Gość Romek Napisano 7 Maja Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja Prince za wagę w 2,2 W karton 2,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atomek Napisano 7 Maja Zgłoszenie Share Napisano 7 Maja 3 godziny temu, Gość Romek napisał: Prince za wagę w 2,2 W karton 2,7 +15 gr od lutego czyli bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tytus Napisano 8 Maja Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 13 godzin temu, Gość Atomek napisał: +15 gr od lutego czyli bez szału - przechowywanie, ususzka i zgnikek Może 5gr zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gumofilec Napisano 8 Maja Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja Jak tam, składata już do gminy wnioski o oszacowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalosz Napisano 8 Maja Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 44 minuty temu, Gość Gumofilec napisał: Jak tam, składata już do gminy wnioski o oszacowanie? Od wczoraj w kolejce stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gwidon Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja No i mamy ceny w górę.Jonagoldy 2,40zl za wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Suchy Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja Godzinę temu, Gość Gwidon napisał: No i mamy ceny w górę.Jonagoldy 2,40zl za wagę. Jak znam te wasze ceny to pewnie tyle do sortu nie proponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAD11 Napisano 12 Maja Zgłoszenie Share Napisano 12 Maja Godzinę temu, Gość Gwidon napisał: No i mamy ceny w górę.Jonagoldy 2,40zl za wagę. Gdzie masz takie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 14 godzin temu, SAD11 napisał: Gdzie masz takie ceny? Do sortu nie wiem. W karton samo jabłko princ robię po 2,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gardner Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja Golden za wagę 2.3 dziś propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cielma Napisano 13 Maja Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 54 minuty temu, Gość Gardner napisał: Golden za wagę 2.3 dziś propozycja. I czemu tu się chwalić? Jak z jesieni było można wziąć 2 Ziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja Jabłko w bushlach 18kg 7+ Ligol Szampion Golden Prince Odbiór Bronisze Po ile możecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bigboss Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja Sampion Prince w karton 2.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAD11 Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja Nie ma kto im szykować towaru, podnosić cenę do góry i niech płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja Mam propozycję 3 zł na gotowo princ 2,90 Idared. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adik Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 1 godzinę temu, Gość Sadownik napisał: Mam propozycję 3 zł na gotowo princ 2,90 Idared. No i ….?2,5-2,60zl za wagę to już normalna cyfra.Jablek zostały resztówki,a idzie cały czas,3zl bardzo realne w tym sezonie za wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja Ja szykowalem Princ Sampion 2,8 samo jablko. Znajomy robi po 3 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja Prawie wszystko o czym dyskutowaliśmy kilka tygodni temu się sprawdziło, to o czym pisałem. Mówiłem, że będzie mroz, śmiechy chichy, modele pogodowe innym nie pokazywały. Ceny były fajne już początkiem kwietnia. Dziś są wspaniałe. Boskoop 100zl 15kg, Empire 70, Lobo 80, Jonapince 50, ligol 65. Najsłabiej idared ale zaraz dobije do 2.7-2.8 waga. A takie miały być rekordy, co wysmiewalem już od wiosny. Odsort rzędu 15-20 procent na dziś to mało znaczący fakt. Do tego można się śmiać ale mnie prąd bez fotowoltaiki wychodzi do maja 20 groszy. Powtórzę raz jeszcze, anomalia to była w 2018. Wbijcie to sobie do głowy, bo takich lat jak 18 przez ostatnie 30 było 2. Szanujcie swoją ciężka prace, swoją wiedzę. Większość kupców [ szczególnie z grup] jest waszym przyjacielem w roku gdzie brakuje, jak jest normalny rok to kupuje gdzie taniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adik Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 3 godziny temu, Gość Kamil napisał: Prawie wszystko o czym dyskutowaliśmy kilka tygodni temu się sprawdziło, to o czym pisałem. Mówiłem, że będzie mroz, śmiechy chichy, modele pogodowe innym nie pokazywały. Ceny były fajne już początkiem kwietnia. Dziś są wspaniałe. Boskoop 100zl 15kg, Empire 70, Lobo 80, Jonapince 50, ligol 65. Najsłabiej idared ale zaraz dobije do 2.7-2.8 waga. A takie miały być rekordy, co wysmiewalem już od wiosny. Odsort rzędu 15-20 procent na dziś to mało znaczący fakt. Do tego można się śmiać ale mnie prąd bez fotowoltaiki wychodzi do maja 20 groszy. Powtórzę raz jeszcze, anomalia to była w 2018. Wbijcie to sobie do głowy, bo takich lat jak 18 przez ostatnie 30 było 2. Szanujcie swoją ciężka prace, swoją wiedzę. Większość kupców [ szczególnie z grup] jest waszym przyjacielem w roku gdzie brakuje, jak jest normalny rok to kupuje gdzie taniej. Pozdrawiam Kolega dobrze pisze,wbijcie do głowy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAD11 Napisano 18 Maja Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja Nie ma się co żałować, ceny w górę I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość abc Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja Prince 2.7 do sortu 2.5 waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin911 Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja (edytowane) 6 godzin temu, Gość abc napisał: Prince 2.7 do sortu 2.5 waga Kupię za 2.5 ładnego za wagę i Idared Edytowane 19 Maja przez Sebastian Pawłowski Forum nie służy do przedstawienia swojej oferty handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 23 Maja Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 3 zł waga to jest minimum za prince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 24 Maja Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja Golden Mutsu jakie ceny real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adik Napisano 25 Maja Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja Zainteresowanie jabłkiem duże,ceny od 3zl w górę za wagę typu Prince,Jonagoldy.Idared na podobnym poziomie chyba.Koncowka sezonu bardzo zaskakująca, co dalej-niewiadomo,pewnie z racji bardzo małych ilosci jabłka będzie dalej szło pomimo truskawki na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi