Gość Ostre ssanie Napisano 11 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2023 7 hours ago, Guest realista said: Osobiście współczuję Wszystko do góry a Ciebie zadowala zeszłoroczna cena Ciekawe co powiesz za 3 lata jak ten twój golden ledwo będzie w połowie twoich oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość realista Napisano 11 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Października 2023 46 minut temu, Gość Ostre ssanie napisał: Ciekawe co powiesz za 3 lata jak ten twój golden ledwo będzie w połowie twoich oczekiwań Tu i teraz geniuszu Za 3 lata może nas już nie być więc nie myśl o tym za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 13 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2023 WGR 0,64, jak leci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 13 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2023 No i jak tam zuchy??? Dalej czekacie na 1 zł? Taras wozi swoimi cysternami koncentracok od siebie Chyba będzie drugi order Podziękujcie naszemu rządowi,że nie ma clai mogę ciągnąć koncentratu ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 13 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2023 4 godziny temu, Gość Czarnowidz napisał: WGR 0,64, jak leci ... Miało być 1 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jasnowidz Napisano 13 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Października 2023 6 hours ago, Guest Czarnowidz said: WGR 0,64, jak leci ... 0.7 bez tony liści innego syfu też bez problemu, do 75 może dojdzie a potem 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 14 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Października 2023 3/4 sadów posprzątane w okolicach Grójca. Chyba czas zacząć podnosić cenę bo mało kupicie za 65gr. 80 groszy to minimum na dzień dzisiejszy a złotówka już w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość błędowski bamber Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 7 godzin temu, Gość Olaf napisał: 3/4 sadów posprzątane w okolicach Grójca. Chyba czas zacząć podnosić cenę bo mało kupicie za 65gr. 80 groszy to minimum na dzień dzisiejszy a złotówka już w listopadzie. Chyba ty posprzątałes bo gnój miałeś Porzadni sadownicy tyle mają towaru,że kończą w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majster Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 8 hours ago, Guest Olaf said: 3/4 sadów posprzątane w okolicach Grójca. Chyba czas zacząć podnosić cenę bo mało kupicie za 65gr. 80 groszy to minimum na dzień dzisiejszy a złotówka już w listopadzie. Mówisz że jak dadzą 1zl to na tych pustych sadach jabłka wyrosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nosacz Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 3 godziny temu, Gość błędowski bamber napisał: Chyba ty posprzątałes bo gnój miałeś Porzadni sadownicy tyle mają towaru,że kończą w listopadzie Ten towar zerwany w listopadzie to się w 90% prosto na patelnie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andersen Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, Gość Majster napisał: Mówisz że jak dadzą 1zl to na tych pustych sadach jabłka wyrosną? Dadzą 1 zł żeby wyciągnąć kiepski towar z chłodni:))) A jak jest 1zl to czekają na 1,5 A potem wszyscy sypią za 50 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadownik2102 Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 3 godziny temu, Gość Majster napisał: Mówisz że jak dadzą 1zl to na tych pustych sadach jabłka wyrosną? Jabłka nie wyrosną, ale kto miał trochę gorszy towar, to wysypie na patelnie, zamiast oddać do grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bywalec Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 Po 1 zł to ja sypnę to co czeka na taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fachowiec Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, Gość Nosacz napisał: Ten towar zerwany w listopadzie to się w 90% prosto na patelnie nadaje Chyba u Ciebie pasciarzu Ten towar po harviscie rwany w listopadzie pójdzie do gazu i dolezy do lipca A harvista wyjdzie za darmo tyle jabłka urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olaf Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 Majster gnój to daje pod drzewa, a ty to możesz sobie o takim towarze jak mam, tylko pomarzyć.Porządnych sadowników wykończyły ceny w poprzednich sezonach. Za złotówkę to mogą próbować dostać rwane jabłko gorszej jakości, jak potrzebują oczywiście. Zaklinanie rzeczywistości nic w tym sezonie nie da, towaru jest mało a baltony prawie wcale. Handel przemysłem w sieciach kwitnie, jabłko z podłogi czy gruszka tragicznej jakości, żeby się tylko cena zgadzała. Wszyscy myśleli że znowu po zecie się deser kupi, a tu niespodzianka nie ma kogo wydymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andersen Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 45 minut temu, Gość Olaf napisał: Majster gnój to daje pod drzewa, a ty to możesz sobie o takim towarze jak mam, tylko pomarzyć.Porządnych sadowników wykończyły ceny w poprzednich sezonach. Za złotówkę to mogą próbować dostać rwane jabłko gorszej jakości, jak potrzebują oczywiście. Zaklinanie rzeczywistości nic w tym sezonie nie da, towaru jest mało a baltony prawie wcale. Handel przemysłem w sieciach kwitnie, jabłko z podłogi czy gruszka tragicznej jakości, żeby się tylko cena zgadzała. Wszyscy myśleli że znowu po zecie się deser kupi, a tu niespodzianka nie ma kogo wydymać. Majster W necie każdy kozak i nieustające pasmo sukcesów Tylko w życiu jakoś trochę kiepsko Zaklinają dalej rzeczywistość Porządnych sadowników wykończyła ich pazerność i głupota...bo nie liczyli kosztów tylko przepłacali roboli byle zebrać a potem patelnia w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 4 godziny temu, Gość Bywalec napisał: Po 1 zł to ja sypnę to co czeka na taką cenę Jaka zeta???chyba Pan glupi jesteś?Za tydzień przemysł to 2 zł,a za miesiąc to 3 na pewno. A kto dotrzyma przemysł do wiosny to i po 5 zł sypnie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majster Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 3 hours ago, Guest Olaf said: Majster gnój to daje pod drzewa, a ty to możesz sobie o takim towarze jak mam, tylko pomarzyć.Porządnych sadowników wykończyły ceny w poprzednich sezonach. Za złotówkę to mogą próbować dostać rwane jabłko gorszej jakości, jak potrzebują oczywiście. Zaklinanie rzeczywistości nic w tym sezonie nie da, towaru jest mało a baltony prawie wcale. Handel przemysłem w sieciach kwitnie, jabłko z podłogi czy gruszka tragicznej jakości, żeby się tylko cena zgadzała. Wszyscy myśleli że znowu po zecie się deser kupi, a tu niespodzianka nie ma kogo wydymać. Ja to tylko marzę żeby mieć taki towar jak Marian z Pawłowa, to jest moje marzenie Porządnych sadowników nic nie wykończyło i nie wykończy W sieciach co roku jest handel przemysłu niezależnie od wielkości zbiorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 4 godziny temu, Gość Olaf napisał: Majster gnój to daje pod drzewa, a ty to możesz sobie o takim towarze jak mam, tylko pomarzyć.Porządnych sadowników wykończyły ceny w poprzednich sezonach. Za złotówkę to mogą próbować dostać rwane jabłko gorszej jakości, jak potrzebują oczywiście. Zaklinanie rzeczywistości nic w tym sezonie nie da, towaru jest mało a baltony prawie wcale. Handel przemysłem w sieciach kwitnie, jabłko z podłogi czy gruszka tragicznej jakości, żeby się tylko cena zgadzała. Wszyscy myśleli że znowu po zecie się deser kupi, a tu niespodzianka nie ma kogo wydymać. Taka prawda. Panie. A najlepsze to ze wszyscy myślą ze za rok.wszystko do " normy" wróci ale ludzie którzy przestaki ciąć i dbać za tok też już kasy nie dołożą . Jedyne to sucha wiosna jak się trafi to towaru będzie dużo . Także pogoda rozda karty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaruś Napisano 15 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2023 0,66 za mokry, zgniły z liśćmi i gałęziami i za 1 skrzynie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andersen Napisano 16 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2023 18 godzin temu, Michał S napisał: Taka prawda. Panie. A najlepsze to ze wszyscy myślą ze za rok.wszystko do " normy" wróci ale ludzie którzy przestaki ciąć i dbać za tok też już kasy nie dołożą . Jedyne to sucha wiosna jak się trafi to towaru będzie dużo . Także pogoda rozda karty .... Tak,tak Bajki o bogactwie Mamy 175 tys ha sadów Wystarczy,że połowa obrodzi i jest za dużo Także ten teges. dalej możecie śnić i dosadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Meff Napisano 16 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2023 Jaka dzisiaj cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 16 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2023 1 hour ago, Guest Meff said: Jaka dzisiaj cena ? 75netto bez syfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 17 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2023 8 godzin temu, Gość Optymista napisał: 75netto bez syfu Tyle to u Piotrka na zakładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 17 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2023 17 godzin temu, Gość Andersen napisał: Tak,tak Bajki o bogactwie Mamy 175 tys ha sadów Wystarczy,że połowa obrodzi i jest za dużo Także ten teges. dalej możecie śnić i dosadzać Zakładam że do szkoły Pan chodził. Podstawowe prawa ekonomii zna choćby takie że popyt kształtuje podaż. To że jest tyle zaniedbanych sadów to jest właśnie dziełem Ekonomii no jakby był popyt na jabłka to były by pieniądze. Za rok to się nie zmieni . Nagle pieniądze z nieba nie spadną. Nie ma tu snów o bogactwie w Polsce sadownictwo w tej formie jest w odwrocie. Ja dziś sypie patelke zbieranego za 0.7 netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi