Gość spadowy Napisano 30 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2023 3 godziny temu, piotrek197704 napisał: słabo, ze nawet do tego się nie nadajesz, niezłą laurkę sobie wystawiłeś. To raczej twoja błędną interpretacja co tylko potwierdza moja pierwsza tezę Teraz wyjaśnię bo nie zrozumiałeś...twoja robota to kopanie rowów a ja do tego nie jestem stworzony w przeciwieństwie do ciebie Teraz już nie ma pola do interpretacji...przyjmij to apriori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 30 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2023 56 minut temu, Gość spadowy napisał: To raczej twoja błędną interpretacja co tylko potwierdza moja pierwsza tezę Teraz wyjaśnię bo nie zrozumiałeś...twoja robota to kopanie rowów a ja do tego nie jestem stworzony w przeciwieństwie do ciebie Teraz już nie ma pola do interpretacji...przyjmij to apriori Czasem czytam te twoje wypociny i coraz częściej dochodzę do wniosku że żaden z Ciebie sadownik.zwykly troll. Kto normalnie pracujący ma czas od rana do wieczora siebie komentować wszystko i wszystkich na różnych portalach ? I to w szczycie zbiorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość doradca Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 8 godzin temu, Gość Olek napisał: Czasem czytam te twoje wypociny i coraz częściej dochodzę do wniosku że żaden z Ciebie sadownik.zwykly troll. Kto normalnie pracujący ma czas od rana do wieczora siebie komentować wszystko i wszystkich na różnych portalach ? I to w szczycie zbiorów? Zatrudnij ludzi to zrozumiesz jesteś zwykłym robolem i niewolnikiem swojej roboty co wynika z ograniczeń intelektualnych Takie są moje wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Meff Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 Piszcie o cenach przemysłu , podobno od poniedziałku obniżka , a nie kłócicie się jak politycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chazar ukraiński Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 Od poniedziałku podwyżki cen jabłek przemysłowych, POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TARAS BARSZCZOWSKI Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 Goszczyn , Mogielnica przemysł 64 grosze wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 3 hours ago, Guest Meff said: Piszcie o cenach przemysłu , podobno od poniedziałku obniżka , a nie kłócicie się jak politycy W górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 Godzinę temu, Gość Optymista napisał: W górę 20 gr w dół od poniedziałku. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 Góra Kalwaria, Warka na miękko 65 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewunia Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 W sobotę było trochę więcej spadu , myślę że od poniedziałku znów będą pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 7 godzin temu, Gość doradca napisał: Zatrudnij ludzi to zrozumiesz jesteś zwykłym robolem i niewolnikiem swojej roboty co wynika z ograniczeń intelektualnych Takie są moje wnioski Zatrudniamy ludzi. Ale to nie wyklucza tego że sam nie mogę pracować.jesli ktoś pracujący u Ciebie jest jak to nazwaless robolem to bardzo im współczuję takiego pracodawcy chama. Aaaa zapomniałem.u Ciebie to drony robią robote...Ty masz czas na pisane głupot na portalach od rana do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dron Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 39 minut temu, Gość Olek napisał: Zatrudniamy ludzi. Ale to nie wyklucza tego że sam nie mogę pracować.jesli ktoś pracujący u Ciebie jest jak to nazwaless robolem to bardzo im współczuję takiego pracodawcy chama. Aaaa zapomniałem.u Ciebie to drony robią robote...Ty masz czas na pisane głupot na portalach od rana do nocy Mentalność robola Zwiększ załogę W życiu najważniejszy jest czas bo powtórki nie będzie Wyjdź z sadu zobacz jak żyją ludzie Na razie jesteś niewolnikiem jabłek Drony robią robotę...od ganiania ptaków po kontrolowanie ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dron Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 43 minuty temu, Gość Olek napisał: Zatrudniamy ludzi. Ale to nie wyklucza tego że sam nie mogę pracować.jesli ktoś pracujący u Ciebie jest jak to nazwaless robolem to bardzo im współczuję takiego pracodawcy chama. Aaaa zapomniałem.u Ciebie to drony robią robote...Ty masz czas na pisane głupot na portalach od rana do nocy Jak widzę twoje życie jest gówniane bo cudzym żyjesz Typowe dla mentalności niewolnika;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 2 hours ago, Guest Pioter said: 20 gr w dół od poniedziałku. Niestety. Proponuję 40 odrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 27 minut temu, Gość Optymista napisał: Proponuję 40 odrazu Bądźmy poważni Będę próbować coś wam uszczknąć ale będzie ciężko w tym roku Dopiero wiosną będę mieć żniwa Jesień jest wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik wgr Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 Jeszcze z tydzień o będzie z górki.. Mówi się że przetwórnie mogą dać za chwilę 70 gr dla sadownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 3 hours ago, Guest Piotrek z Kozietul said: Bądźmy poważni Będę próbować coś wam uszczknąć ale będzie ciężko w tym roku Dopiero wiosną będę mieć żniwa Jesień jest wasza Ty to będziesz próbował żeby powyżej 80gr nie płacić a nie uczknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 52 minutes ago, Guest Sadownik wgr said: Jeszcze z tydzień o będzie z górki.. Mówi się że przetwórnie mogą dać za chwilę 70 gr dla sadownika Bez błota patyków zgniłych i innego syfu to już 70 netto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 Godzinę temu, Gość Optymista napisał: Ty to będziesz próbował żeby powyżej 80gr nie płacić a nie uczknąc Prosiłem o powagę a tu sami fantaści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 1 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2023 1 hour ago, Guest Piotrek z Kozietul said: Prosiłem o powagę a tu sami fantaści Nie bój żaby, w następnych latach może sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 2 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2023 8 godzin temu, Gość Optymista napisał: Nie bój żaby, w następnych latach może sobie odbijesz To pewne jak w banku Dałem wam zarobić na jesieni W przyszłym sezonie pięknie popruskacie mi sady i zrobicie 5 milionów ton bo sady wypoczęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 2 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2023 13 hours ago, Guest Piotrek z Kozietul said: To pewne jak w banku Dałem wam zarobić na jesieni W przyszłym sezonie pięknie popruskacie mi sady i zrobicie 5 milionów ton bo sady wypoczęte Ta, ty dałeś Pogoda dała A teraz grzecznie winduj cenę na 75 za błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 2 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2023 Godzinę temu, Gość Optymista napisał: Ta, ty dałeś Pogoda dała A teraz grzecznie winduj cenę na 75 za błoto Nie przeginaj Grzecznie zaraz będzie obniżka bo awarie zaczynają się na zakładach i kolejki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 3 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2023 10 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Nie przeginaj Grzecznie zaraz będzie obniżka bo awarie zaczynają się na zakładach i kolejki będą Za tydzień 0,60.Pewne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 3 Października 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2023 12 hours ago, Guest Piotrek z Kozietul said: Nie przeginaj Grzecznie zaraz będzie obniżka bo awarie zaczynają się na zakładach i kolejki będą Oj będą będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi