A_2 Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwca 2023 Prośba o podanie dobrych odmian rzepaku ozimego, które przeszły testy u was w polu. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 5 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2023 California i Kaszub - polecam, stare dobre odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2023 Dzięki. Ten Kaszub jest z hodowli roślin Strzelce? - szukam po google i nie bardzo mogę znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 5 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2023 Tak, Strzelce, ale masz rację nie ma już go chyba w ofercie a teraz coś mi świta, że chyba Crobry miał go zastąpić, czy jakoś tak, nie wiem zadzwonię do kolesia co mi sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2023 Dzięki Marku, to ten? https://hr-strzelce.pl/chrobry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2023 A jeszcze dopytam, z KWS lub RAGT coś sialiście? Jeśli tak, co godne polecenia? Bonitacja gleby III, IIIa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2023 tak to chyba ten, ale tylk oz nazwy kojarzę, jeszcze nie rozmawiałem z sprzedawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 23 Maja Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja No i powoli ceny rzepaku w górę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi