Gość Jacuś Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 Też mogę taki ładny wykres zrobić, po a tym ja mówię o średniej z 10-15 lat a nie jednym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość realista Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 Dalej podnieta przemysłem To tylko świadczy o nas jako producentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 Plotka przyniosła pożądany efekt.. podwórka niemal zupełnie wyczyszczone z zapasów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 1 hour ago, Guest realista said: Dalej podnieta przemysłem To tylko świadczy o nas jako producentach Nie można przemysłu produkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lesio Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 Godzinę temu, Gość nok napisał: Plotka przyniosła pożądany efekt.. podwórka niemal zupełnie wyczyszczone z zapasów.. Typowa zagrywka, u nas +1gr dziś, co do podniety przemysłem, każdego kto zna dane ile produkujemy deseru a ile przemysłu nie dziwi zainteresowanie przemysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 1 hour ago, Guest nok said: Plotka przyniosła pożądany efekt.. podwórka niemal zupełnie wyczyszczone z zapasów.. W jeden dzień? Szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 1 hour ago, Guest Jacuś said: Też mogę taki ładny wykres zrobić, po a tym ja mówię o średniej z 10-15 lat a nie jednym roku Jak chcesz to ci wstawię taki wykres do 10 lat w tył, może w jednym roku będzie tak jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 Godzinę temu, Gość Optymista napisał: W jeden dzień? Szybko Plotka była od czwartku, niektórzy sypali nawet w niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacuś Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 2 godziny temu, Gość Optymista napisał: Jak chcesz to ci wstawię taki wykres do 10 lat w tył, może w jednym roku będzie tak jak piszesz Ok zacznij od dwóch poprzednich sezonòw bo dalej mi się nie chciało szukać w moich notatkach, co do plotki, słychać już było kolo piątku, więc nie w w jeden dzień tylko kilka dni, na panikarzy zawsze to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 27 minutes ago, Guest Jacuś said: Ok zacznij od dwóch poprzednich sezonòw bo dalej mi się nie chciało szukać w moich notatkach, co do plotki, słychać już było kolo piątku, więc nie w w jeden dzień tylko kilka dni, na panikarzy zawsze to działa To mnie akurat ta plotka ominęła w takim razie jak znów nie uda im się zrzucić to może być jeszcze ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 23 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2023 4 godziny temu, Gość Optymista napisał: Nie można przemysłu produkować? Można Tylko po co ?? Rzadko kiedy to się spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 24 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2023 5 hours ago, Guest Realista said: Można Tylko po co ?? Rzadko kiedy to się spina No jak po co Po to żeby Piotrkowi jabluszek nie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 24 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2023 Sobienie Jeziory 0,74 przy wiekszej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronio Napisano 24 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2023 Okolice Warki z 73gr na 76gr dziś za zwykły, ahh te ich plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gumofilc Napisano 24 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2023 Pietrunia miało być w dół a jest do góry, co to za polityka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 24 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2023 4 godziny temu, Gość Gumofilc napisał: Pietrunia miało być w dół a jest do góry, co to za polityka? Ponoć za dużo dursbanu w tym ukraińskim koncentracie i jednak zwierzchnicy piotera leją go teraz po tyłku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 25 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2023 77 dziś sypane Góra Kalwaria netto oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bronio Napisano 25 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2023 13 godzin temu, Gość ciekawski napisał: Popuścileś? Czemu moderator przepuszcza takie posty? 77gr okolice Warki, zwykły przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 26 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2023 5 godzin temu, Gość Bronio napisał: Czemu moderator przepuszcza takie posty? 77gr okolice Warki, zwykły przemysł Też jestem za aby takie posty usuwać. Przecież to jest jest temat o cenach jabłek to co kolega miał napisać. Sandomierz na tablicach 0.76 za naczepę 0.78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radar Napisano 26 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2023 Szanowni Państwo... czy ta grupa powstała by się wzajemnie obrażać??? Albo tu piszą infantylne dzieciaki albo zupełnie bez kultury sadownicy. Czytam tę grupę od jakiegokolwiek czasu i jestem przerażony kulturą i ... chyba jednak brakiem intelektu. A może jednak rzeczowe informacje i komentarze zamias wzajemnego obrażania??? Pozdrawiam wszystkich. A rzeczowo to: gmina Belsk Duży wczoraj 75 gr netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ciekawski Napisano 26 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2023 41 minut temu, Gość Radar napisał: Szanowni Państwo... czy ta grupa powstała by się wzajemnie obrażać??? Albo tu piszą infantylne dzieciaki albo zupełnie bez kultury sadownicy. Czytam tę grupę od jakiegokolwiek czasu i jestem przerażony kulturą i ... chyba jednak brakiem intelektu. A może jednak rzeczowe informacje i komentarze zamias wzajemnego obrażania??? Pozdrawiam wszystkich. A rzeczowo to: gmina Belsk Duży wczoraj 75 gr netto. Obraza dla sadownika to niezdrowa podnieta ceną jabłka przemysłowego A o deserze nic Gm błędów 73 za 3 skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość antyradar Napisano 26 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2023 Godzinę temu, Gość Radar napisał: Szanowni Państwo... czy ta grupa powstała by się wzajemnie obrażać??? Albo tu piszą infantylne dzieciaki albo zupełnie bez kultury sadownicy. Czytam tę grupę od jakiegokolwiek czasu i jestem przerażony kulturą i ... chyba jednak brakiem intelektu. A może jednak rzeczowe informacje i komentarze zamias wzajemnego obrażania??? Pozdrawiam wszystkich. A rzeczowo to: gmina Belsk Duży wczoraj 75 gr netto. Po 2018 r sadownika już się nie da obrazić Zbieranie po 8 gr było przejawem braku szacunku do siebie i swojej pracy Więc nie wiem o czym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witek Napisano 26 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2023 Sandomierz wczoraj podobno 83 gr netto Ktoś potwierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radar Napisano 26 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2023 O to, że jeśli ktoś zniża się do takiego poziomu, nie szanuje sam siebie i swojej pracy to jego sprawa ale naszą sprawą jest nie obrażać innych bo to świadczy o naszej kulturze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 26 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Października 2023 2 hours ago, Guest ciekawski said: Obraza dla sadownika to niezdrowa podnieta ceną jabłka przemysłowego A o deserze nic Gm błędów 73 za 3 skrzynie To byś coś napisał o tym deserze Bo ceny deseru jakby zamrożone to co tu pisać 80netto z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi