Gość Michał Napisano 4 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2017 Obserwując portal IGRiT spotykam się z ogłoszeniami typu kupię skrzynki jedynki sprzedam skrzynki uniwersalki. Z czystej ciekawości pragnąłbym się zapytać czym różnią się te skrzynki (mniemam iż wymiarami) i czy są jeszcze jakieś inne nazwy i wymiary skrzynek. Z góry przepraszam za banalne pytanie, ale kto pyta nie błądzi. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 5 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2017 - skrzynka "jedynka" - (4 deseczki na boku) - 20 kg jabłek - skrzynka "uniwersalka" - (3 deseczki na boku) - 15 kg jabłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 5 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2017 Uzupełnię tylko Sebastiana. Skrzynka uniwersalna: Skrzynka jedynka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 5 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2017 I wszystko jasne. Dzięki za konkretne odpowiedzi chłopaki. Właśnie temu ma służyć to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 Czy boki muszą być pełne czy mogą być odstępy pomiędzy listewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2021 Jaka jest waga skrzynki uniwersalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Unemycop Napisano 3 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2021 witam wszystkich i mam pytanko czym różnią się gazniki Dellorto, Amala ponieważ mam zamiar kupic niedlugo jakąś 19. Mam nadzieję ze pomożecie mi w wyborze lepszego. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi