Gość Skupowa Farmazonów Z.O.O Napisano 3 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia W dniu 28.07.2025 o 15:00, Gość Dgggg napisał: Skupowa powiedziała żeby nie rwac bo po 3 sierpnia ma dobić do 12zl grojec 7.5 netto u grubego Dziś 3 sierpnia. Jutro z samego rana skupowa jedzie po gotoweczke żeby Ci dopłacać 4,5 zł z własnej kieszeni do każdego kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 3 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia ku końcowi emocje opadły,ceny każdy zna..... proponuję zajrzeć na strony 34, 35......tego wątku, UBAW PO PACHY! Jak zawsze z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pola Napisano 3 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia Sochaczew,rybno,mazgaj. Do kiedy skupu wiśni? słyszałam ,że do srodyCzy można je przedłużyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaś Wiśniewski Napisano 3 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 1 godzinę temu, Gość Czarnowidz napisał: ku końcowi emocje opadły,ceny każdy zna..... proponuję zajrzeć na strony 34, 35......tego wątku, UBAW PO PACHY! Jak zawsze z Milo było podyskutować. Wszystkiego dobrego. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Posrednik Napisano 3 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 5 godzin temu, Gość Pola napisał: Sochaczew,rybno,mazgaj. Do kiedy skupu wiśni? słyszałam ,że do srodyCzy można je przedłużyć? A to uważasz że tylko mazgaje kupują wiśnie i mają wyłączność ..? Wiśnie to spokojnie będą kupować do 15.08 może nie mazgaje ale inne podmioty więc nie srajcie ogniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtek Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 16 godzin temu, Gość Pola napisał: Sochaczew,rybno,mazgaj. Do kiedy skupu wiśni? słyszałam ,że do srodyCzy można je przedłużyć? Wystaw ogłoszenie na igrit podjadę w każdym momencie płacę gotówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia 19 godzin temu, Gość Czarnowidz napisał: ku końcowi emocje opadły,ceny każdy zna..... proponuję zajrzeć na strony 34, 35......tego wątku, UBAW PO PACHY! Jak zawsze z resztą. Mówiłem 3 tygodnie temu ze skrzyneczka okolo 7 kisten okolo 5 to mnie wyśmiano , a tu miałem rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Owoc Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia Kupię na mrożenie i kisten przywiozę swoje opakowania wystaw ogłoszenie płacę gotówką cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia Cena? tloczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Viera Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia Robią delikatnie ruchy jak by cena na mrożenie chciała iść delikatnie w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia Ile kisten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kristen 5 Napisano 4 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpnia Kristen 5 złodzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cherry Napisano 5 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpnia Wiśnia 4zł w kisten na mrożenia nie biorą. Cieszmy się że w ogóle by miała swój złoty tydzień że za te dziadostwo po kombajnie ktokolwiek płacił 6 zł plus VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skupowa fake news Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia Skupowa mówiła, że będzie 12 zł. Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupię Napisano 6 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia Kupię pół tony wiśni po 7,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obój Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 10 godzin temu, Gość Kupię napisał: Kupię pół tony wiśni po 7,50 Dobrze ze niesluchalem glupka co to mowil że ma być po 15 zl:)....ja sprzedalem po 8-8,50 zl a za dwa dni po moim zakończeniu zbiorow juz byla po 6,50 zl i sie niepodniosla cena a widze że raczej jeszcze spadla:))))... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ślepy.orzel Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 5 godzin temu, Gość Obój napisał: Dobrze ze niesluchalem glupka co to mowil że ma być po 15 zl:)....ja sprzedalem po 8-8,50 zl a za dwa dni po moim zakończeniu zbiorow juz byla po 6,50 zl i sie niepodniosla cena a widze że raczej jeszcze spadla:))))... Jak masz 30 arów to może o się wstrzeliłeś w cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Www Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia A skupowa mówiła że ma być po 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hzssb Napisano 7 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 58 minut temu, Gość Www napisał: A skupowa mówiła że ma być po 12 Nie wiadomo jak się skończy spadki zakończone będą walczyć o końcówkę wziąć stoperan i handlować rozważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jasnowidz Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 22 godziny temu, Gość Hzssb napisał: Nie wiadomo jak się skończy spadki zakończone będą walczyć o końcówkę wziąć stoperan i handlować rozważnie Nie wiesz jak się skończy?,to ja ci powiem zaraz zamkną skupy,a ty dalej będziesz śnił o cenie 12zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaś Wisniewski Napisano 8 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 4 godziny temu, Gość Jasnowidz napisał: Nie wiesz jak się skończy?,to ja ci powiem zaraz zamkną skupy,a ty dalej będziesz śnił o cenie 12zł To jeszcze na koniec dodam... śmialiście się ze mnie jak mówiłem, że ceny będą szorować po dnie. Niby fachowcy, a o branży nic nie wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obój Napisano 9 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia W dniu 7.08.2025 o 12:24, Gość Ślepy.orzel napisał: Jak masz 30 arów to może o się wstrzeliłeś w cenę Mam 4 ha tylko trzeba myśleć glową .Jest do zbioru to sie zbiera a nie karkuluje bo można niemieć nic,tymbardziej jak sie pryska na spadanie....Teraz już wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ściągacz Napisano 11 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia A gdzie te narodowe holdingi są? Co bardzo tak zapowiadali że miały powstać i ściągnąć nadmiar towaru z rynku.te wszystkie rządy to o kant h*ja potłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bzn Napisano 11 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia W dniu 8.08.2025 o 19:04, Gość Jasnowidz napisał: Nie wiesz jak się skończy?,to ja ci powiem zaraz zamkną skupy,a ty dalej będziesz śnił o cenie 12zł Zamka ale z jaka cena ? Skąd wiesz z jaką i skąd wiesz o czym sobie skoro cię nie ma w moich snach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zjsj Napisano 11 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 15 godzin temu, Gość Ściągacz napisał: A gdzie te narodowe holdingi są? Co bardzo tak zapowiadali że miały powstać i ściągnąć nadmiar towaru z rynku.te wszystkie rządy to o kant h*ja potłuc O holdingi Niemców i inne kłócić się jak będzie cena 0.35 a nie 2.5 czy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi