Gość Marcin Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 Godzinę temu, Gość Pan Przemysł napisał: I mamy powrót na 85 przy calym autku Gdzie tak i za jaki przemysł, u mnie okolice Warki 78 a jutro ma być 1gr w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 Nawet sobie sprawy nie zdajecie ile zarobiłem przez wasza panikę i pełne galoty Stara zagrywka a wy się ciągle nabieracie A to remont,a to awaria,mała konserwacja i kolejka za bramą A chłopy sypią na potęgę bo tanieje Jak drożeje to stoi na pryzmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bnb Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 48 minut temu, Gość Marcin napisał: Gdzie tak i za jaki przemysł, u mnie okolice Warki 78 a jutro ma być 1gr w dół Dowiedzieć się spróbuj ceny na jutro jak tanieje. A jak drożeje to wiedzą. Jak okłamać że grosz w dół. Nie wolno tego powtadzac. Nie wolno uczestniczyć w propagandzie zbijanua ceny. Jutro cena 84 i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Przemysł Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 1 hour ago, Guest Marcin said: Gdzie tak i za jaki przemysł, u mnie okolice Warki 78 a jutro ma być 1gr w dół Za przemysl podchodzący pod suchy, ciutke zgnitego przejdzie Grójec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 Bliżej Kozienice 0.80 netto mokry przemysł 7050kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaka cena Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 Witam , szanowne grono czy my tylko żyjemy z przemysłu. Podobno za tydzień ma być 1 zł jak teraz chłopki wszystko wysypia . Tak mówił wagowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Przemysł Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 1 hour ago, Guest Piotrek z Kozietul said: Nawet sobie sprawy nie zdajecie ile zarobiłem przez wasza panikę i pełne galoty Stara zagrywka a wy się ciągle nabieracie A to remont,a to awaria,mała konserwacja i kolejka za bramą A chłopy sypią na potęgę bo tanieje Jak drożeje to stoi na pryzmie No i mądrze, paradoksalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spokojny Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 3 godziny temu, Gość Marcin napisał: Gdzie tak i za jaki przemysł, u mnie okolice Warki 78 a jutro ma być 1gr w dół O cenie decyduje nie tylko kupujący, ale również sprzedający. Wystarczy zmienić narrację na: interesuje mnie cena x. Nauczmy skupowcow i zakłady, że mamy tu coś do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wagowy Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 1 godzinę temu, Gość Jaka cena napisał: Witam , szanowne grono czy my tylko żyjemy z przemysłu. Podobno za tydzień ma być 1 zł jak teraz chłopki wszystko wysypia . Tak mówił wagowy Nic takiego nie mówiłem To plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spokojnieszy Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 58 minutes ago, Guest Spokojny said: O cenie decyduje nie tylko kupujący, ale również sprzedający. Wystarczy zmienić narrację na: interesuje mnie cena x. Nauczmy skupowcow i zakłady, że mamy tu coś do powiedzenia. Jak interesuje cie cena x to musisz zwyczajnie poczekac az taka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kowalski Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 Godzinę temu, Gość Spokojny napisał: O cenie decyduje nie tylko kupujący, ale również sprzedający. Wystarczy zmienić narrację na: interesuje mnie cena x. Nauczmy skupowcow i zakłady, że mamy tu coś do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość January Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 1 godzinę temu, Gość Spokojnieszy napisał: Jak interesuje cie cena x to musisz zwyczajnie poczekac az taka będzie Tylko z reguły można się tej ceny nie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 15 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopada 2023 Gdzie wy macie takie ceny, u mnie cały czas 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wyluzowany Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 10 godzin temu, Gość Spokojny napisał: O cenie decyduje nie tylko kupujący, ale również sprzedający. Wystarczy zmienić narrację na: interesuje mnie cena x. Nauczmy skupowcow i zakłady, że mamy tu coś do powiedzenia. W 2018r udzielilismy im srogiej lekcji I co roku uczymy Ile dadzą za tyle zawieziemy Brawo my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 Mokry po 84gr netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 Jaka cena dziś na skupię netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Przemysł Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 5 minutes ago, Guest Sadownik said: Jaka cena dziś na skupię netto 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 6 minut temu, Gość Sadownik napisał: Jaka cena dziś na skupię netto Na ogłoszeniach parę minut temu gość złożył ofertę kupna ,,0,87'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 13 minut temu, Gość Czarnowidz napisał: Na ogłoszeniach parę minut temu gość złożył ofertę kupna ,,0,87'' W Grudniu już ma być 1zł.U mnie jabłko leży czeka na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 Od października miała być zlotòwka, jak by mieli tyle dać to już by dawno dali jak były zbiory, może ze 2-4gr dołożą ale na cuda nie ma co liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patelniarz Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 3 hours ago, Guest Janek said: Od października miała być zlotòwka, jak by mieli tyle dać to już by dawno dali jak były zbiory, może ze 2-4gr dołożą ale na cuda nie ma co liczyć To obserwuj i podziwiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 Kto dłuzej jabłko przetrzyma ten wygra.Cena tylko dla wytrwałych.Przemysł przewyszy 1zł.A za deser na wiosnę 3zł za wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 18 minut temu, Gość Tomek napisał: Kto dłuzej jabłko przetrzyma ten wygra.Cena tylko dla wytrwałych.Przemysł przewyszy 1zł.A za deser na wiosnę 3zł za wagę Deser będzie minimum po 4 za wagę Tylko 3/4 komór skończy na taśmie z powodu czekolady,korka i gorzkiej zgnilizny Kto ma naprawdę dobry towar weźmie gruby grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wapa Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 2 hours ago, Guest Optymista said: Deser będzie minimum po 4 za wagę Tylko 3/4 komór skończy na taśmie z powodu czekolady,korka i gorzkiej zgnilizny Kto ma naprawdę dobry towar weźmie gruby grosz Prorok ale tak bez danych wapy takie prognozy musisz poczekać aż ci wapa powie co myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 1.5 plus vat Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 Skupowa powiedziała że będzie po niedzieli 1 zł może 1.1 i nie sypać pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi