Skocz do zawartości

Cena wiśni 2025

Gość keleris

Rekomendowane odpowiedzi

Gość urwane.kopyto
2 godziny temu, Gość Aron napisał:

Ale czerwona jest.... zanim dojrzeje burze ci stluka grad lub wicher,albo brunatna ją ,tyle skorzystasz.To nie towar na trzymanie

Po 15 zl w zimie chyba dadza ci taką cene .U nas jest 6 zl

jak frajer jestes to oddawaj po 6pln do mnie na plac przyjezdzaja i placa po 12pln

Gość wentyl.16
10 godzin temu, Gość Aron napisał:

Ale czerwona jest.... zanim dojrzeje burze ci stluka grad lub wicher,albo brunatna ją ,tyle skorzystasz.To nie towar na trzymanie

Po 15 zl w zimie chyba dadza ci taką cene .U nas jest 6 zl

daj namiar wezme od ciebie po 8

Gość Aron
3 godziny temu, Gość wentyl.16 napisał:

daj namiar wezme od ciebie po 8

Ok.alejest problem z otrzesieniem tego musze nająć bo mi otrzasarka nawalila a szybko niezrobię.Moge sprzedać na pniu po 7 zł,a samemu sobie otrzęsiesz.Moge pomóc ładować

Gość aaaa
2 godziny temu, Gość Aron napisał:

Ok.alejest problem z otrzesieniem tego musze nająć bo mi otrzasarka nawalila a szybko niezrobię.Moge sprzedać na pniu po 7 zł,a samemu sobie otrzęsiesz.Moge pomóc ładować

mam otrzasarke zrobie ci usługe i towar zabiore daj namiary

Gość Tracer

Na tę chwilę kto sprzedaje wiśnie poniżej 10 ziko kg to chyba nie zna się na pieniążkach , może później i stanieją ale póki co 10 ziko kg absolutne minimum 

Gość Szlówka
2 godziny temu, Gość Tracer napisał:

Na tę chwilę kto sprzedaje wiśnie poniżej 10 ziko kg to chyba nie zna się na pieniążkach , może później i stanieją ale póki co 10 ziko kg absolutne minimum 

Zgadza się .. i tak później ta sama wiśnie sprzedają po 4.8€ to bicie mają niesamowite

Gość Pytanie

Jak jest z tymi badaniami na pozostałości po mospilanie. Pryskałem  początkiem czerwca w dawce programowej czy jest możliwość wykrycia jakichkolwiek resztek acetymipirydu z tego środka i co wtedy 

Gość Wąs
Godzinę temu, Gość Pytanie napisał:

Jak jest z tymi badaniami na pozostałości po mospilanie. Pryskałem  początkiem czerwca w dawce programowej czy jest możliwość wykrycia jakichkolwiek resztek acetymipirydu z tego środka i co wtedy 

Godzinę temu, Gość Pytanie napisał:

Chyba działy ci się popierd… y tu nie porzeczka 

Gość Drapacz.chmur

Dla mnie osobiście w tym sezonie ćwoki mogą sprzedawać po 4 PLN jak mają nadmiar gotówki to niech sprzedają w roku popytu extremalnego nie trzymać ceny i nie szanować swojej pracy i towaru to dla mnie abstrakcja .Ja osobiście rwę spokojnie małe ilości dziennie 1-2 tony i 12-13pln   sprzedaje .ale jak barany myślą że dostają  8 PLN na skupie  i to jest dla nich górny sufit to niech sprzedają :)

Gość Szczerbaty.szczepan.15

W tym sezonie 9 PLN przemysł a na mrożenie 12-13pln wydaje mi się że będą wszyscy w miarę zadowoleni.i żebyście handlarzyki i  przetwórnie nie pajacowali że nie macie mocy przerobowychbo was towar w tym roku „zasypał „ bo jeden dzień zwłoki z waszej strony jak się zacznie łutowka to jedzie  1000 ton dziennie  na Białoruś i Litwę nie wspomnę o Węgrzech bo też chłopaki chcą dokupić .

Gość Szczere.złoto
4 godziny temu, Gość Lutowka napisał:

Ile na skupie dzis bylo napisze ktos?

Na skupie masz 5 z tendencja spadkowa bo są skupy zasypane Wisnia i nie nadarzają przerabiać  towaru chyba będzie postój 2-3 dni bo jak przerobią to co mają to im się zwolnią moce przerobowe .i się wówczas odblokują .bo póki co to Marian stoi na rampie i gwizda na traktory żeby szybciej z kistenami podjeżdżali 

Gość Czop
6 godzin temu, Gość Drapacz.chmur napisał:

Dla mnie osobiście w tym sezonie ćwoki mogą sprzedawać po 4 PLN jak mają nadmiar gotówki to niech sprzedają w roku popytu extremalnego nie trzymać ceny i nie szanować swojej pracy i towaru to dla mnie abstrakcja .Ja osobiście rwę spokojnie małe ilości dziennie 1-2 tony i 12-13pln   sprzedaje .ale jak barany myślą że dostają  8 PLN na skupie  i to jest dla nich górny sufit to niech sprzedają :)

Tylko ba ..ra nie ktos nierwie tylko trzesie bo 20-czy 30 ton kiedy urwie i kim?...druga sprawa deszcze zacznie się ok28 stopni i  zacznie sie psuć bo pryskana byla dwa tygodnie temu.Chyba że pryskasz przed skupem parę dni .Niesprzedasz za 8 zl to mozesz niemieć nic .Kazdy by chciał za 12-15 zł czekac to sobie możesz jak masz tone dwie

Gość Expert

Każdy ma swój widzę model sprzedaży ale najwięcej jełopów otrząsa i oddaje odrazu.ja mam taką strategię że zbieram sobie na spokojnie otrzasareczką część sprzedam z podwórka część oddam na skup a tonę lub dwie  zawożę do mroźni bo chłopaki też chcą zarobić i bardzo chętnie robią usługę mrożenia i przechowywania i tym oto sposobem zdejmuje nadmiar towaru z rynku i później biorę normalne pieniądze za wiśnie ,co serdecznie zachęcam kolegów plantatorów do takiego modelu sprzedaży 

Gość Czop
Godzinę temu, Gość Expert napisał:

Każdy ma swój widzę model sprzedaży ale najwięcej jełopów otrząsa i oddaje odrazu.ja mam taką strategię że zbieram sobie na spokojnie otrzasareczką część sprzedam z podwórka część oddam na skup a tonę lub dwie  zawożę do mroźni bo chłopaki też chcą zarobić i bardzo chętnie robią usługę mrożenia i przechowywania i tym oto sposobem zdejmuje nadmiar towaru z rynku i później biorę normalne pieniądze za wiśnie ,co serdecznie zachęcam kolegów plantatorów do takiego modelu sprzedaży 

W takie pogody tylko trzymać i czekac na cenę,można niemieć nic.Dziaj burze i nawalnice a w tygodniu deszcze .Jak jest pogoda to tak można ale nie teraz

Gość Egipcjanin
40 minut temu, Gość Czop napisał:

W takie pogody tylko trzymać i czekac na cenę,można niemieć nic.Dziaj burze i nawalnice a w tygodniu deszcze .Jak jest pogoda to tak można ale nie teraz

Ale ty żeś się uparł na tą pogodę do Egiptu jedź tam nasz 40 stopni Wisnia potrzebuje czasu i pieszczoty a ty widzę srasz ogniem

Gość Ćfok
42 minuty temu, Gość Egipcjanin napisał:

Ale ty żeś się uparł na tą pogodę do Egiptu jedź tam nasz 40 stopni Wisnia potrzebuje czasu i pieszczoty a ty widzę srasz ogniem

Zobaczymy jutro po burzach ?

Gość zarośniety.rów

poważne forum tu sie zrobiło a nagle taka cisza zapanowała..ty ćfoku jak tam u ciebie po tych burzach wyszło?

Gość Adam

Proponuję powoli rozglądać się za mroźniami i dać chłopakom trochę zarobić  żeby towar przetrzymali z miesiąc wówczas macie gwarancję że wszyscy bedą zadowoleni

Gość Gnom
17 godzin temu, Gość zarośniety.rów napisał:

poważne forum tu sie zrobiło a nagle taka cisza zapanowała..ty ćfoku jak tam u ciebie po tych burzach wyszło?

Ć fok to jestes ty Janie prosty...wisienka sprzedana z bardzo dobra kasę ,a burza to może być u ciebie