Gość ala Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2015 Jakie są ceny pietruszki mytej lub brudnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2017 Jakie ceny pietruszki? Jakie zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Myta pietruszka w granicach 1,2 - 1,4zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Jakie zejście i jakie zainteresowanie? Z jakiego województwa jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Zejście słabe tak samo jak zainteresowanie i cena. Jestem z łódzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Ta pietruszka co została na zimę w polu to będzie nadawała się do kopania wiosną, czy mrozy ją skasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karpoi Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 Jaka cena i jakie zejście? Dużo macie jeszcze w chłodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 wszystkie chlodnie do oporu nie ruszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kot Jarosława Ka Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 Baju baju!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kot Jarosława Ka Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 Oko prezesa widzi, że pietruchy mało w przechowalniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 hehe.. oj kolego kolego zapraszam do mnie i przewioze cie do kilkunastu mioch znajomych z zaledwie 2 wsi to sie za glowe zlapiesz.. no ale morzesz dalej w to brnac i trzymac sie tego ze pietruszki jest malo.., teraz jaka pietruszka jest w sprzedazy to tylko z przechowalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kot Jarosława Ka Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 Darson, a jak braknie z przechowalni to skąd się weźmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 to wtedy dopiero te chłodnie ruszą o których wspomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yut Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 Chłodnie mają mniej niż sezon temu bo bały się wtopy, tak jak to było rok temu. Drożej kupowali niż sprzedawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 7 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2017 to ze drogo kupowali to fakt i ze wtopili ale za to w tym roku bala tania i chcieli sobie odbic to jak drogo kupowali normalne jak tania to i mniejsze koszta dajmy kupic 100 ton po 50 groszy a sprzedac minimum po 1,2 to juz jest 50 tyś na czysto a to co 2 lata temu kupowali to zeszlej jesieni na kupili 4 razy tyle za tą samą kase.. a ci co mają same chlodnie nie produkują to są chandlarze a jak wiadomo chandlarz zawsze będzie to robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2017 Nie wiem jak inni ale ja mam 4 razy tyle co w zeszlym sezonie w chłodni oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 8 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2017 no wlasnie i o to mi chodzi a dokladnie duzo masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2017 Ok 150t i ok 150 do kopania ale raczej mroz ja wykopal i kupił:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2017 no i jak długo zamierzasz ją w tym roku trzymać?? ładna jest? no to troche ci zostało ale są większe obszary u mnie we wsi kukurydziaż na pierwszy raz zasiał okolo 50 ha nie wykopał nawet rządka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lewandowski Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2017 Darson kukurydziaż nie wykopał jesienią, bo będzie kopał wiosną i prosto z pola na wanny po 2 złote brudną w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Totek Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2017 Gość 150 ton wykopiesz wiosną, bo nic jej się nie stało po tych mrozach, tak więc do hadlu masz jeszcze 300 ton. Ile Ci sypnęła z ha? Jakie odmiany siejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PiotrekAv. Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2017 w małopolsce pietruszke w polu mróz wykosił- było parę nocy po -23 i od naci już gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2017 (edytowane) no pewnie zeby czasem po 10 zl jej nie sprzedal nawet jak by te pietruszki nie przemarzly to wiosna mamy 50 groszy myta we worku Edytowane 9 Lutego 2017 przez Marcin Kolego, nie pisz dwóch postów jeden po drugim, używaj opcji "edytuj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lutego 2017 Cena pietruszki trochę drgnęła w górę. Giełdy średnio w okolicach 1,4-1,8zł za ładny towar. Ogólnie na giełdach jest duży rozrzut cen od 1 do 2zł za kilogram, zależy od jakości towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2017 Dwa lata temu od 6 do 10 zl sprzedawalem w tym roku od maja zaczynam poki co to pastrenak sprzedaje.a ta co zostala na zime to raczej nic sie nie wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi