Skocz do zawartości

Cena wiśni 2025

Gość keleris

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Filozof
4 godziny temu, Gość ekonom napisał:

Robiłem analize wiśni w europie i polsce i po ostatnich doniesieniach w kraju i za granicą uważam że cena na wiśnie zamknie sie w przedziale 8-10pln/kg

Na bazarku

Gość bum bum

Turcja serbia wymrożona experci już mowia ze sami bedą chcieli importować towar a co dopiero mowa o exporcie a jeśli nawet to głowa bedzie bolała za ile.Wiec czas taniej wiśni sie już skończył jak przetwornie nie potrafiły uregulować przez tyle lat to teraz pogoda bedzie to robiła za nich.Dziekujemy i zapraszamy w przyszłym sezonie ja już mam towar zamówiony:)

Gość wegier
3 godziny temu, Gość Andrzej napisał:

Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał .

nie ma w tym nic dziwnego wisni w tym roku nie bedzie duzo i koniec a wszyscy chca kupic a zagranica najbardziej

Gość ABC
5 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał .

Dziwne!

Bo niby co zamawiają jak wiśni nie ma 

Gość rezerwator
8 godzin temu, Gość ABC napisał:

Dziwne!

rezerwują to co zostało

Gość Andrzej
14 godzin temu, Gość ABC napisał:

Dziwne!

Trochę zostało szczególnie na wyższych stanowiskach,coś tam jeszcze na opad spadnie za ochronę się powinno zwrócić i jakiś niewielki zarobek .

Gość Gązales
11 godzin temu, Gość Andrzej napisał:

Trochę zostało szczególnie na wyższych stanowiskach,coś tam jeszcze na opad spadnie za ochronę się powinno zwrócić i jakiś niewielki zarobek .

Będziesz miał niewielki zarobekja ci zapłacą 12 PLN

Gość niedowiarek
7 hours ago, Guest grojec said:

u mnie w grójcu to  sie drzewa uginaja bede musial jakies tyczki z organizować bo od towaru sie przewroca

wrzuć fotkę lub daj linka do fotek, bo jakoś nie wierzę

Gość bąbelek
9 godzin temu, Gość niedowiarek napisał:

wrzuć fotkę lub daj linka do fotek, bo jakoś nie wierzę

mam takie zageszczenie towaru ze w kadrze nie moge objąć

Gość Jan.serce
2 godziny temu, Gość nerwis napisał:

a u mnie kelleris tez sie ugina od towaru jak nigdy

U mnie tez jednak keleris pokazuje co roku klasę z plonowaniem

Gość załamka

w tym roku ładnie po zamiatało w tamtym roku było słabo ale w tym to jakas katastrofa u mnie dobrze ze nie zyje z tego bo bym sobie chyba w łep palnął

Gość Gą.gą.pierd.

Łubudubu łubudubu niech nam żyją prezesi klubów..(przetwornianych) .a nie mogliście zrobić wcześniej normalnej ceny gwarantowanej 3.2-3.9pln  żeby każdy jakoś żył, wy tylko chcieliście dorżnąć sadownika.bo jak najtaniej …Tanio koledzy przetwórcy to już się skończyło bo pogoda za was robi robotę i musicie przyjąć do wiadomości że ceny dwucyfrowe są wiśnie będą realną stawką za te lata co w hu..ludzi ładowaliscie

Gość MarJan

Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie 

Gość exportowy.miś
17 godzin temu, Gość MarJan napisał:

Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie 

dodaj do tego drugie tyle to moze i kupią..a z cenami to sobie moga wychodzić i tak wszystko w tym roku leci na wschód

Gość król.lew

w tym roku przetwornie to musza zacząć szybciej sezon skupowy bo jak sie zorientują o zakup wisni to wszystko wyjedzie juz z polski takie jest w tym roku parcie na towar orientacyjna cena na mrozenie w ok 8 pln 

Gość obcy.johny

Ja to już się przejechałem w tym roku na kupnie wiśni od mrożni nie wiedzieli ile mają cenić 13pln/kg a łaske zrobili jak sprzedali za 11.50pln wiec teraz mam wywalone kupuje bezposrednio od chłopa nawet zapłace mu 8-9 pln i tak bedę do przodu

Gość koślawy
18 godzin temu, Gość MarJan napisał:

dużo wiśni to już bylo...:)