Gość Gość Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 No to zgłupiałem już. jedni piszą ,że kopią i jest super drudzy,że syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość El Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 Tak jak z kobietami niby wszystkie mają to samo ale jedna orzesz raz inną non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darson66669 Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 Koper dlatego napisałem że się nie opłaca jej zbierać..Jak by nie przekraczała to najpewniej by ją kopal a ja się nie nasmiewam tylko mi szkoda że taki towar się zmarnił bo sam jak bym miał mniej to bym kupił na pniu parę ha a sam swoją ledwo wytargalem z tego jesiennego błota.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 Na tą świeżo kopaną to pewnie narzekają Ci co trzymają w chłodni od jesieni i boją się, że ta świeża im całkowicie handel popsuje. Niestety Panowie czas się przebudzić, prawda jest taka, że pojawiło się dużo pietruszki kopanej na bieżąco, masa jest jeszcze w polu do kopania. A co do pisania, że zgnita itd. to zgadza się, są pola i regiony gdzie nie ma co kopać ale są też osoby, które oferują teraz na prawdę ładny towar - świeżo wykopany. Wiem co mówię bo od jakichś 3 tygodni kopiemy swoją i kupujemy prosto z pola i żaden klient nie ma zastrzeżeń co do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 ok .. spoko darson. nie pozostaje nam nic innego jak czekac na nowy sezon.. moze bedzie troche lepszy.. jak w waszych regionach zasiewy nasadzenia warzyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szczepanitoo Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2017 Nie ma co się łudzić, że będzie lepszy. Nasadzeń i zasiewów u mnie chyba nawet więcej niż w tamtym roku. Każdy chce odbić słaby sezon a co z tego wyjdzie to zobaczymy na jesieni. Jeśli pogoda będzie sprzyjać to słabo widzę ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darson66669 Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2017 zgadzam sie ze szczepanito każdy chce sobie odbic zeszły rok i nawet zwiększają produkcje i do listy tych bezcennych warzyw jeszcze będzie można ziemniaka dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 wschodzi pietrucha już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Jakie ceny ma pietruszka myta w waszych rejonach? Wie ktoś może czy Węgrzy kupują i ile płacą za ładną,brudną z chłodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość franek Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 jak masz ładną z chłodni to mogę dać ci poi 85 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Jajcarz z ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Realista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Jaka jest aktualnie cena pietruszki mytej na gieldach i skupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Orientuje się ktoś ile płacą Węgrzy za brudną pietruszkę z chłodni? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2017 Napisze ktoś jak się sprawuje młoda pietruszka z siewu wiosennego, powschodziła czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2017 u mnie rzedy znac juz tydzien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maja 2017 Jakie ceny pietruszki brudnej i mytej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 myta od 2,8 do 3,2zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 przepraszam brudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 Orientuje się ktoś ile płacą Węgrzy za brudną pietruszkę z chłodni? Dzięki. od 2,8 do 3,4 (brudna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kot Jarosława Ka Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 Orkanujecie nać pietruszki, żeby nie poszła w kwiat? Mam trochę niewykopanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2017 Ja wam sprzedam myta po 2,5. Wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RobindaleHALL Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 mytą po 2.30 ci dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 RobindaleHall a skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 okolice ostrowa wlk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi