Gość Nadwiślańska Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 36 minut temu, Gość Waldek napisał: Ja wstrzymalem zbior nadwislanki aż cena wzrośnie,litwini chcą bo to najlepsza wiśnia .Najgorzej jak niesprzedam nawet za 6,50zł.Ale jest ryzyko jest zabawa... Masz racje ja wstrzymałem zbiór groniastej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aladyn Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca Artystycznie w **** ładują kupują po 7 a sprzedają po 17 tylko taki business robić a gumofilce wożą jak oszaleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panisko Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca Gumofilce dalej płacicie po 2.5 od rwania kg.biznesmeny ze słoma w butach walą was w rogi z Każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 3 godziny temu, Gość Nadwiślańska napisał: Masz racje ja wstrzymałem zbiór groniastej Masz rację, wstrzymaj się, aż ci sama spadnie. Nie trzeba będzie wjeżdżać otrząsarką. A tak poważnie, to co się dzieje w skupach, to jakaś masakra...sadownicy, sami do tego doprowadziliście. Po ci sprzedajecie tak tanio w roku, w którym świat nie ma towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skonczony Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca Jaka dzisiaj cena na skupach w grójeckim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 6 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przetwórca Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca Przecież dostaniecie i 2zł to też oddacie bo co z tym zrobicie,a towaru jest full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ola Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca pocieszający jest fakt że ruszyły otrzasarki i beda wszystko pakowali w kisten .dla mnie juz bez znaczenia bo sezon zakończyłam pozdrawiam wszystkich wytrwałych.do przyszłego roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość janek Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 5 godzin temu, Gość Panisko napisał: Gumofilce dalej płacicie po 2.5 od rwania kg.biznesmeny ze słoma w butach walą was w rogi z Każdej strony Mnie to sie śmiać już chce z całej tej nagonki i propagandy przetwórni ja swoje 2 ha juz sprzedałem i tez na koniec załadowali mnie z cena w bambuko ale coż takie życie na szczescie już po sezonie ale grupe bede dalej obserwował.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Napisano 24 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca Dobra już nie swirujcie za rok po 2 zeta bedziecie trząchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Suchy Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca W dniu 24.07.2025 o 07:44, Gość Danny napisał: Jak rwią to znaczy, że wiśnia jest na drzewach i towaru nie brakuje. To po co wycie, że cena spada? I tak jest za wysoka moim zdaniem. Smutna prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 10 godzin temu, Gość Piter napisał: Dobra już nie swirujcie za rok po 2 zeta bedziecie trząchac Za 2 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość otrzasarka Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 3 godziny temu, Gość Suchy napisał: Smutna prawda jeszcze tydzien i po wisni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 3 godziny temu, Gość Suchy napisał: Smutna prawda To czyli co oszacowanie strat było byle jak, albo chłopy nakłamali... Ale strach pomyśleć jak w tym roku naprawdę jest tylko 40 proc zbiorów. To jak przyjdzie urodzaj to plastiki raz na 3 dni dadzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaś Wiśniewski Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 29 minut temu, Gość Pawel napisał: To czyli co oszacowanie strat było byle jak, albo chłopy nakłamali... Ale strach pomyśleć jak w tym roku naprawdę jest tylko 40 proc zbiorów. To jak przyjdzie urodzaj to plastiki raz na 3 dni dadzą.. Wiśni jest mniej i tu nie ma co dyskutować. Po prostu zapotrzebowanie ze strony mroźni przy tych cenach jest mniejsze, a tłocznie nie zdejmują towaru czekając, aż zaczenicie oddawać za darmo i nie piszcie, że ceny wzrosną i ktoś będzie szukał towaru. Poza tłoczniami, nikt już nie będzie nic kupował za parę chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pecha Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 40 minut temu, Gość Jaś Wiśniewski napisał: Wiśni jest mniej i tu nie ma co dyskutować. Po prostu zapotrzebowanie ze strony mroźni przy tych cenach jest mniejsze, a tłocznie nie zdejmują towaru czekając, aż zaczenicie oddawać za darmo i nie piszcie, że ceny wzrosną i ktoś będzie szukał towaru. Poza tłoczniami, nikt już nie będzie nic kupował za parę chwil kupią do ostatniej pestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gus Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca Godzinę temu, Gość Pawel napisał: To czyli co oszacowanie strat było byle jak, albo chłopy nakłamali... Ale strach pomyśleć jak w tym roku naprawdę jest tylko 40 proc zbiorów. To jak przyjdzie urodzaj to plastiki raz na 3 dni dadzą.. chlopy nie naklamali masz szacunki gusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaro Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca są delikatne ruchy w góre rynek zaczyna reagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca Godzinę temu, Gość Jaś Wiśniewski napisał: Wiśni jest mniej i tu nie ma co dyskutować. Po prostu zapotrzebowanie ze strony mroźni przy tych cenach jest mniejsze, a tłocznie nie zdejmują towaru czekając, aż zaczenicie oddawać za darmo i nie piszcie, że ceny wzrosną i ktoś będzie szukał towaru. Poza tłoczniami, nikt już nie będzie nic kupował za parę chwil Taniej juz nie bedzie, spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaś Wiśniewski Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 16 minut temu, Gość jaro napisał: są delikatne ruchy w góre rynek zaczyna reagować Ściemniasz. Nie ma żadnych ruchów, jest niżej niż wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaś Wiśniewski Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 22 minuty temu, Gość Piter napisał: Taniej juz nie bedzie, spokojnie A po ile dzisiaj macie w Grójcu? 5,5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ooo Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 42 minuty temu, Gość Jaś Wiśniewski napisał: A po ile dzisiaj macie w Grójcu? 5,5? przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grojetczanin Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 43 minuty temu, Gość Jaś Wiśniewski napisał: A po ile dzisiaj macie w Grójcu? 5,5? w Grójcu to już sie wiśnia kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Otrzasarka Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca A wy myślicie tempe dzidy że Otrzasarki zasypią was towarem …?otrzasarowcy to już 1/4 towaru zdieli ręcznie myśleliście że będą czekali na ostatnią chwilę .Otrzasarki już ruszyły i za moment będzie Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Napisano 25 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipca 9 godzin temu, Gość Jaś Wiśniewski napisał: A po ile dzisiaj macie w Grójcu? 5,5? 6-6.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi