Gość Gość Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Łazienka ok 6 m kwadratowych. Montaż oświetlenia LED-owego. Wymiana kaloryfera na łazienkowy, brodzik, kabina, umywalka jeżeli się zmieści. Od kafelek po sufit. Mniej wiecej oczywiscie ile trzeba liczyć z robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 8000 zł w średnim standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Łazienka ok 6 m kwadratowych. Montaż oświetlenia LED-owego. Wymiana kaloryfera na łazienkowy, brodzik, kabina, umywalka jeżeli się zmieści. Od kafelek po sufit. Mniej wiecej oczywiscie ile trzeba liczyć z robocizną. troszke wyzszy standard 20.000 zl mnie kosztowala wymiar 2m na 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Wu Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Właśnie najlepiej, żeby ktoś fachowo zrobił projekt i wycenił. U mnie projekt łazienki łącznie z wykonaniem robiła firma d&d projekt. Ale ja mam większą łazienkę i oni traktują każdego klienta indywidualnie, więc lepiej po prostu skontaktuj się z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejŻ Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2021 Ja ostatnio szukałem dobrych grzejników i trafiłem na fajną okazję z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek43 Napisano 23 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2021 6m to dość mało. Na pewno będziesz musiał zdecydować się na niewielką kabinę 80x80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi