Gość Marek_M Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Przydałoby się zrobić prawko na D. Na kat B mam od 15 lat. Myślicie, że dużo się zmieniło? W sensie czy z marszu można wejść i zdać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nico Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 na pewno nie ja robiłem C+E jeżdżę samochodem prawie 20 lat i to dość sporo a egzamin tak wejsc z marszu to nie jest tak łatwo zdać tak jak powiedział mój instruktor to raczej małpowanie niż jazda np. na rondach czekasz na wjazd jak masz pewność ze nie wymusisz bo w przeciwnym razie wysiadka da ci po hamulcach i koniec a w zyciu juz by ktos chciał wyjsc i nałożyc ci za to ze zatrzymujesz ruch a znów za wolna jazda tez może cie oblac bo jestes nie zdecydowany tak zle i tak nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Faktycznie jazda z egzaminatorem nie odzwierciedla tego jak w rzeczywistości będzie się jeździło po drogach. Ba! Praktycznie nikt tak nie jeździ - dobrze jest to widoczne po tych ciągłych wyprzedzaniach L-ki, mruganiu światłami, trąbieniu czy wymownym gestom. Jest na to przysłowie - zapomniał wół jak cielęciem był. Zacząłbym od nauki przepisów, wbrew pozorom to twardy orzech do zgryzienia, bo wiele pytań jest podchwytliwych. Ucz się z takich serwisów jak http://www.ltesty.pl/testy/- masz tam aktualną bazę pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinatra Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Na pewno musisz troche poćwiczyć i wtedy zobaczysz ile jeszcze musisz poćwiczyć. Przygotuj sie tylko porządnie do egzaminu teoretycznego. Polecam naukę online. Są różne stronki internetowe z aktualnymi pytaniami. Tu link do jednej z nich https://www.prawo-jazdy-360.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oleńka Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpnia 2017 Wydaje mi się, że jak jeździsz długo to z marszu będzie ok. Z resztą, raz spróbować nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi