Gość keleris Napisano 5 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2023 (edytowane) Tak sobie myśle ze trzeba zaczać chyba temat ..bo na tym z... portalu s..,pl jakoś startowali z wrózbami o tej porze..:) Edytowane 5 Lutego 2023 przez IGRiT Usunięto nazwę portalu - o konkurencyjnych portalach źle czy dobrze nie piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzikaŁUTÓWKA93 Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2023 Sama jestem ciekawa, co te zj...y wymyślą w tym sezonie poniżej 2,5 zł/kg przemysł nic nie dostanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Haha Napisano 24 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2023 8 godzin temu, Gość dzikaŁUTÓWKA93 napisał: Sama jestem ciekawa, co te zj...y wymyślą w tym sezonie poniżej 2,5 zł/kg przemysł nic nie dostanie!!! Jak co roku nic nie dostaje poniedziałek tej ceny. Nie gadać tylko robic. Zostawil ktoś z was kiedyś wiśnie na drzewie? Ile sezonów? Zaraz by się obudziły przetwornie jak zachód po 24 lutego. Ale żeby zostawić trza mieć rozum i jakiekolwiek jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziki.bąk Napisano 11 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2023 jak tam u was z przymrozkami ...wymroziło troche?u mnie centralna polska dostała troche w piz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 11 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2023 4 godziny temu, Gość dziki.bąk napisał: jak tam u was z przymrozkami ...wymroziło troche?u mnie centralna polska dostała troche w piz.. Jeszcze nie będzie gdzie sprzedac wiszni tyle się jej nakoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 13 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2023 Spokojnie wisnia po 3 zł za kilo lub za 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 13 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2023 w lubelskim okolo 25 procent zmarzlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mróz Napisano 14 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2023 TO CO ZOSTAŁO TO SPADNIE RAZEM Z OPADEM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kop Napisano 14 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2023 u mnie wczesna dostała strasznie w palnik..łutówka też (mazowieckie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brzeczyszczykiwicz Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2023 głowno łodzkie u mnie na kelerisie nie mam prawie nic łutówka coś tam widać ale też szału nie ma a zobaczymy ile jeszcze z leci w czerwcu ogólnie zapowiada sie nie za ciekawy sezon i jeszcze pytanie jak bedzie z ludzmi do rwania bo juz mi moja ekipa zapowiedziala ze min 1.2 beda chcieli od rwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Gość brzeczyszczykiwicz napisał: głowno łodzkie u mnie na kelerisie nie mam prawie nic łutówka coś tam widać ale też szału nie ma a zobaczymy ile jeszcze z leci w czerwcu ogólnie zapowiada sie nie za ciekawy sezon i jeszcze pytanie jak bedzie z ludzmi do rwania bo juz mi moja ekipa zapowiedziala ze min 1.2 beda chcieli od rwania Powiedz im, że jak nie pasuje to niech sp... Po temacie Edytowane 17 Maja 2023 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadownik2102 Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2023 1 godzinę temu, Gość brzeczyszczykiwicz napisał: głowno łodzkie u mnie na kelerisie nie mam prawie nic łutówka coś tam widać ale też szału nie ma a zobaczymy ile jeszcze z leci w czerwcu ogólnie zapowiada sie nie za ciekawy sezon i jeszcze pytanie jak bedzie z ludzmi do rwania bo juz mi moja ekipa zapowiedziala ze min 1.2 beda chcieli od rwania Za łubiankę? To chyba uczciwa cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kot Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2023 U mnie Wielkopolska coś tam wisi na lutowce ale zobaczymy jak to się utrzyma .. ja w tamtym roku płaciłem już 1 pln od rwania a w tym to nawet nie wiem ile będą krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Oooo Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2023 Nie kur.. za kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ,,,,,, Napisano 17 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2023 8 godzin temu, Gość Janusz napisał: Powiedz im, że jak nie pasuje to niech sp... Po temacie powiedzieć zawsze moge.. tylko pytanie kto mi to oberwie..i za ile jak ludzie beda wisnie na drzewie szukali..jakos sie nie nastawiam na jakis rewelacyjny zbior wiec moze nie bedzie tragedii ze zbiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 18 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2023 W Sandomierzu ogólnie pestki wyglądają słabo mam na myśli wiśnie i śliwki . Już się mocno zróżnicowały . Jedno jest pewne urodzaju nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tak tak Napisano 18 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2023 Godzinę temu, Michał S napisał: W Sandomierzu ogólnie pestki wyglądają słabo mam na myśli wiśnie i śliwki . Już się mocno zróżnicowały . Jedno jest pewne urodzaju nie będzie. Finalnie wystarczy,zakłady „nie będą chciały”,ale wezmą bo co..-chłop zostawi,a weźmiemy bo szkoda zmarnowac.Jabłek tez mniej,ale wystarczy.Napewno bedzie mniej towaru deserowego,ale w skali kraju to bym polemizował bo nie da się zliczyć ile tych sadow faktycznie jest z jabłkiem.Takze ogolnie doopa,chyba ze brak rak do pracy rozwiąże troche sprawę…pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oko Napisano 18 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2023 i tak nie zapłacą sytuacja jak co roku taka sama wiec nie ma co sie panowie i panie nastawiac na cene rok jak co rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 19 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2023 ciekawe czemu patronat 30-lecia KUPS mial minister rolnictwa skoro tak niby walczy ze zmowa cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ukrainiec Napisano 20 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2023 z ukrainy maja pod sam sufit ,aż kominem sie wysypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pestka Napisano 21 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2023 12 godzin temu, Gość ukrainiec napisał: z ukrainy maja pod sam sufit ,aż kominem sie wysypuje pestek chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wowo Napisano 29 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2023 jak tam u was sytauacja z wiśnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lu.ś Napisano 29 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2023 41 minut temu, Gość wowo napisał: jak tam u was sytauacja z wiśnia? Powiat Grójec- mam niecały hektar łutówki- w moim wypadku zostało z 20% normalnego pełnego zbioru. Ale przymrozki były bardzo zróżnicowane- lokalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Koleś Napisano 29 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2023 A jak tam zawiązanie śliwy, w świętokrzyskim nie ma tylko amersa reszta wszystko opór oprócz katinki,rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 29 Maja 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2023 Po kwitnieniu wielu spodziewało się wysokich plonów, po zawiązaniu już nie bardzo.. będzie z połowa plonu zeszłorocznego, albo i nie. I to mówię o regionie sandomierskim gdzie można powiedzieć nie było przymrozków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi