Gość bedzie drogo Napisano 28 Maja Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja węgierska wiśnia sprowadzana ponad 11 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nie będzie drogo Napisano 28 Maja Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 1 godzinę temu, Gość bedzie drogo napisał: węgierska wiśnia sprowadzana ponad 11 pln To wiśnia deserowa Trzepaka w kisten 3 Ziko będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 28 Maja Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja Godzinę temu, Gość nie będzie drogo napisał: To wiśnia deserowa Trzepaka w kisten 3 Ziko będzie;) Mi się wydaje że się bardzo mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nie będzie drogo Napisano 28 Maja Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 44 minuty temu, Gość Darek napisał: Mi się wydaje że się bardzo mylisz Mi się wydaje że ty się bardzo mylisz Już truskawka jest droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nie.placz.kochany Napisano 28 Maja Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 37 minut temu, Gość nie będzie drogo napisał: Mi się wydaje że ty się bardzo mylisz Już truskawka jest droga Truskawi to jeszcze egipskich nie sprzedali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bedzie srednio Napisano 28 Maja Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja Czy drogo to nie wiem ale na pewno bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość panika Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja no i jak tam z wiśnią:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość będzie slabo Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 17 godzin temu, Gość bedzie srednio napisał: Czy drogo to nie wiem ale na pewno bardzo szybko Już płacą za truskawki,których jest połowę mniej Tak samo zapłacą za resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2 godziny temu, Gość będzie slabo napisał: Już płacą za truskawki,których jest połowę mniej Tak samo zapłacą za resztę Co prawda to nie moja uprawa, tak tylko z ciekawości czytam ..mówisz, że truskawki płacą: ... https://igrit.pl/artykul/zbyt-tanie-truskawki-producenci-protestuja-4306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 10-14pln Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja napewno bedzie dwucyfrowo a ile to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość będzie średnio Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 3 godziny temu, Gość będzie slabo napisał: Już płacą za truskawki,których jest połowę mniej Tak samo zapłacą za resztę W tym momencie to jest całkiem sporo właśnie bo wszystkie odmiany szybko dojrzały, późniejsze odmiany może coś więcej zapłacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość będzie slabo Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 2 godziny temu, A_2 napisał: Co prawda to nie moja uprawa, tak tylko z ciekawości czytam ..mówisz, że truskawki płacą: ... https://igrit.pl/artykul/zbyt-tanie-truskawki-producenci-protestuja-4306 Chyba nie zrozumiałeś ironii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 1 minutę temu, Gość będzie slabo napisał: Chyba nie zrozumiałeś ironii Być może, czasami w tym wątku macie taki poziom rozmowy, że trudno złapać - kogo traktować na poważnie, a kogo brać za idiotę .. Poza tym nie moja branża, więc lepiej skupię się na ziemniakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dron Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja 3 godziny temu, A_2 napisał: Być może, czasami w tym wątku macie taki poziom rozmowy, że trudno złapać - kogo traktować na poważnie, a kogo brać za idiotę .. Poza tym nie moja branża, więc lepiej skupię się na ziemniakach Tu na forum jest jeden taki co pewnie na forum ziemniaków też siedzi.roznie się podpisuje ale wie wszystko.prorok czy jak mu tam.mozna go poznać po głupkowatych wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prorok Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja w czarnych barwach widze dostępność wiśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja Wisnia min 5 zł powinna być. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kongresmen Napisano 29 Maja Zgłoszenie Share Napisano 29 Maja Wiśni w tym roku jest "Full" cena będzie taka jak dohler sobie zarzyczyl.a wy chłopy w gumiaki z rana i rwać bo towar potrzebny i za bardzo nie gadać tylko zapierda..ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 30 Maja Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 16 godzin temu, Gość Dron napisał: Tu na forum jest jeden taki co pewnie na forum ziemniaków też siedzi.roznie się podpisuje ale wie wszystko.prorok czy jak mu tam.mozna go poznać po głupkowatych wpisach Niestety w większości przypadków ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pecha Napisano 30 Maja Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 19 godzin temu, Gość Olo napisał: Wisnia min 5 zł powinna być. Pozdro po tyle to moga w tym roku pestki kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość optymista Napisano 30 Maja Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja 1 godzinę temu, Gość pecha napisał: po tyle to moga w tym roku pestki kupic Po 10 będzie Za 3 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Maja Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja Po 5 zł już można zakontraktowac trzesiana w skrzyneczki. Wymóg brak robaka. Lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 30 Maja Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja Godzinę temu, Gość Jan napisał: Po 5 zł już można zakontraktowac trzesiana w skrzyneczki. Wymóg brak robaka. Lubelskie Jest tam u was jakaś wiśnia w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dupska.nie.urywa Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 13 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Jest tam u was jakaś wiśnia w ogóle? cos tam mam ale tylko zbior reczny bo otrzasarka nie oplaci sie wjechac i szarpac drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość serb Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 17 godzin temu, Gość optymista napisał: Po 10 będzie Za 3 kg w serbi juz drozeje bylo 11 teraz juz jest prawie 13 za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kazach Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 2 godziny temu, Gość serb napisał: w serbi juz drozeje bylo 11 teraz juz jest prawie 13 za kg Deserowa nie przemyslowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi