Gość JNn Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 12 godzin temu 16 godzin temu, Gość Marcin napisał: Jakich korektach w dół? W dół? Proszę Pana, Prince 2.2 waga beż problemu. Jakieś jabłka typu Lobo Empire 2.4 można wziąć za wagę. Tak za 1kg. Jablko leci do góry z tygodnia na tydzień. Dobre i 10gr. Ligol 2.4 za wagę taki 7-9,5. Piekna alwa bez ubytkow nawet 2.5. 2zl to smieszne pieniadze na ta chwile i trzeba naprawde nie umiec liczyc zeby za tyle sprzedawac. Wrzućcie ogloszenie na igrit i sami sprawdźcie. Tylko naladujcie telefon, bo kilkadziesiąt połączeń przychodzących czeka w ciągu kilku godzin. Jabłka zaczyna brakować. Co się pojawia na ogłoszeniach to zaraz znika. Pozdrawiam Ps A nie mówiłem? Był tu śmiech ze mnie ze 3 miesiące temu Expand Ściema z tą cena. Np taki Paweł kazan sprzedaje po 1.9 zł do sortu zs jonagoreda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 10 godzin temu A kim jest ten Pan z pod Grójca? Wyrocznią? Coś tam potrafi wyprodukować ale żaden z niego elitarny sadownik. Sprzedawac natomiast nie umie. 1.9 do sortu to może być dziś gloster a nie jonagoldy których nie ma. Ale każdego sprawa. Dla mnie może i po 1zl sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hmmm Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 8 godzin temu 12 godzin temu, Gość JNn napisał: Ściema z tą cena. Np taki Paweł kazan sprzedaje po 1.9 zł do sortu zs jonagoreda Expand Poważnie nadal 1.9 do sortu jest? Ja słyszałem o 1.9 ale to na początku lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FarmazOn Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu 16 godzin temu, Gość Marcin napisał: Jakich korektach w dół? W dół? Proszę Pana, Prince 2.2 waga beż problemu. Jakieś jabłka typu Lobo Empire 2.4 można wziąć za wagę. Tak za 1kg. Jablko leci do góry z tygodnia na tydzień. Dobre i 10gr. Ligol 2.4 za wagę taki 7-9,5. Piekna alwa bez ubytkow nawet 2.5. 2zl to smieszne pieniadze na ta chwile i trzeba naprawde nie umiec liczyc zeby za tyle sprzedawac. Wrzućcie ogloszenie na igrit i sami sprawdźcie. Tylko naladujcie telefon, bo kilkadziesiąt połączeń przychodzących czeka w ciągu kilku godzin. Jabłka zaczyna brakować. Co się pojawia na ogłoszeniach to zaraz znika. Pozdrawiam Ps A nie mówiłem? Był tu śmiech ze mnie ze 3 miesiące temu Expand Oo, a Kazana 1,9 zł do sortu sprzedaje. 2,2-2,4 A może to ceny z kartonem albo do sortu ? Rwetesu nie widać w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Farmazon - napisałem wyraźnie, za wagę w skrzyni. Czytanie ze zrozumieniem. Tak jak mówię, kto chce może sprzedawac i po 1zl, jak przemysł. Może i po 50 gr. Nie interesuje mnie to. Rynek sam wyjaśnił w tej chwili ceny. A te są wzrostowe od kilku miesięcy. Idareda płacą 1.9- 2zl za wagę Rumuni z kaucja za skrzynie, więc 2.3-2.5 za alwe czy 2.2 za Prince to żadna rewelacja na ta chwile. Niech każdy sprzedaje jak mu pasuje. Jak się nie potrafi sprzedać jabłek w roku i chwili gdzie zaczyna brakować to nie mam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu Przecież ten pan PZ youtuber pożal się Boże nigdy nie sprzedał dobrze towaru. Jego sady widzę z bliska i też żadna rewelacja. Z resztą on też jak mu ktoś da 50 zł to nagada głupot tak jak z tymi cudownymi preparatami co je reklamuje bo za darmo dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi