1.9 do sortu jest? Ja słyszałem o 1.9 ale to na początku lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FarmazOn Napisano 16 Marca Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca W dniu 16.03.2025 o 08:24, Gość Marcin napisał: Jakich korektach w dół? W dół? Proszę Pana, Prince 2.2 waga beż problemu. Jakieś jabłka typu Lobo Empire 2.4 można wziąć za wagę. Tak za 1kg. Jablko leci do góry z tygodnia na tydzień. Dobre i 10gr. Ligol 2.4 za wagę taki 7-9,5. Piekna alwa bez ubytkow nawet 2.5. 2zl to smieszne pieniadze na ta chwile i trzeba naprawde nie umiec liczyc zeby za tyle sprzedawac. Wrzućcie ogloszenie na igrit i sami sprawdźcie. Tylko naladujcie telefon, bo kilkadziesiąt połączeń przychodzących czeka w ciągu kilku godzin. Jabłka zaczyna brakować. Co się pojawia na ogłoszeniach to zaraz znika. Pozdrawiam Ps A nie mówiłem? Był tu śmiech ze mnie ze 3 miesiące temu Expand Oo, a Kazana 1,9 zł do sortu sprzedaje. 2,2-2,4 A może to ceny z kartonem albo do sortu ? Rwetesu nie widać w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 16 Marca Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca Farmazon - napisałem wyraźnie, za wagę w skrzyni. Czytanie ze zrozumieniem. Tak jak mówię, kto chce może sprzedawac i po 1zl, jak przemysł. Może i po 50 gr. Nie interesuje mnie to. Rynek sam wyjaśnił w tej chwili ceny. A te są wzrostowe od kilku miesięcy. Idareda płacą 1.9- 2zl za wagę Rumuni z kaucja za skrzynie, więc 2.3-2.5 za alwe czy 2.2 za Prince to żadna rewelacja na ta chwile. Niech każdy sprzedaje jak mu pasuje. Jak się nie potrafi sprzedać jabłek w roku i chwili gdzie zaczyna brakować to nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 16 Marca Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca Przecież ten pan PZ youtuber pożal się Boże nigdy nie sprzedał dobrze towaru. Jego sady widzę z bliska i też żadna rewelacja. Z resztą on też jak mu ktoś da 50 zł to nagada głupot tak jak z tymi cudownymi preparatami co je reklamuje bo za darmo dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JNn Napisano 18 Marca Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca W dniu 16.03.2025 o 20:11, Gość Romek napisał: Przecież ten pan PZ youtuber pożal się Boże nigdy nie sprzedał dobrze towaru. Jego sady widzę z bliska i też żadna rewelacja. Z resztą on też jak mu ktoś da 50 zł to nagada głupot tak jak z tymi cudownymi preparatami co je reklamuje bo za darmo dostaje Expand Przecież tak jest. On nic nie ubarwienia. Takie są ceny rynkowe. A to co piszecie to pewnie od tych warszawiaków z sp z o o co kasy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FarmazOn Napisano 19 Marca Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca W dniu 18.03.2025 o 15:12, Gość JNn napisał: Przecież tak jest. On nic nie ubarwienia. Takie są ceny rynkowe. A to co piszecie to pewnie od tych warszawiaków z sp z o o co kasy nie będzie. Expand Ja o tym pisałem, a gadanie o Rumunach przepłacajàcych za towar to dobry Andersen. Rumun to Gość który przedewszystkim kupuje TANIO. Może komuś się udało dobrze sprzedać tak jak kolega pisze ale to jest margines. Ceny rynkowe są w granicach 2-2.2 , zależy czy do sortu czy nie. To max. Poza tym , kupczyki już się tak nie proszą jak 3-4 tyg temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 24 Marca Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca Koledzy jak ceny i zainteresowanie w Nowym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asdf Napisano 24 Marca Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca W dniu 24.03.2025 o 07:24, Gość Jan napisał: Koledzy jak ceny i zainteresowanie w Nowym tygodniu? Expand Ceny od prawie miesiąca bez zmian, zainteresowanie troche zmalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 24 Marca Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca W dniu 24.03.2025 o 17:44, Gość Asdf napisał: Ceny od prawie miesiąca bez zmian, zainteresowanie troche zmalało Expand A ja uważam wręcz odwrotnie. Zamówienia na ten tydzień +20%. Do tego lekko 5 gr do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca Ostatnio znajomy sprzedawał jonagoreda za wagę w skrzyni po 1.7zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 1.7 za jonagored za wagę? Chyba za jakieś 0.8 kg. Nie ma cen za jonagoldy poniżej 2.1-2.2 waga. Może to było za suchy przemysł? Dobre żarciki. Komuś puszczają nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Asdf Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca W dniu 25.03.2025 o 00:59, Gość Kamil napisał: Ostatnio znajomy sprzedawał jonagoreda za wagę w skrzyni po 1.7zł Expand No to tanio albo coś nie tak z nim było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziad Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca W dniu 25.03.2025 o 05:27, Gość Mirek napisał: 1.7 za jonagored za wagę? Chyba za jakieś 0.8 kg. Nie ma cen za jonagoldy poniżej 2.1-2.2 waga. Może to było za suchy przemysł? Dobre żarciki. Komuś puszczają nerwy Expand To jakie ceny do soru teraz są? 4 tyg. temu do sortu było chyba 2-2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 25 Marca Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca Handel zaczyna się rozkręcać na dobre. Widać że jabłka coraz mniej bo kupczyki nie zadzierają nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 26 Marca Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca A jak koledzy wygląda to teraz cenowo z glosterem? Sprzedawał ktoś teraz za wagę lub do sortu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Idared Napisano 26 Marca Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca A Pan idared ? Jak cenowo za wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abc Napisano 27 Marca Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 1.8 idared za wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano Piątek o 11:24 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 11:24 Pojawili się Białorusini i dzisiaj propozycja za idareda 2,3 i szampiona 2,5 na gotowo. W przyszłym tygodniu pewnie dopiero się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano Piątek o 13:25 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 13:25 W dniu 28.03.2025 o 11:24, Gość Jacek napisał: Pojawili się Białorusini i dzisiaj propozycja za idareda 2,3 i szampiona 2,5 na gotowo. W przyszłym tygodniu pewnie dopiero się zacznie Expand Idared 2,5 ma gotowo to już w poniedziałek było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukaszenka Napisano Piątek o 14:47 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 14:47 W dniu 28.03.2025 o 13:25, Gość Romek napisał: Idared 2,5 ma gotowo to już w poniedziałek było Expand Akurat u mnie był ten wczoraj mityczny Białorusin i cenowe propozycje to były 2,2 samo jabłko, karton jego. Odliczyć robotę, spad i może średnio wyjdzie 2 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano Piątek o 18:23 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 18:23 Od przyszłego tygodnia 10-20 gr towar do góry. Nie dajcie się oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Biznesmen Napisano Piątek o 18:45 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 18:45 W dniu 28.03.2025 o 14:47, Gość Lukaszenka napisał: Akurat u mnie był ten wczoraj mityczny Białorusin i cenowe propozycje to były 2,2 samo jabłko, karton jego. Odliczyć robotę, spad i może średnio wyjdzie 2 pln. Expand Jaki spad, ładować za koleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano Piątek o 20:42 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 20:42 Zaczyna się coraz ostrzejsze szukanie jabłek, glostery, ajdaredy. Wszystko co się jabłko nazywa. Aby kupić. Ssanie jest ale póki co kupcy nie chętnie o tym mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi