Gość wywiozą.wszystko Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 4 godziny temu, Gość PLN napisał: 5,00 PLN na rampie bedzie maks. Nie sprzedadza gotowy produkt, jak bedzie wysza cena. a kogo obchodzi czy sprzedadza czy tez nie..nie zapłacą to nie kupią wszystko wyjedzie w pizdu prywatnymi samochodami..nikt nie karze przetwornią na siłe kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zorientowany Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca na mrożenie cena zamknie sie ok 9-10 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdezorientowany Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 57 minut temu, Gość zorientowany napisał: na mrożenie cena zamknie sie ok 9-10 pln Oczywiście mrożonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kabaret Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca 2 godziny temu, Gość wywiozą.wszystko napisał: a kogo obchodzi czy sprzedadza czy tez nie..nie zapłacą to nie kupią wszystko wyjedzie w pizdu prywatnymi samochodami..nikt nie karze przetwornią na siłe kupować Rozśmieszają mnie te chłopskie podrygi I zapewnienia,że wszystko wyjedzie albo zostanie w sadzie Przypomnę ,że w2018 r zbieraliscie po 8 gr, a w tym zawieziecie za tyle ile wam Piotrek zapłaci a porumakować to możecie pod kościołem albo na miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polak Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca w polsce jest ok 100tys ton mniej niz w latach ubieglych tak podaje GUS czyli przetwórcy po zamiatane wszystko wyjedzie litwa łotwa białoruś estonia i nie widomo gdzie jeszcze .a tu cała europa czeka na wisnie i porzeczke z polski.nie mowiac już o rodzimym przemyśle.Proponował bym już teraz łapać chłopów i spisywac z nimi umowy po 9pln za przemysł bo zostaniecie w szczerej d*pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brokuł Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca no to już w tym roku sobie na kupowali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zegarek Napisano 11 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwca Pamietajcie ludzie nie towar płaci tylko "Czas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość złamane.serce Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 8 godzin temu, Gość kabaret napisał: Rozśmieszają mnie te chłopskie podrygi I zapewnienia,że wszystko wyjedzie albo zostanie w sadzie Przypomnę ,że w2018 r zbieraliscie po 8 gr, a w tym zawieziecie za tyle ile wam Piotrek zapłaci a porumakować to możecie pod kościołem albo na miedzy próbuj próbuj handlarzyku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 7 godzin temu, Gość Polak napisał: w polsce jest ok 100tys ton mniej niz w latach ubieglych tak podaje GUS czyli przetwórcy po zamiatane wszystko wyjedzie litwa łotwa białoruś estonia i nie widomo gdzie jeszcze .a tu cała europa czeka na wisnie i porzeczke z polski.nie mowiac już o rodzimym przemyśle.Proponował bym już teraz łapać chłopów i spisywac z nimi umowy po 9pln za przemysł bo zostaniecie w szczerej d*pie Tylko po 9??? Kupisz słoik dżemu za 35 zł? Oczywiście,że nie Więc i ja nie zamierzam zostać z drogim towarem a potem oddać go poniżej kosztów To wasza specjalność bo ja robię grube biznesy Dam 3 i wszyscy będą zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Indianin.z.kozietuł Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Najlepsze jest to w tym wszystkim , że miekkie "makarony" nie wejda do gry w tym sezonie i dlatego jest ból d*py bo nie zarobią..w tym roku wiśnia i czarna porzeczka bedzie tylko dla poważnych kontrachentów a nie dla planktonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piękne.oczy Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca patrz płacz i płać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pech Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 29 minut temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Tylko po 9??? Kupisz słoik dżemu za 35 zł? Oczywiście,że nie Więc i ja nie zamierzam zostać z drogim towarem a potem oddać go poniżej kosztów To wasza specjalność bo ja robię grube biznesy Dam 3 i wszyscy będą zadowoleni pestki sprzedaż po 4 i sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kalkulator Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 1 godzinę temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Tylko po 9??? Kupisz słoik dżemu za 35 zł? Oczywiście,że nie Więc i ja nie zamierzam zostać z drogim towarem a potem oddać go poniżej kosztów To wasza specjalność bo ja robię grube biznesy Dam 3 i wszyscy będą zadowoleni 3 €/kg plose pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 40 minut temu, Gość Kalkulator napisał: 3 €/kg plose pana Za ile kg? Bo przymierzam się,że za 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bitwa o kisten Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Albo z wami jest coś nie tak, albo musze se kupić okulary. Nie wiem jak w innych rejonach, ale w "Warce" jest na drzewach tak: dobrze lub bardzo dobrze lub klęska urodzaju. Wystarczy się przejechać drogą Białobrzegi-Warka , Warka- Góra Kalwaria. Mówimy o wiśniach nasadzonych na rowach, po płotach i pryskanych okazyjnie. U mnie też jest ok, na pewno więcej niż rok temu i to sporo. Więc, Piotrek rzuci wam cenę 4 cebuliony na start, zobaczy, że platonów brakuje a chłopki zaczynają się o nie szarpać na skupie i pójdzie parter na cenę 30/70% z z pracownikiem. Tak to widzę, niestety. Z jopkami to samo, nima nima a jednak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 55 minut temu, Gość Bitwa o kisten napisał: Albo z wami jest coś nie tak, albo musze se kupić okulary. Nie wiem jak w innych rejonach, ale w "Warce" jest na drzewach tak: dobrze lub bardzo dobrze lub klęska urodzaju. Wystarczy się przejechać drogą Białobrzegi-Warka , Warka- Góra Kalwaria. Mówimy o wiśniach nasadzonych na rowach, po płotach i pryskanych okazyjnie. U mnie też jest ok, na pewno więcej niż rok temu i to sporo. Więc, Piotrek rzuci wam cenę 4 cebuliony na start, zobaczy, że platonów brakuje a chłopki zaczynają się o nie szarpać na skupie i pójdzie parter na cenę 30/70% z z pracownikiem. Tak to widzę, niestety. Z jopkami to samo, nima nima a jednak są Nie odbieraj sensu życia marzycielom w gumiakach Ciągle czekają na ich rok i dosadzaja bo nie rozumieją prostej sprawy Żeby zapłaciło musi być za mało aciagle jest za dużo Więc dalej będzie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KALKULATOR Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca zapłace ci 3 zł za zbior jak osobiscie przyjdziesz sobie oberwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość po zamiatane Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca W dniu 11.06.2024 o 07:09, Gość Xyz napisał: Ale plankton wyje do księżyca..w tym roku nie dla psa kiełbasa po handlować to możecie sobie pestka w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaka piękna katastrofa Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Cała Europa wymarzła więc bajki o nadprodukcji możecie sobię w tym sezonie włożyć w cztery litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Żywiec Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 6 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Nie odbieraj sensu życia marzycielom w gumiakach Ciągle czekają na ich rok i dosadzaja bo nie rozumieją prostej sprawy Żeby zapłaciło musi być za mało aciagle jest za dużo Więc dalej będzie za darmo Jedź do Warki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość faja Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca Chłopy do roboty nie opierdalac się ostatnie zabiegi chemią robić ma być w tym roku towar extra bo mam duże zapotrzebowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 37 minut temu, Gość Żywiec napisał: Jedź do Warki Jak wrócę z Radomia....ale nie wybieram się tam To wy do mnie przyjedziecie po prośbie a ja łaskawie kupię te wasze wiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bum.i po.wisniach Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Jak wrócę z Radomia....ale nie wybieram się tam To wy do mnie przyjedziecie po prośbie a ja łaskawie kupię te wasze wiśnie Do mogielnicy masz blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rekin Napisano 12 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Jak wrócę z Radomia....ale nie wybieram się tam To wy do mnie przyjedziecie po prośbie a ja łaskawie kupię te wasze wiśni Rybeńko w tym roku nie nastawiaj się bardzo na zakupy bo z planktonem nikt bardzo nie będzie chciał gadać . odpuść rok i może agrestem się zajmij to jest twój przedział cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sraczkomat Napisano 13 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca wiekszość ogłoszen na IGRIT ze kupie wisnie jest dla podpuchy wystawiaja cena 6-8 pln a jak dzwonisz ze chcesz kupic to albo jedzie albo nie dojechala albo kierowca do rowu wjechal a najlepszy był pacient co chcial sprzedać po 5 pln to ze kierowca sraczki dostał na grancy i słuzba celna go zawrociła bo za długo stał...ludzie to k**wa maja fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi