Polcia Napisano 8 Marca Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca UWAGA...RAF POL Czy ktoś ma problem z płatnościami od firmy Raf Pol. Już ponad 3 miesiące po terminie brak wpłaty i dalej kantuje ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 8 Marca Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca W końcu ktoś się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kazimierz22 Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja W dniu 8.03.2024 o 17:15, Polcia napisał: UWAGA...RAF POL Czy ktoś ma problem z płatnościami od firmy Raf Pol. Już ponad 3 miesiące po terminie brak wpłaty i dalej kantuje ludzi Witam, znajduję się w podobnej sytuacji, szukam osób które zostały oszukane przez firmę RAF POL, proszę o kontakt na meila: kazimierzkas1323@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Poszkodowany przez Rafpol Napisano 3 Maja Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja Pod żadnym pozorem temu człowiekowi nie sprzedawać towaru Mnie już 1,5 roku nie placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja W dniu 2.05.2024 o 14:19, Gość Kazimierz22 napisał: Witam, znajduję się w podobnej sytuacji, szukam osób które zostały oszukane przez firmę RAF POL, proszę o kontakt na meila: kazimierzkas1323@wp.pl A skąd pewność że nie jesteś podstawiony przez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gro Napisano 29 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca Witam jak sytacja można handlowac jak finansowo ciągnie i wyglada chabierow obecnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 30 Lipca Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 9 godzin temu, Gość Gro napisał: Witam jak sytacja można handlowac jak finansowo ciągnie i wyglada chabierow obecnie ? BROŃ CI PANIE BOŻE !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano wczoraj o 14:31 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 14:31 Witam wznawiam temat jak sytacje poplacił właściciel firmy dłużnym rolnika za warzywa ? Firma zaczęła się odbijać od dna w ktorym byla i o którym tu było pisane ? Bo chcieli by kapuste i ziemniaki ode mnie i że jak potrzeba zapłacą gotówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzy Napisano wczoraj o 15:31 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 15:31 W dniu 30.07.2024 o 08:34, Gość rolnik napisał: BROŃ CI PANIE BOŻE !!!!!!! Karolek też nie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polcia Napisano wczoraj o 15:54 Autor Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 15:54 Nie bierzcie się za współpracę z tym Panem.Dlugu ma ponad 2,5mln złożył do sądu prośbę o raty których nie płaci, robi ludzi w ch...ja bierze towar i nie płaci. Mam 40tys rozłożone na 5lat. Wyobraź sobie ratę... nawet w banku więcej z procentów dostanieszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polcia Napisano wczoraj o 15:56 Autor Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 15:56 Nikogo nie interesuje że osoba sprzedająca mu towar musi za niego zapłacić lub wyprodukować, nikto za darmo nie dostaje no chyba że RAF POL, bierze i nie placi....TRAGEDIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano wczoraj o 16:18 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:18 U nas karolek niepłaci i co zrobić już 1.5roku co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtas Napisano wczoraj o 16:24 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:24 1 hour ago, Guest Grozer said: Witam wznawiam temat jak sytacje poplacił właściciel firmy dłużnym rolnika za warzywa ? Firma zaczęła się odbijać od dna w ktorym byla i o którym tu było pisane ? Bo chcieli by kapuste i ziemniaki ode mnie i że jak potrzeba zapłacą gotówką Jak gotówka na kole bez kombinacji to w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravo Napisano wczoraj o 16:33 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:33 Jak się upomnisz o pieniądze to powie ze towar słaby nie przeszedł i jeszcze za transport chce pieniądze. Albo straszy pobiciem za nękanie go o zaplate. Lepiej omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano wczoraj o 17:10 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 17:10 dziękuje za info myslalem że sytuacja nieco sie ogarneła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maków Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 21 godzin temu 4 godziny temu, Gość Kmi napisał: U nas karolek niepłaci i co zrobić już 1.5roku co zrobić Szpok? No mi też wisi a widziałem że nowym John Deere się wozi więc chyba nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi