Skocz do zawartości

Cena wiśni 2025

Gość keleris

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michał
Godzinę temu, Gość exporter.10 napisał:

przegladam dzis ogloszenia na igrit kupie_ sprzedam wisnie i pan Karol sie oglasza ze ma na sprzedanie ilosci tirowe za nie cale dwa zlote wydzwaniam juz trzeci raz i kurcze telefonu nie odbiera moze ktos zna typa bo chetnie bym zarezerwowal z 10 tirów

100% przedpłaty a towar do odbioru 2026 Roku

Gość al.
1 godzinę temu, Gość exporter.10 napisał:

przegladam dzis ogloszenia na igrit kupie_ sprzedam wisnie i pan Karol sie oglasza ze ma na sprzedanie ilosci tirowe za nie cale dwa zlote wydzwaniam juz trzeci raz i kurcze telefonu nie odbiera moze ktos zna typa bo chetnie bym zarezerwowal z 10 tirów

to pewnie karol nawrocki elekt jeszcze ma dwa miesiace zeby wejsc do palacu prezydenckiego to chce pare zloty upierd...na wiśni zeby kawalerke odbić.

Gość kamczat
25 minut temu, Gość al. napisał:

to pewnie karol nawrocki elekt jeszcze ma dwa miesiace zeby wejsc do palacu prezydenckiego to chce pare zloty upierd...na wiśni zeby kawalerke odbić.

ale on dziś zaczął zbiory.. to moze mu sie z jagodą kamczacką popierd...o

Gość Karolek

sory to nie nawrocki...karol kucharski ze stanisławowa pow.grójecki zna moze ktoś kolege bo bym podjechał i zobaczył towar bo twierdzi ze jest idealny

Gość Cinkciarz
9 godzin temu, Gość rakieta.skarpeta napisał:

karol ja z Iranu transportuje teraz ma szybki transport rakietowy i moze z tąd te ceny

Cena jest podana prawidłowo tylko waluta się nie zgadza,bo to jest 1.85 ale euro nie złotych 

Gość brytol.prytol
59 minut temu, Gość Cinkciarz napisał:

Cena jest podana prawidłowo tylko waluta się nie zgadza,bo to jest 1.85 ale euro nie złotych 

jak bys w funtach  podał to moze i by sie zgadzało

Gość Fachowiec

Dziwne zainteresowanie wiśnią,juz jeżdżą i sie pytają czy niechcialbym im sprzedać,aż 200km przyjechali.No ja mam opór wiśni.

Tylko teraz niewiadomo czy przetrzymac by cena byla jak najwyższa,interesuje mnie 10 zl/kg najmniej

Gość Łuki
5 godzin temu, Gość Fachowiec napisał:

Dziwne zainteresowanie wiśnią,juz jeżdżą i sie pytają czy niechcialbym im sprzedać,aż 200km przyjechali.No ja mam opór wiśni.

Tylko teraz niewiadomo czy przetrzymac by cena byla jak najwyższa,interesuje mnie 10 zl/kg najmniej

Pewnie aż spać nie możesz z tej podniety, że w końcu jest szansa się trochę odbić.  

Człowieczku trochę pokory, bo jak spadnie grad to wtedy może coś zrozumiesz i zmądrzejesz. 

Gość Lutowka
2 godziny temu, Gość Łuki napisał:

Pewnie aż spać nie możesz z tej podniety, że w końcu jest szansa się trochę odbić.  

Człowieczku trochę pokory, bo jak spadnie grad to wtedy może coś zrozumiesz i zmądrzejesz. 

Dokładnie tak 100 % racji jeszcze może nie być co sprzedawać to raz a dwa wszystko ma swoją cene i pewnej granicy nie da się przeskoczyć na nic pisanie tu o euro funtach itd zakład kupi musi doliczyć swoje koszty i komuś to sprzedać nikt nie będzie dokladal a tu jest bicie piany i nic pozatym widze was jak kupujecie sok wiśniowy po 20zl zejdźcie na ziemię i tyle. 

Gość Lutowka
8 godzin temu, Gość Fachowiec napisał:

10 to malo szanuj sie a jak pozniej bedzie po 50 to co zrobisz

Gość Grzybek

Polscy przetwórcy laski nie robią kupią czy nie .. bo dymali chłopa przez tyle lat wszystko i tak Białoruś  wywiezie więc przestańcie sobie w tym roku d*py Wisnia zawracać 

Gość Lutowka
1 godzinę temu, Gość Grzybek napisał:

Polscy przetwórcy laski nie robią kupią czy nie .. bo dymali chłopa przez tyle lat wszystko i tak Białoruś  wywiezie więc przestańcie sobie w tym roku d*py Wisnia zawracać 

W tym roku moze i kupia a w następnych latach powrot do 1 pln i walka o puste kisteny. 

Gość Nefris
2 godziny temu, Gość Lutowka napisał:

W tym roku moze i kupia a w następnych latach powrot do 1 pln i walka o puste kisteny. 

Uwierz mi te lata już nie wrócą

Gość zawiedziony.john

ten kto ma to zarobi ale co tu dużo gadać jak wiekszość niema albo po tonie z hektara ja na drzewie jestem w stanie policzyć sztuki

Sekcja rolnicza ambasady USA w Polsce ( defakto wywiad gospodarczy ) podał szacunkowy plon wiśni w 2025 r w Polsce .

Szacują że zbierzemy 80 tys. ton to prawie o 1/3 m iej jak rok temu .

Obstawiam cenę na start 4 kisten 6 mrożenie i wzrosty kistena do ceny 5 zł a mrożenie 8 zł 

Gość Jan
Godzinę temu, Michał S napisał:

Sekcja rolnicza ambasady USA w Polsce ( defakto wywiad gospodarczy ) podał szacunkowy plon wiśni w 2025 r w Polsce .

Szacują że zbierzemy 80 tys. ton to prawie o 1/3 m iej jak rok temu .

Obstawiam cenę na start 4 kisten 6 mrożenie i wzrosty kistena do ceny 5 zł a mrożenie 8 zł 

Wyzej będzie kisten i mrożenie. Zainteresowanie jest potworne. A owoców może być jeszcze mniej przez potworne gradobicie w Sandomierzu i okolicach.

Wgr i Erw bez owoców w tym roku