Gość Optymista Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 8 godzin temu, Gość Wapa napisał: Prorok ale tak bez danych wapy takie prognozy musisz poczekać aż ci wapa powie co myśleć Przecież wapa zawsze kłamie bo robi prognozy pod dyktando niemieckiego przemysłu przetwórczego Każdy to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wapa Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 4 hours ago, Guest Optymista said: Przecież wapa zawsze kłamie bo robi prognozy pod dyktando niemieckiego przemysłu przetwórczego Każdy to wie No dobra tylko żebyś potem zdania nie zmieniał bo tak wapa powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sandomierz 1234 Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 23 godziny temu, Gość Sadownik napisał: Jaka cena dziś na skupię netto 82gr okolice Sandomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Noe Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 13 godzin temu, Gość 1.5 plus vat napisał: Skupowa powiedziała że będzie po niedzieli 1 zł może 1.1 i nie sypać pewne info Moja coś gadała o 1,6zł ale od środy, pewniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piniądz Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 11 godzin temu, Gość Optymista napisał: Może niech 2zł zrobią od poniedziałku i walimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 0.7 po świętach Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 Ach te skupowe cwane bestie jak by zrobili 2 to czekamy na 3 oto cała mentalność sadownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zgniłka Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 Może jeszcze coś urosnie a może nie ale powoli czas zacznie grać po stronie przetworcow bo jablko ma taką naturę ze gnije, jak w ciągu 2tyg nie dobije do zeta to zeta ni bydzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Za wagę... Napisano 17 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2023 Jak u was w okolicy chodzą wagi na skupach ? Sprawdzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 18 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2023 Mi wychodzi okolo 360kg w skrzyni, delikatne czubki więc wydaje się że dobrze działa na moim skupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kuzyn skupowego Napisano 18 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2023 11 godzin temu, Gość Zgniłka napisał: Może jeszcze coś urosnie a może nie ale powoli czas zacznie grać po stronie przetworcow bo jablko ma taką naturę ze gnije, jak w ciągu 2tyg nie dobije do zeta to zeta ni bydzie Z pewnością dobije do 2 za 4 kg Pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stoi Napisano 18 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2023 10 hours ago, Guest Za wagę... said: Jak u was w okolicy chodzą wagi na skupach ? Sprawdzacie? U mnie caly czas w tym samym miejscu, mocno przytwierdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misiek Napisano 18 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2023 Godzinę temu, Gość Młody napisał: Mi wychodzi okolo 360kg w skrzyni, delikatne czubki więc wydaje się że dobrze działa na moim skupie U mnie gloster duże czuby 388,8 kg - 394,4 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kotek Napisano 18 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2023 3 godziny temu, Gość Misiek napisał: U mnie gloster duże czuby 388,8 kg - 394,4 kg Galancie Gloster i idared lepiej wyszły w tym roku niż gala i golden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarnowidz Napisano 18 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2023 15 godzin temu, Gość Za wagę... napisał: Jak u was w okolicy chodzą wagi na skupach ? Sprawdzacie? Pare lat temu kolega kupił wagę 3-tonową i zaczął ważyć na podwórku przy sypaniu skupczykowi. Z czasem kolejni skupujący niechętnie podstawiali mu ,,paczki''.....zaprzestał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewunia Napisano 19 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2023 W dniu 18.11.2023 o 08:01, Gość Młody napisał: Mi wychodzi okolo 360kg w skrzyni, delikatne czubki więc wydaje się że dobrze działa na moim skupie Ktoś robi się w bambuko. Mi potrafiło wyjść przy czubatej skrzyni 398kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jasio Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 I jak tam panie przemysł, Optymista, Pietrek jest dziś ta obiecana złotówa? Całe podwórze towaru stoi a mróz nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 Podwórka w mojej okolicy po 11.11.23 puste. A u każdego coś tam stało teraz tylko do góry jeśli chcą coś wyrwać z przechowalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pietrek z Kozietuluw Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 29 minutes ago, Guest Jasio said: I jak tam panie przemysł, Optymista, Pietrek jest dziś ta obiecana złotówa? Całe podwórze towaru stoi a mróz nadają. Trzymać i się nie bać będzie 1.2 po mrozach tylko jeszcze nie wiadomo za ile kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 Godzinę temu, Gość Jasio napisał: I jak tam panie przemysł, Optymista, Pietrek jest dziś ta obiecana złotówa? Całe podwórze towaru stoi a mróz nadają. Kto obiecywal zlotówę? To tylko wasze życzeniowe myślenie Ja mogę obiecać złotówę za 2 kg Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 Godzinę temu, Gość Princ napisał: Podwórka w mojej okolicy po 11.11.23 puste. A u każdego coś tam stało teraz tylko do góry jeśli chcą coś wyrwać z przechowalni A czy Ty dokladasz Ukraińcom jak jest drogie jabłko? Czy zostawiasz więcej w sklepie ogrodniczym i na stacji???? Nie Więc i ja nie zamierzam wam dokładać bo koncentrat drożeje Wasz zysk jest waszym zyskiem a mój zysk moim i nikt z nikim tym się dzielić nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 2 godziny temu, Gość Pietrek z Kozietuluw napisał: Trzymać i się nie bać będzie 1.2 po mrozach tylko jeszcze nie wiadomo za ile kg Za 0.8 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jasio Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 2 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Kto obiecywal zlotówę? To tylko wasze życzeniowe myślenie Ja mogę obiecać złotówę za 2 kg Pasuje? Sam obiecywałeś że zapłacisz a za rok sobie odbijesz i dasz 25gr, tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozitul Napisano 20 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2023 8 godzin temu, Gość Pietrek z Kozietuluw napisał: Trzymać i się nie bać 1.2 po mrozach tylko jeszcze nie wiadomo za ile kg Ale jaja nie jestem Piotrkiem z kozietul ale się jako on wypowiem no jednak będzie złotówka I to za jedno kg. Spokojnie moi kontahenci. Rok niestety dla sadowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 21 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2023 14 godzin temu, Gość Piotrek z Kozitul napisał: Ale jaja nie jestem Piotrkiem z kozietul ale się jako on wypowiem no jednak będzie złotówka I to za jedno kg. Spokojnie moi kontahenci. Rok niestety dla sadowników. Możesz się wypowiadać ale prawdziwy Piotrek jest tylko jeden Rok dla sadownikow tylko jesienią Wiosna jest moja No jednak nie będzie złotówki za kilo bo już nie ma mieszkań w Grójcu do kupienia Tylko spokój może nas uratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 21 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2023 4 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Możesz się wypowiadać ale prawdziwy Piotrek jest tylko jeden Rok dla sadownikow tylko jesienią Wiosna jest moja No jednak nie będzie złotówki za kilo bo już nie ma mieszkań w Grójcu do kupienia Tylko spokój może nas uratować Jak nie będzie 1zł.To Kołodziejczyk wyjdzie na ulicę i będzie.To wina Pisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi