Gość he... Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca w tym sezonie cena wiśni przebije czarną porzeczke o jakieś 20% pewne info od importera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rodrs Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 5 godzin temu, Gość he... napisał: w tym sezonie cena wiśni przebije czarną porzeczke o jakieś 20% pewne info od importera Importer to nie mroźnia ani przetwórnia może sobie bajki opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cyklop Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 2 godziny temu, Gość Rodrs napisał: Importer to nie mroźnia ani przetwórnia może sobie bajki opowiadać sugerujesz że bedzie 40%? chyba raczej takiej ceny nie osiągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cyklop Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca ale ja wrózka nie jestem mogę się mylić..zwał jak zwał napewno bedzie cena dwucyfrowa ,a ile to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dwucyfrowa Napisano 3 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipca 46 minut temu, Gość cyklop napisał: ale ja wrózka nie jestem mogę się mylić..zwał jak zwał napewno bedzie cena dwucyfrowa ,a ile to sie okaże 0,9zł Ha,ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 8 godzin temu, Gość Dwucyfrowa napisał: 0,9zł Ha,ha,ha Bardzo dobrze każdy na swoją cenę, wegry dają 7-8 zł ,w skrzyneczce , gotówkę , tylko żeby ilości były, Tir (co dzień ) , transport ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość liga.mistrzów Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 8 godzin temu, Gość Dwucyfrowa napisał: 0,9zł Ha,ha,ha ja wiem że to jest płacz przez łzy zawsze sobie chandlarzyku po handlowałes jak przyzwyczajony byłeś za grosze kupować coś tam zawsze przytulileś ,ale w tym sezonie stań sobie z boku i grzecznie obserwuj jak extra liga bedzie sie bawiła.Patrz i sie ucz!trzeba mieć kapitał na wejście a nie frana palić całe życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bombardier Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 12 godzin temu, Gość Rodrs napisał: Importer to nie mroźnia ani przetwórnia może sobie bajki opowiadać przetwórnia to raczej w tym roku nawet chyby przemysłu nie odpali bo i tak wszystko poleci na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szkopisko Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca Nie bedzie niemiec pluł nam w twarz.Dobrze ze Polskie spółki ze 100% kapitałem zaczynają robote robić i traktować sadownika jak równego partnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 4 godziny temu, Gość szkopisko napisał: Nie bedzie niemiec pluł nam w twarz.Dobrze ze Polskie spółki ze 100% kapitałem zaczynają robote robić i traktować sadownika jak równego partnera Dlatego że w końcu Polak u władzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rozgrywający Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 7 godzin temu, Gość liga.mistrzów napisał: ja wiem że to jest płacz przez łzy zawsze sobie chandlarzyku po handlowałes jak przyzwyczajony byłeś za grosze kupować coś tam zawsze przytulileś ,ale w tym sezonie stań sobie z boku i grzecznie obserwuj jak extra liga bedzie sie bawiła.Patrz i sie ucz!trzeba mieć kapitał na wejście a nie frana palić całe życie:) Extra liga wam pokaże wasze miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rozgrzewając15 Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca 2 godziny temu, Gość Rozgrywający napisał: Extra liga wam pokaże wasze miejsce w szeregu Extra liga to już siedzi w tirach i tylko czeka na telefon kiedy mają podjeżdżać a ty handlarzyku sieć spokojnie na d*pie nie twoja liga w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bum Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca Miękkie naleśniki handlarzyki możecie skakać po pagonach w Uzbekistanie.. niedobór w europie 80 tyś ton zróbcie przestrzeń z zakupem dla ruskich i Białorusi zresztą Węgrzy też są mocno zainteresowani polską Wisnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elemele Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca Wyluzujcie na jednym sezonie nie ustawicie się na całe życie do momentu gdzie jest to oplacalne zakład kupi a powyżej odpuszcza temat. Wiśnia nie będzie powyżej 10 PLN to nie możliwe na co to komu żeby majątek wydać na zakup, zaraz zostane zwyzywany ale taka jest prawda i tego nie zmienicie. Każdy zakład jest potrzebny i mały i duży wy bijecie teraz pianę że tylko silny kupi a w sezonie urodzaju to właśnie ten silny holding ładuje was tak że błagacie o puste opakowania bez względu na cenę której w dniu oddania towaru nawet nie znacie. Taka jest smutna prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dario Nadwislański Napisano 4 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipca W dniu 15.06.2025 o 06:08, Gość Fachowiec napisał: Dziwne zainteresowanie wiśnią,juz jeżdżą i sie pytają czy niechcialbym im sprzedać,aż 200km przyjechali.No ja mam opór wiśni. Tylko teraz niewiadomo czy przetrzymac by cena byla jak najwyższa,interesuje mnie 10 zl/kg najmniej Ta przetrzymasz przyjdzie grad albo wichura i możesz niemieć nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dron Napisano 5 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca No i ǰaka jest cena?ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiśniowy Napisano 5 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipca Nima ceny bo skup nie ruszył czekoj do piontku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obój Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 12 godzin temu, Gość Wiśniowy napisał: Nima ceny bo skup nie ruszył czekoj do piontku Do piontku to może zgnić na drzewach jak tak ma padać codziennie,kto ma grubą bedzie miec usta Mariana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Groniasty Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca Godzinę temu, Gość Obój napisał: Do piontku to może zgnić na drzewach jak tak ma padać codziennie,kto ma grubą bedzie miec usta Mariana. Jak masz 1-3 tony dziennie to pisz ogłoszenie na igrit chłopaki z Litwy przyjadą i z podwórka zabiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obój Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 1 godzinę temu, Gość Groniasty napisał: Jak masz 1-3 tony dziennie to pisz ogłoszenie na igrit chłopaki z Litwy przyjadą i z podwórka zabiorą Mam bardzo gęste ale drobne ze 20 ton ,takie drobne może niepopękaja jak będzie 4 dni lać Jak spęka ciekawe czy to przyjmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sobotni.mocz15 Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca (edytowane) w piuntek pewno wyjda z cena pińć zloty Edytowane 6 Lipca przez Sebastian Pawłowski Proszę się normalniej podpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alkomat Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 1 godzinę temu, Gość Obój napisał: Mam bardzo gęste ale drobne ze 20 ton ,takie drobne może niepopękaja jak będzie 4 dni lać Jak spęka ciekawe czy to przyjmą ? jak nie przyjmą to sobie wińska narobisz bedziesz żłopał 3 lata aż ci wątroba kiszką stolcową wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 3 godziny temu, Gość Obój napisał: Mam bardzo gęste ale drobne ze 20 ton ,takie drobne może niepopękaja jak będzie 4 dni lać Jak spęka ciekawe czy to przyjmą ? Pewnie w kisten będa brac spekaną tez po 7-8 zlotych bo gdzie skupia inną? malo gdzie będzie.Byc może ten niż sie odwróci i pojdzie gdzie indziej.Niemialo kiedy lać tylko na rozpoczęcie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obój Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca 2 godziny temu, Gość alkomat napisał: jak nie przyjmą to sobie wińska narobisz bedziesz żłopał 3 lata aż ci wątroba kiszką stolcową wyjdzie Przyjmą spokojnie niebedzie gdzie kupić to i spekaną wezmą po takiej cenie,albo i wiekszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alek Napisano 6 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipca Ludzie a jakiej ceny w oczekujecie skoro biznesmeny na giełdach już nawet po 8 zł potrafią sprzedawać.sznujcie się trochę bo jak w takim roku gdzie mało towaru wiśnia na giełdzie po 8 lub 10zl ładnie uszykowana poważna i odebrana to co będzie w urodzajnym roku.brak słów na to wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi