Gość Kode Napisano 26 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia W dniu 25.01.2026 o 09:51, Gość Cielmik napisał: Jakie ceny w nowym tygodniu za deser? 1.6prins i 1.6ligol 1.5czempion 1.4 idared jabłko po fresh 7+ do sportu 1.2zł drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 26 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 3 godziny temu, Gość Kode napisał: 1.6prins i 1.6ligol 1.5czempion 1.4 idared jabłko po fresh 7+ do sportu 1.2zł drobne Takie ceny są w grupach czy w prywatnych firmach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cielmik Napisano 27 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 12 godzin temu, Gość Kode napisał: 1.6prins i 1.6ligol 1.5czempion 1.4 idared jabłko po fresh 7+ do sportu 1.2zł drobne Czyli jakieś wzory delikatne są. Dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ģggggh Napisano 27 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia Skupowa mówiła żeby nie sprzedawać bo w marcu ma być 4 z wage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano Sobota o 14:25 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 14:25 Jakie obecnie ceny za jablko z ka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tok Napisano wczoraj o 11:36 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 11:36 21 godzin temu, Gość Jan napisał: Jakie obecnie ceny za jablko z ka? Bardzo duże zainteresowanie ceny nawet 20 gr większe od podawanych przez telefony z grup.ale to po cichu po znajomości itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cielmik Napisano wczoraj o 12:19 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 12:19 41 minut temu, Gość Tok napisał: Bardzo duże zainteresowanie ceny nawet 20 gr większe od podawanych przez telefony z grup.ale to po cichu po znajomości itd.... Po tych mrozach dzisiejszych i jutrzejszych gdzie wyrzeźbi część sadow ceny skoczą. Jutro wapa opublikuje Stany magazynowe że się kurczą z oszałamiająca prędkością i zacznie się walka o towar. Białorusini dobijają się o towar. Węgier z Rumunem walczą o Red deliciousy i inne odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Ile realnie można wyciągnąć za Red capy i Princa z ka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Gość Jan napisał: Ile realnie można wyciągnąć za Red capy i Princa z ka? Prince 1,7-1,8 waga realnie do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Gość Marian napisał: Prince 1,7-1,8 waga realnie do wzięcia A gala must i Mutsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Witam. Jestem z okolic Grójca. Czytam te wasze komentarze, jakie to teraz są ceny za jabłka. Jeden pisze, że na sortowniach dają po cichu 20 groszy więcej, drugi, że prince 1,7 czy tam 1,8 a nijak ma się do rzeczywistości. Ceny stoją w miejscu jak stały. Nieliczni dokładają po 5 czy 10 groszy na sortowanie względem jesieni. 2 tygodnie temu taka sama dezinformacja na portalach sadowniczych, ceny w górę. Tylko nie wiem gdzie te wzrosty, bo ani na małych ani ma większych sortowniach tego nie widać. Sam mam sporo jabłek jeszcze, więc daj Boże, żeby te wzrosty nadeszły, ale prosiłbym o trochę rzetelności na forum. Co roku widzę, że niektórzy tutaj sprzedają po 20 czy 30 groszy więcej za wagę niz kosztuje jabłko na sortowanie, ale trochę trzymajmy się świata rzeczywistego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kozieł Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Gość Xyz napisał: Witam. Jestem z okolic Grójca. Czytam te wasze komentarze, jakie to teraz są ceny za jabłka. Jeden pisze, że na sortowniach dają po cichu 20 groszy więcej, drugi, że prince 1,7 czy tam 1,8 a nijak ma się do rzeczywistości. Ceny stoją w miejscu jak stały. Nieliczni dokładają po 5 czy 10 groszy na sortowanie względem jesieni. 2 tygodnie temu taka sama dezinformacja na portalach sadowniczych, ceny w górę. Tylko nie wiem gdzie te wzrosty, bo ani na małych ani ma większych sortowniach tego nie widać. Sam mam sporo jabłek jeszcze, więc daj Boże, żeby te wzrosty nadeszły, ale prosiłbym o trochę rzetelności na forum. Co roku widzę, że niektórzy tutaj sprzedają po 20 czy 30 groszy więcej za wagę niz kosztuje jabłko na sortowanie, ale trochę trzymajmy się świata rzeczywistego Czyli jakieś realne ceny są wg ciebie w rejonie Grójca za odmiany Red cap, Prince, golden, gala must, idared szampion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Prince 1,5 golden 1,7 idared 1,3 max jeśli chodzi o sortowanie, szampon 1,4 red capy okolice 2 a o gali nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi