Gość Cielmik Napisano wczoraj o 09:06 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:06 5 godzin temu, Gość Kamil napisał: Idared 7+ 1.1zł , prince 7+ 1.4zł sortownia Jaki rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rejonowy Napisano wczoraj o 09:37 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 09:37 30 minut temu, Gość Cielmik napisał: Jaki rejon? Jaki by nie był to dokladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cielmik Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 22 godziny temu 3 godziny temu, Gość Rejonowy napisał: Jaki by nie był to dokladka Bo u nas Opole lubelskie to ceny niższe. 1.2 Prince. Idared 1 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 20 godzin temu Po świętach ruszamy pełna mocą Dziękuję, że przetrzymaliscie mi jabłka bo prąd drogi Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 19 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 19 godzin temu 52 minuty temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Po świętach ruszamy pełna mocą Dziękuję, że przetrzymaliscie mi jabłka bo prąd drogi Zapraszam Iwona cię przebije z cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 14 godzin temu 5 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Po świętach ruszamy pełna mocą Dziękuję, że przetrzymaliscie mi jabłka bo prąd drogi Zapraszam Karma wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Gość Ola napisał: Karma wraca Właśnie wróciła Było po 1zl?było Ta wiosna jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cielmik Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Właśnie wróciła Było po 1zl?było Ta wiosna jest moja Dobrze wygrałeś. Ale w przyszłym sezonie nie nakupisz. Zmarzło w zimie. Nawet drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Gość Cielmik napisał: Dobrze wygrałeś. Ale w przyszłym sezonie nie nakupisz. Zmarzło w zimie. Nawet drzewka Nic nie zmarzło tylko macie taką naturę i zawsze musicie narzekać Już w poprzednim sezonie wszystko zmarzło i nie ma gdzie jabłek sprzedać a cena do dolu Ja to robię tylko dla WASZEGO dobra Inaczej nie przestaniecie sadzić i pryskać a cena wróci do 8 gr A tak będziecie mieć mniej pracy, więcej wolnego czasu i pieniędzy Jeszcze mi podziękujecie gdy zrozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cielmik Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Nic nie zmarzło tylko macie taką naturę i zawsze musicie narzekać Już w poprzednim sezonie wszystko zmarzło i nie ma gdzie jabłek sprzedać a cena do dolu Ja to robię tylko dla WASZEGO dobra Inaczej nie przestaniecie sadzić i pryskać a cena wróci do 8 gr A tak będziecie mieć mniej pracy, więcej wolnego czasu i pieniędzy Jeszcze mi podziękujecie gdy zrozumiecie W tamtym roku się przeliczyłes z towarem. Bałeś się że zmarzło i płaciłeś jak za mokre zboże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 55 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 55 minut temu 57 minut temu, Gość Cielmik napisał: W tamtym roku się przeliczyłes z towarem. Bałeś się że zmarzło i płaciłeś jak za mokre zboże W tym roku 50 gr może będzie a może mniej A może być taniej bo gaz 50% w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 42 minuty temu Zgłoszenie Share Napisano 42 minuty temu Ja wam.powiem. To jest wina nas sadowników z sandomierza. Ceny zaniżam. Wstrzymajcie się jeszcze z miesiąc wyczyścimy się po marnej cenie a potem, potem wchodzicie Wy byznesmeny i...... Sky is the LIMIT. Kupcy beda płacić ile kto będzie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 26 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 26 minut temu A tak na poważnie wszyscy jedziemy na jednym wózku . Wojna przerwała łańcuchy dostaw jabłek w tym sezonie do Indii już nie wyślemy. Towar egipsko -jordański ( 7-8cm ) ciężko zbywalny , egipcjanie cenę dołują. Towar grubszy zejście ma głównie środkowa Azja (Tadżykistan , Uzbekistan , Kazachstan ) . Krajowego czerwone standardy markety trzymają w stabilnie niskiej cenie. Osłabł popyt ze strony południa Europy ( Wegry , Bułgaria, Rumunia ) . Prins 1,3 waga Golden 1,5 -1,6 waga Najdared 1,3 Szampion 1,2 Ligol 1,3 Velox i klony ciemne 2 zł zjazd z 2,4 Empire ,Eliza, evelina mutsu , słabsze zainteresowanie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi