Tonaron Napisano 20 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2023 Dzień dobry. Mam pytanie, czy takie kropki układające się w pierścień na ziemniakach to jakaś choroba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wujek władek Napisano 20 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2023 Nie, nie jest to to o czym myślisz tylko zwykła wada miąższu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pll Napisano 20 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudnia 2023 2 godziny temu, Tonaron napisał: Dzień dobry. Mam pytanie, czy takie kropki układające się w pierścień na ziemniakach to jakaś choroba? Możliwe że bakterioza pierścieniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CipherEcho Napisano 20 Sierpnia 2024 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2024 W dniu 20.12.2023 o 11:54, Tonaron napisał: Dzień dobry. Mam pytanie, czy takie kropki układające się w pierścień na ziemniakach to jakaś choroba? Zawsze je wycinam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi