Gość rabarbar Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2023 14 godzin temu, YOGI napisał: Wiesz, jak zorganizowana grupa, po ustawieniu takiej wizyty to dlaczego nie? Sam wielokrotnie uczestniczyłem w takich wyjazdach. Kwestia organizacji. W pojedynkę, zapomnij - tak jak piszesz. Ale gdyby takie rolnicze wyjazdy studyjne jakoś zorganizować to może mieć sens Sens to może mieć zatrudnienie doradcy,który sprzeda ci patenty dzięki którym zarobisz więcej. Na wyjeździe grupowym zobaczysz traktor i dowiesz się tego co wiesz. Chyba,że ma to być męski wyjazd na chlebie wódki to wtedy ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 Wyjazd po patenty to już chyba inny rodzaj usług, bardziej CIA, GRU, MI6 - tu mam wrażenie chodzi o spędzenie w miłym gronie, część tematyczna a część rozrywkowo - turystyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 12 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2023 Jakie kierunki wyjazdów? Osobiście byłbym zainteresowany Francją - kraj mocny rolniczo i ciekawy pod kątem turystycznym. Można połączyć przyjemnie z pożytecznym. Przy czym od razu mówię, że dłużej jak tydzień odpada. Gospodarki trzeba doglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wyspany Napisano 12 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2023 56 minut temu, spioch napisał: Jakie kierunki wyjazdów? Osobiście byłbym zainteresowany Francją - kraj mocny rolniczo i ciekawy pod kątem turystycznym. Można połączyć przyjemnie z pożytecznym. Przy czym od razu mówię, że dłużej jak tydzień odpada. Gospodarki trzeba doglądać To może tylko na weekend nad rzekę Tam się uchylamy i wrócimy No tak...przez tydzień to rozszabruja Smutne to życie chłopa bez gospodarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi