Gość export15 Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 22 minuty temu, Gość Ffff napisał: Po niedzieli wisnia ma dobić do 5 zł to samo jak z malina ale po 27 jaj się wiśnia przewali ma być powyżej 10 po niedzieli to juz ruszaja otrzasarki.. tydzien czasu i po wiśniach panie kolego zostanie drobnica:)wiec bedą się licytowali o wiśnie bo jej nie ma a takie pier**leni..że ma spadać to mogą sobie włożyc pomiedzy bajki w tym roku białoruś bierze wszystko jak leci a skupy w tym roku żadnej łaski nie robią:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anka Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 25 minut temu, Gość Ffff napisał: Po niedzieli wisnia ma dobić do 5 zł to samo jak z malina ale po 27 jaj się wiśnia przewali ma być powyżej 10 po 27 to już 3/4 plantacji będzie zebranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eryk Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca jeszcze wszystkie firmy nie ruszyły ze skupem dopiero sie odpalą po niedzieli to zobaczycie jaki bedzie pęd po wiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kaska Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 44 minuty temu, Gość Ffff napisał: Po niedzieli wisnia ma dobić do 5 zł to samo jak z malina ale po 27 jaj się wiśnia przewali ma być powyżej 10 Ja słyszałam ze ma dobić do 3 a malina na 6 a jak sie przewali to malina na byc po 30 a wisnia po 25 i też słyszałam że od wtorku ma śnieg padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przetwórca Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca Zróbcie jakość to i cena się utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poważny.plantator Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 37 minut temu, Gość Przetwórca napisał: Zróbcie jakość to i cena się utrzyma za jakość to kolego zapłacisz 15 pln po 9 to mozesz sobie w tym roku przemysłu szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojtas Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca Godzinę temu, Gość Przetwórca napisał: Zróbcie jakość to i cena się utrzyma ciśnienia nie trzymasz kolego ..ja wiem że masz ciężko ale cóż taki mamy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca Właśnie bułgar był, daje 9.5 netto za skrzyneczkę po kombajnie , 20 aut szuka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 2 godziny temu, Gość Przetwórca napisał: Zróbcie jakość to i cena się utrzyma Szykuje hajs bo towar ci ucieknie za granicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kobyła Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 59 minut temu, Gość Janusz napisał: Szykuje hajs bo towar ci ucieknie za granicę jemu to codziennie ucieka tylko jeszcze o tym nie wie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca Po ile myślicie ze będzie kisten w późniejszym czasie ? Bo ja mam ofertę po 8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek30 Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca 3 godziny temu, Gość Olo napisał: Po ile myślicie ze będzie kisten w późniejszym czasie ? Bo ja mam ofertę po 8 zł Jaki region Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca Godzinę temu, Gość Jacek30 napisał: Jaki region Lu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiśniowy Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca Ruszy kisten w tym tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szyja.hipopotama Napisano 20 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipca Chudziutki w niedzielę bardzo ceny nie obniżył bo po niedzieli ciężko będzie mu się podnieść:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 8 godzin temu, Gość Wiśniowy napisał: Ruszy kisten w tym tygodniu ? Ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca Pierwsza próba zbicia ceny podobno nieudana.. niektóre formy wyłamały się z obniżki. Jak tam kisten? bo podobno dziś miały ruszyć pierwsze tłocznie, a nigdzie nie widziałem jeszcze kistenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kernel Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 10 minut temu, Gość nok napisał: Pierwsza próba zbicia ceny podobno nieudana.. niektóre formy wyłamały się z obniżki. Jak tam kisten? bo podobno dziś miały ruszyć pierwsze tłocznie, a nigdzie nie widziałem jeszcze kistenów Chcą kupić max ilość na mrożenie i z kistenem się wstrzymują bo jak ruszy kisten to poszybuje mocno cena na mrożenie a tego się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krajan Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca Niech obniżają chłopaki z Węgier i Białorusi robotę robią za nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca Godzinę temu, Gość nok napisał: Pierwsza próba zbicia ceny podobno nieudana.. niektóre formy wyłamały się z obniżki. Jak tam kisten? bo podobno dziś miały ruszyć pierwsze tłocznie, a nigdzie nie widziałem jeszcze kistenów Chyba jednak nie masz racji. Skupy obniżyły ceny, a zakłady są zawalone wiśnią. Pośrednicy nie mają gdzie sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca W dniu 19.07.2025 o 00:10, Gość Tysor napisał: A co to jest 9pln jak sprzedają wiśnie za prawie 20pln mrożoną więc ludzie ogarnijcie się to jest żaden pieniądz w roku popytu cena na mrożenie satysfakcjonująca dla dwóch stron w tym roku powinna być 15 PLN Jakie ładne podejście - dla kogo satysfakcjonująca? Tylko i wyłącznie dla plantatora. Mrożnie ze stratą przy 15 zł. Matematyka się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luksad Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca Ze strata? Po ile mrożonka? Przypominam w € Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jastrzab15 Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 13 minut temu, Gość Luksad napisał: Ze strata? Po ile mrożonka? Przypominam w € Przecież oni po 5 € sprzedają mrożoną to masz 20 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 32 minuty temu, Gość Gość napisał: Chyba jednak nie masz racji. Skupy obniżyły ceny, a zakłady są zawalone wiśnią. Pośrednicy nie mają gdzie sprzedać. Nooooo zawalone:) właśnie żona pracuje na produkcji że tak zawalone że czekają na towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exportem Napisano 21 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca Niech obniżają chłopaki za między jak płacili tak płacą i nie dyskutują bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi