Gość grill Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca Dziś nieliczni przebili 5.1pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca A ,,celebryckie" skupy chcą kupić wiśnie ,,PW" w skrzynkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czesiu.z krzywej wieży Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca Sugeruję jak będzie pełny wysyp wiśni a dane skupu będą sztucznie zaniżać cenę "a będą"proponuję omijać szerokim łukiem i sprzedawać po cenie rynkowej innym najlepiej obcym podmiotom.tak po prostu Dla zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 29 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwca 3 godziny temu, Gość czesiu.z krzywej wieży napisał: Sugeruję jak będzie pełny wysyp wiśni a dane skupu będą sztucznie zaniżać cenę "a będą"proponuję omijać szerokim łukiem i sprzedawać po cenie rynkowej innym najlepiej obcym podmiotom.tak po prostu Dla zasady. Tylko że w tym roku nie będzie czegoś takiego jak wysyp. Sandomierskie i lubelskie wymrożone, w mazowieckim kwater wiśni jak na lekarstwo. W tamtym roku kończyłem 10 sierpnia, w tym roku 10 ale lipca może być końcem sezonu dla wielu. Dziś u mnie ruszyły skupy, pierwsza cena 5zł za zwykłe mrożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 30 Czerwca Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca W Grójcu słyszałem że nawet i 5.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zorro Napisano 1 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca dziś 5.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość glonojad Napisano 1 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca oooooo łutóweczka sie pokazala i co niektóry zaczynaja obniżać cene:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 1 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2 godziny temu, Gość glonojad napisał: oooooo łutóweczka sie pokazala i co niektóry zaczynaja obniżać cene:) To z ilu spadło skoro dziś 5,20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ryszard Napisano 2 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca Wie ktoś co to jest mrożenie l klasa i mrożenie ll klasa różnica 10 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 2 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca 5 minut temu, Gość Ryszard napisał: Wie ktoś co to jest mrożenie l klasa i mrożenie ll klasa różnica 10 gr. Wymysły ,,medialnego" skupu, byle wydymać. Tak samo jak PW w skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5klasa Napisano 2 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipca W tym roku będzie lll i lV klasa i bezklasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kot Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca wymyslają jakieś bzdury żeby mieć pole do negociacji cenowej ale w tym roku dużo nie kupią kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość czikita Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca cena na dziś 5.5 jestem ciekaw kiedy przebije bariere 6pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wisienka Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca Jeden celebryta wystawił dziś cenę 5.3 a za godzinę zmienił na 5,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Suchy Napisano 5 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca Jakie ceny u was ? Okolice Warki wczoraj 5.2 mrożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 1.7 wat Napisano 5 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca Godzinę temu, Gość Suchy napisał: Jakie ceny u was ? Okolice Warki wczoraj 5.2 mrożenie. Okolice warki po cichu 5.8 i mówią że za tydzień do 8 dobije żeby nie rwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca Na lubelszczyżnie oficjalna cena też 5,2 nieoficjalnie większość daje więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość penetrator Napisano 5 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca 6 godzin temu, Gość 1.7 wat napisał: Okolice warki po cichu 5.8 i mówią że za tydzień do 8 dobije żeby nie rwac po cichu tu juz nikt nie daje 5,8 bo to jest oficialna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość koniec Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca ja juz po sezonie odpalilem swoja otrzasareczke 3dni roboty z 2 ha nasypalo mi całe 9 t przy negocjacji cenowej 5,9 uwazam że wziolem te same pieniadze co w zeszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Premier Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 12 godzin temu, Gość koniec napisał: ja juz po sezonie odpalilem swoja otrzasareczke 3dni roboty z 2 ha nasypalo mi całe 9 t przy negocjacji cenowej 5,9 uwazam że wziolem te same pieniadze co w zeszlym roku Rozumiem,że skoro macie takie same dochody co w zeszłym roku,rekąpensaty nie będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 7 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 18 godzin temu, Gość Premier napisał: Rozumiem,że skoro macie takie same dochody co w zeszłym roku,rekąpensaty nie będą potrzebne A komu to potrzebne ? Jałmużna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Premier Napisano 7 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipca 5 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: A komu to potrzebne ? Jałmużna Tym wszystkim co złożyli wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość beka Napisano 8 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca Ale tych chłopów w h*ja robią skupczyki płacą im po 5 a juz jest 5.9+vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 1.7 wat Napisano 8 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipca W dniu 5.07.2024 o 06:08, Gość Suchy napisał: Jakie ceny u was ? Okolice Warki wczoraj 5.2 okolice warki 6.5 po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość otrzasacz Napisano 9 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipca Ale tych chłopów w h*ja robią skupczyki płacą im po 5 a juz jest 5.9+vat I otrząsarki ruszyły...tydzień czasu i później zostaną tylko niedobitki z rwaniem ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi