Gość chłopiskozjajami Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca maja rozmach skurczybyki...w europie wisnia chodzi po 9pln i jej jeszcze nie ma a cesio wystawił 3,5pln to ile on chce mieć w tym roku 200% bicia na kilogramie ?jak marża w sklepie jak jest 20% to już jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bum i po wisni:) Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 5 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Już jest parter, 8 zł za 2,5 kg taaaa parter masz tylko u czesia macierzynskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kurzajka.bez.jajka Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2 godziny temu, Gość kaczka napisał: czesio macierzynski wyszedl z cena na mrozenie 3,5pln:)czesiu podnieś sie z cena na stronie bo konkurencja ci koło pióra robi żebyś nie obudził sie z nóżką w nocniku ja bym proponował zeby na stronie ceny nie zmianiał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość woda.ziemia.bagno Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca ty ziemia woda zmin nik bo malo powaznie tu wygladasz a to jest powazne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 9÷2 Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 3 godziny temu, Gość chłopiskozjajami napisał: maja rozmach skurczybyki...w europie wisnia chodzi po 9pln i jej jeszcze nie ma a cesio wystawił 3,5pln to ile on chce mieć w tym roku 200% bicia na kilogramie ?jak marża w sklepie jak jest 20% to już jest dobrze Przecież mieszkasz w Europie to sprzedaj po 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość budda Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 44 minuty temu, Gość 9÷2 napisał: Przecież mieszkasz w Europie to sprzedaj po 9 i tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 8,9 Napisano 25 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca porzeczka tez wystartowała 3.5pln i szybko rynek ceny sprowadził na ziemie "powietrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czesio Napisano 26 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2 godziny temu, Gość bomba.gleba.9 napisał: ja bym osobiscie obstawiał że czesław na stronie znów obniży dziś cene a wszystkie portale beda sie rozpisywały że wisnia zalicza spektakularną glebe:) Już obniżona było 4 jest 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tadeusz Napisano 26 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 4 godziny temu, Gość Mateusz napisał: Dobrze że wyrwałem wszystkie wiśnie, nie chcą płacić to nikt ich nie będzie dorabiać To ile powinno być żeby było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 9.30 Napisano 26 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 1 godzinę temu, Gość Tadeusz napisał: To ile powinno być żeby było ok? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 27 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca W dniu 26.06.2024 o 11:16, Gość Czesio napisał: Już obniżona było 4 jest 3,5 Niech sobie w d... wsadzić 3,5 ,już dzwonią i proponują 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czechosław Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca czesiu a coś ty sie zawiesił juz na mrożenie 5 placa a u ciebie nadal 3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czesio Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca 1 godzinę temu, Gość czechosław napisał: czesiu a coś ty sie zawiesił juz na mrożenie 5 placa a u ciebie nadal 3.5 To jest taka strategia wystawiam cenę później obniżam chłopy w panice,że tanieje zapieprzają od 4 rano do wieczora i w ten sposób można się o kupić po taniości zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdezorientowany Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca 1 hour ago, Guest Czesio said: To jest taka strategia wystawiam cenę później obniżam chłopy w panice,że tanieje zapieprzają od 4 rano do wieczora i w ten sposób można się o kupić po taniości zawsze działa Czesiu takie cyrki to może i dzialaja ale tylko jak jest sporo towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca Słynny na całą Polskę Czesław dziś wystawił 3zł za PW.. mając na uwadze że żadna tłocznie nie przestawiła się jeszcze na wiśnie towarek pewnie do chłodni i liczenie na zarobek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca Ceny cenami,powiedzcie ile chcą Ukraińcy za rwanie bez ogonków?Ile płacić jeżeli gęsta wiśnią?w tamtym roku było 0,80zl/kg,w tym gdzie rzadka to słyszę,że ktoś dał 1,50zl/kg,niewiem ile narwali za te 1,50zl,ale przy gęstszej to myślę,że 1zl to max dla Ukraińca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gruba.bąba Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca I ruszyła łutòweczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca 1 godzinę temu, Gość Marek napisał: Ceny cenami,powiedzcie ile chcą Ukraińcy za rwanie bez ogonków?Ile płacić jeżeli gęsta wiśnią?w tamtym roku było 0,80zl/kg,w tym gdzie rzadka to słyszę,że ktoś dał 1,50zl/kg,niewiem ile narwali za te 1,50zl,ale przy gęstszej to myślę,że 1zl to max dla Ukraińca. Ja mam zamiar dać 1 zł. Wiśnia w miarę gesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek.szmigłowiec Napisano 28 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwca (edytowane) Dlaczego portal ... konkurencyjny zawsze przedstawiał dwie firmy z cenami MD i eko a teraz co? Tylko eko? a o Czesiu zapomniał? To jest jedna manipulacyjna mafia.popraw się moderator bo "generalnie" ja już pisałem wcześniej jak już ci się tematy po kończyły o traktorach to zacznij czołgi porównywać z Ukrainy a później bombowce. ---- Te uwagi proszę kierować do tego portalu i do tego moderatora na tamtym forum a nie tutaj. Temat nie będzie kontynuowany. Administracja Forum IGRIT.pl Edytowane 29 Czerwca przez Sebastian Pawłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kuń.bez.grzywy Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca czesław ruszył z kopyta teraz z cenami na stronie nikt go nie prześcignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przeżuty.wymemłany Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca najlepszy jest kanał przerzutowy taki..Litwa-Białoruś-Rosja a u ruskich wisnia po 20pln/kg to jest interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Platon Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 7 godzin temu, Gość Filozof napisał: Ja mam zamiar dać 1 zł. Wiśnia w miarę gesta tyle to nie dawaj bo czesio zaraz na stronie zjedzie na 2pln i co ci zostanie...daj 60gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szparka Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca jak myślicie giedy skupy bedą zjeżdzały z ceny?w polowie przyszlego tygodnia jak już łutówka bedzie na pełnej piź....e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gogo Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca w tym roku nie zjadą bo import prywatny wywiezie za granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca ogłaszajcie sie w necie ze sprzedażą Litwa zabierze wszystko z podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi