Skocz do zawartości

Cena wiśni 2025

Gość keleris

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Leo
Godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jakie ładne podejście - dla kogo satysfakcjonująca? Tylko i wyłącznie dla plantatora. Mrożnie ze stratą przy 15 zł. Matematyka się kłania. 

Nie kupuj inni czekają 

Gość dżem
5 godzin temu, Gość nok napisał:

Pierwsza próba zbicia ceny podobno nieudana.. ;) niektóre formy wyłamały się z obniżki. 

Jak tam kisten? bo podobno dziś miały ruszyć pierwsze tłocznie, a nigdzie nie widziałem jeszcze kistenów 

7.5

Gość Krciczek
4 godziny temu, Gość Krajan napisał:

Niech obniżają chłopaki z Węgier i Białorusi robotę robią za nich:)

Ile płacą i gdzie się ogłaszają?

Gość Ponton

Jak zaczynacie otrząsać już wiśnie bo zaczynacie to wstawiajcie do mroźni na przechowanie dajcie chłopakom zarobić po jakiego gwinta oddajecie odrazu na skup a te qurwy to wykorzystują tyle jest mroźni w każdej okolicy że wręcz chłopaki proszą się żeby towar do nich wstawiać 

Gość Jarek
3 godziny temu, Gość Exportem napisał:

Niech obniżają chłopaki za między jak płacili tak płacą i nie dyskutują bardzo:)

Cos kombinuja na skupie limity do 10 ton dzisiaj,ja bym wiecj im niesprzedal towaru 

Gość Onet
Godzinę temu, Gość Jarek napisał:

Cos kombinuja na skupie limity do 10 ton dzisiaj,ja bym wiecj im niesprzedal towaru 

Niech wisi na drzewie do oporu później za pestki zapłacą po 15 PLN

Gość Olek
29 minut temu, Gość Cherry napisał:

Ok szykuje się duża korekta w dół. Zaboli bardzo.

Mnie nie boli bo mam wyjebane na wasze korekty wszystko do mroźni wkładam pogadamy za miesiąc po 17 PLN

Gość Edek
2 godziny temu, Gość Jarek napisał:

Jakie limity..jak Otrzasarki ruszają ostro od środy to on chce dwóch pacjentów dziennie zrobić?w **** was ładują aż w oczy szczypie ale oddawajcie na skupy:)

Gość Wojtek

Cała Europa potrzebuje wiśni została im tylko Polska z towarem, co? mogli kupić na Węgrzech po 11 PLN Serbia 9-10 a was w **** ładują i po 7 płacą dajcie się dymac dalej tyle w temacie .Esport niezmienie 8.5pln

Gość Olaf
50 minut temu, Gość Cherry napisał:

Ok szykuje się duża korekta w dół. Zaboli bardzo.

Wiesz korektę możesz sobie robić i to nawet bardzo dużą .to Ja decyduje kiedy, gdzie i komu sprzedam ..a korekty to możesz robić w mapie silnika.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Jastrzab15 napisał:

Przecież oni po 5 € sprzedają mrożoną to masz 20 PLN

Kto kupuje po 5 euro, daj namiary, to podrzucę mojemu odbiorcy, może dołoży zamiast zbijać cenę.

Gość Realista

My tym swoim tutaj pierdoleniem nic nie zwojujemy taniej ,drożej zmówili się nie zmówili ..poprostu dzwońcie od jutra do mroźnii żeby wam przetrzymali ok miesiąc i wówczas z tymi ****** będzie inna rozmowa bo teraz grają na czas bo wiedzą że większość ludzi już opryskała ethrelem i musi zdjąć z drzewa w tym tygodniu.i na tym pasożytują.

Gość Realista

Niech każdy zdejmie ze swojego plonu tylko 10% przy 50 t to jest tylko 5 ton i do mroźni w skali kraju to jest przepaść w roku deficytu towaru taki że oni tego nie odrobią.tzn odrobią później ale za inne pieniądze .Podaje proste rozwiązanie na zagrywki przetorni

Gość Kubuś.puchatek
51 minut temu, Gość Gość napisał:

Kto kupuje po 5 euro, daj namiary, to podrzucę mojemu odbiorcy, może dołoży zamiast zbijać cenę.

Dobrze powiedziałeś zbijać cenę…ale wiesz że to tylko jest chwilowa zagrywka z waszej strony i tak finalnie dołożycie i to dużo.Dużo więcej niż przewidujesz :)

Gość Litwin
8 godzin temu, Gość Kubuś.puchatek napisał:

Dobrze powiedziałeś zbijać cenę…ale wiesz że to tylko jest chwilowa zagrywka z waszej strony i tak finalnie dołożycie i to dużo.Dużo więcej niż przewidujesz :)

No ciekawe, ciekawe jak będzie. Narazie to tego czerwonego szczęścia nie brakuje na skupie. Podobno zmarzło

Gość Grek
1 godzinę temu, Gość Litwin napisał:

No ciekawe, ciekawe jak będzie. Narazie to tego czerwonego szczęścia nie brakuje na skupie. Podobno zmarzło

Poczekaj jeszcze tydzień to zobaczysz ile będziesz miał tego czerwonego szczęścia:)

Gość Pawel

Każdy owoc na wagę złota pewna firma reklamująca środki ochrony w sadzie wiśniowym tak mówila, tymczasem zaczyna brakować plastików i to w rejonie gdzie każdy rwie prawie ręcznie.

Gość zjazdowa
25 minut temu, Gość Pawel napisał:

Każdy owoc na wagę złota pewna firma reklamująca środki ochrony w sadzie wiśniowym tak mówila, tymczasem zaczyna brakować plastików i to w rejonie gdzie każdy rwie prawie ręcznie.

to ludzie ze skupów biorą i nie zwracają..?bardzo nie ładnie sie zachowują może z tymi plastikami na bronisze jezdzą

Gość Filozof Litwin

2 miesiące gadania farmazonów o Litwinach stojących pod bramą nie pomogło. 15 zł za 2,1 kg.  Zobaczymy za tydzień jak sytuacja się wyklaruje 

Gość obiektywny
14 minut temu, Gość Filozof Litwin napisał:

2 miesiące gadania farmazonów o Litwinach stojących pod bramą nie pomogło. 15 zł za 2,1 kg.  Zobaczymy za tydzień jak sytuacja się wyklaruje 

za tydzień to już wiekszość towaru zejdzie z drzew