IGRiT Napisano 7 Listopada 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopada 2023 13 godzin temu, Gość Premium napisał: Ja bym proponował dodanie do igrit premium możliwości podejrzenia ogłoszeń od początku istnienia igrit Na co komu stare i nie aktualne ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaa Napisano 13 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2023 Ja poproszę o opcję większej ilości zdjęć i naprawę dodawania bo jest ciężkie w obłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 14 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2023 Nie wiem czy pomyśleliście o czymś takim ale przydałaby się opcja tworzenia listy obserwowanych ogłoszeniodawców, tak jak na Faceboku można obserować dany profil i tym samym szybciej zobaczyć nanowsze oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Pawłowski Napisano 16 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2023 W dniu 13.11.2023 o 11:14, Gość Jaa napisał: Ja poproszę o opcję większej ilości zdjęć i naprawę dodawania bo jest ciężkie w obłudze Tak, będzie większa ilość dostępna i będzie to bardziej intuicyjne W dniu 14.11.2023 o 23:53, Gość Agent007 napisał: Nie wiem czy pomyśleliście o czymś takim ale przydałaby się opcja tworzenia listy obserwowanych ogłoszeniodawców, tak jak na Faceboku można obserować dany profil i tym samym szybciej zobaczyć nanowsze oferty Będzie lista ulubionych ogłoszeniodawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Pawłowski Napisano 8 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia Tak wygląda pierwszy krok dodawania ogłoszenia w nowym wyglądzie. Przyspieszamy i ułatwiamy wypełnienie tego formularza - 1 klik i przechodzimy dalej. Dajcie znać czy się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi