Gość Filozof Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 4 godziny temu, Gość ekonom napisał: Robiłem analize wiśni w europie i polsce i po ostatnich doniesieniach w kraju i za granicą uważam że cena na wiśnie zamknie sie w przedziale 8-10pln/kg Na bazarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość filolog Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 1 godzinę temu, Gość Filozof napisał: Na bazarku na bazarku to bedzie jak czeresnie po 380pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zezowaty.bil Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 1 godzinę temu, Gość Filozof napisał: Na bazarku na bazarku w tym roku bedzie nie osiagalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bum bum Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja Turcja serbia wymrożona experci już mowia ze sami bedą chcieli importować towar a co dopiero mowa o exporcie a jeśli nawet to głowa bedzie bolała za ile.Wiec czas taniej wiśni sie już skończył jak przetwornie nie potrafiły uregulować przez tyle lat to teraz pogoda bedzie to robiła za nich.Dziekujemy i zapraszamy w przyszłym sezonie ja już mam towar zamówiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wegier Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 3 godziny temu, Gość Andrzej napisał: Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał . nie ma w tym nic dziwnego wisni w tym roku nie bedzie duzo i koniec a wszyscy chca kupic a zagranica najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ABC Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 5 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Dziwne ,ale do mnie też dzwonił stały kupiec i zamòwił wszystko ,ale ceny niestety nie podał . Dziwne! Bo niby co zamawiają jak wiśni nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rezerwator Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 8 godzin temu, Gość ABC napisał: Dziwne! Bo niby co zamawiają jak wiśni nie ma rezerwują to co zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 14 godzin temu, Gość ABC napisał: Dziwne! Bo niby co zamawiają jak wiśni nie ma Trochę zostało szczególnie na wyższych stanowiskach,coś tam jeszcze na opad spadnie za ochronę się powinno zwrócić i jakiś niewielki zarobek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gązales Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 11 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Trochę zostało szczególnie na wyższych stanowiskach,coś tam jeszcze na opad spadnie za ochronę się powinno zwrócić i jakiś niewielki zarobek . Będziesz miał niewielki zarobekja ci zapłacą 12 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość H... Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja U mnie w tym roku na kompoty wschód Polski zresztą u sąsiadów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grojec Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja u mnie w grójcu to sie drzewa uginaja bede musial jakies tyczki z organizować bo od towaru sie przewroca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość niedowiarek Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 7 hours ago, Guest grojec said: u mnie w grójcu to sie drzewa uginaja bede musial jakies tyczki z organizować bo od towaru sie przewroca wrzuć fotkę lub daj linka do fotek, bo jakoś nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bąbelek Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 9 godzin temu, Gość niedowiarek napisał: wrzuć fotkę lub daj linka do fotek, bo jakoś nie wierzę mam takie zageszczenie towaru ze w kadrze nie moge objąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nerwis Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja a u mnie kelleris tez sie ugina od towaru jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan.serce Napisano 19 Maja Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2 godziny temu, Gość nerwis napisał: a u mnie kelleris tez sie ugina od towaru jak nigdy U mnie tez jednak keleris pokazuje co roku klasę z plonowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nima Napisano 20 Maja Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja handlarzyki no jak u was z ta nad produkcja...?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość załamka Napisano 21 Maja Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja w tym roku ładnie po zamiatało w tamtym roku było słabo ale w tym to jakas katastrofa u mnie dobrze ze nie zyje z tego bo bym sobie chyba w łep palnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bąbelek Napisano 24 Maja Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja Dobrze jest będzie…mniej rwania a kasa ta sama a może nawet i lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gą.gą.pierd. Napisano 24 Maja Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja Łubudubu łubudubu niech nam żyją prezesi klubów..(przetwornianych) .a nie mogliście zrobić wcześniej normalnej ceny gwarantowanej 3.2-3.9pln żeby każdy jakoś żył, wy tylko chcieliście dorżnąć sadownika.bo jak najtaniej …Tanio koledzy przetwórcy to już się skończyło bo pogoda za was robi robotę i musicie przyjąć do wiadomości że ceny dwucyfrowe są wiśnie będą realną stawką za te lata co w hu..ludzi ładowaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MarJan Napisano 30 Maja Zgłoszenie Share Napisano 30 Maja Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość exportowy.miś Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 17 godzin temu, Gość MarJan napisał: Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie dodaj do tego drugie tyle to moze i kupią..a z cenami to sobie moga wychodzić i tak wszystko w tym roku leci na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość król.lew Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja w tym roku przetwornie to musza zacząć szybciej sezon skupowy bo jak sie zorientują o zakup wisni to wszystko wyjedzie juz z polski takie jest w tym roku parcie na towar orientacyjna cena na mrozenie w ok 8 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obcy.johny Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja Ja to już się przejechałem w tym roku na kupnie wiśni od mrożni nie wiedzieli ile mają cenić 13pln/kg a łaske zrobili jak sprzedali za 11.50pln wiec teraz mam wywalone kupuje bezposrednio od chłopa nawet zapłace mu 8-9 pln i tak bedę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość koślawy Napisano 31 Maja Zgłoszenie Share Napisano 31 Maja 18 godzin temu, Gość MarJan napisał: Pierwsze info wiśnia bardzo potrzebna drugie mrożenie ma być kupowane 3.80 - 4 PW 3 na start sezonu. Dużo wiśni w Polsce jest po gradzie dużo wiśni to już bylo...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi