Gość Ziemia woda taka sutyacja Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia Godzinę temu, Gość Optymista napisał: 3.5mln max przetwórcy w strachu Pękają ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 59 minut temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Pękają ze śmiechu 2 godziny temu, Gość Optymista napisał: 3.5mln max przetwórcy w strachu Jakie 3,5 ,wszyscy pryskają gibami ,asahi ,wszystko się zregeneruje będzie co najmniej 5 mln ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edek Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 8 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Jakie 3,5 ,wszyscy pryskają gibami ,asahi ,wszystko się zregeneruje będzie co najmniej 5 mln ton Faktycznie ludzie są nienormalni, po co to ratować, niech inni mają a ja popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 10 godzin temu, Gość Ziemia woda taka sutyacja napisał: Pękają ze śmiechu No nie wiem, taniej jak dzisiaj nie nakupią na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia Godzinę temu, Gość Optymista napisał: No nie wiem, taniej jak dzisiaj nie nakupią na jesieni Nakupimy Na Ukrainie i w Mołdawii Naprawdę nie musicie się o nas martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Optymista Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 3 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Nakupimy Na Ukrainie i w Mołdawii Naprawdę nie musicie się o nas martwić Nikt sie o was nie martwi, jak jestescie w strachu to lepsza cena jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia We Francji i u Niemca mróz był jeszcze większy i to oni mają kapitał zainwestowany w Ukrainie a Polaczki to będą mogli tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 28 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwietnia Straszne frazesy opowiadacie. Niemiec u nas ma surowiec za darmo nawet jeśli musiałby 1,5 płacić to i tak jest zarobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Koziwtuł Napisano 29 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia W dniu 28.04.2024 o 08:04, Gość Marian napisał: Straszne frazesy opowiadacie. Niemiec u nas ma surowiec za darmo nawet jeśli musiałby 1,5 płacić to i tak jest zarobiony Potwierdzam Tylko dlaczego zarobić mniej jak można więcej Dlatego za odpad kokosów nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietyly Napisano 29 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia Zmarzło dużo i będę musiał więcej zapłacić niż powinienem. Coś się zarobi i tak na tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadik Napisano 1 Maja Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja No i sypia się Jonagoldy jak igiełki z choinki… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kidas Napisano 1 Maja Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja Godzinę temu, Gość Sadik napisał: No i sypia się Jonagoldy jak igiełki z choinki… Co roku ta sama śpiewka Znowu zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 1 Maja Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja A ,jeszcze zapomniałem o czereśniach ,nie ma nawet 1szt ,słownie jednej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 1 Maja Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 5 godzin temu, Gość kidas napisał: Co roku ta sama śpiewka Znowu zabraknie Tak jest jak kolega napisał sypie się wszystko strasznie .... , nie wierzysz zapraszam . Jak znajdziesz mi jednego zielonego zawiazka to będziesz mógł sobie chodzić pielęgnować nawozić pryskac aby wychodowac owoc a nie mądrować się ze co roku ta sama śpiewka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 1 Maja Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja W poprzednim sezonie miałem normalny zbiór ok 50-70 t, ale w tym sezonie będzie ok 25 max 30- rejon Grójecki, młode nasadzenia nieźle przerzedżiło. Po poprzednim sezonie chyba lepiej produkować przemysł ewentualnie obierkę nie ma co pakować pieniędzy w deser bo to jest nieopłacalne-jak widać w cennikach. Kiepskie zawiązanie plus przemienne owocowanie na 30 procentach drzew, są takie które nie mają zawiązków. Tak wygląda sytuacja w moim sadzie więc proszę nie piszcie że nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadik Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja Owoców będzie napewno o połowę mniej niż w zeszłym roku w skali całego kraju.Zeby to było tylko 50% …a miało być tak pięknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość znudzony Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 5 godzin temu, Gość Olo napisał: Tak jest jak kolega napisał sypie się wszystko strasznie .... , nie wierzysz zapraszam . Jak znajdziesz mi jednego zielonego zawiazka to będziesz mógł sobie chodzić pielęgnować nawozić pryskac aby wychodowac owoc a nie mądrować się ze co roku ta sama śpiewka . Ale co roku jest ta sama śpiewka,że nic nie ma W zeszłym roku przecież też wszystko zmarzło Poczytaj sobie wpisuly z poprzedniego roku i zrozumiesz o czym piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pryns Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja Sypią się bo było bardzo duże kwitnienie ale bez przesady, coś zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 za wagę Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 3 godziny temu, Gość Sadik napisał: Owoców będzie napewno o połowę mniej niż w zeszłym roku w skali całego kraju.Zeby to było tylko 50% …a miało być tak pięknie.. Kolejny prorok Już w zeszłym roku na jesieni słyszałem,że zabraknie i będzie 5 za wagę A od jesieni zdrożało całe 20 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 8 godzin temu, Gość Olo napisał: W poprzednim sezonie miałem normalny zbiór ok 50-70 t, ale w tym sezonie będzie ok 25 max 30- rejon Grójecki, młode nasadzenia nieźle przerzedżiło. Po poprzednim sezonie chyba lepiej produkować przemysł ewentualnie obierkę nie ma co pakować pieniędzy w deser bo to jest nieopłacalne-jak widać w cennikach. Kiepskie zawiązanie plus przemienne owocowanie na 30 procentach drzew, są takie które nie mają zawiązków. Tak wygląda sytuacja w moim sadzie więc proszę nie piszcie że nie zabraknie. Widać 70 ton nie jest normalny plon skoro matka natura zdecydowała,że więcej nie da Nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pryns Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 3 godziny temu, Gość znudzony napisał: Ale co roku jest ta sama śpiewka,że nic nie ma W zeszłym roku przecież też wszystko zmarzło Poczytaj sobie wpisuly z poprzedniego roku i zrozumiesz o czym piszę No ale przecież poprzedni rok był bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja U mnie w prinsie nadkoronowka nic nie zmarzły gibe odpuściłem bo po co. Teraz załamka sypie się wszystko 2 może 3 zawiązki na całym drzewie widać 10 letni sad tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prync Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 4 godziny temu, Gość Princ napisał: U mnie w prinsie nadkoronowka nic nie zmarzły gibe odpuściłem bo po co. Teraz załamka sypie się wszystko 2 może 3 zawiązki na całym drzewie widać 10 letni sad tragedia Ładny towar będzie bez przerzedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 2 Maja Zgłoszenie Share Napisano 2 Maja 4 godziny temu, Gość prync napisał: Ładny towar będzie bez przerzedzania U mnie ta sama sytuacja , z tym , że ja gibe dałem i też chujnia, 1-2 zawiazki , a reszta się sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prync Napisano 3 Maja Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 8 godzin temu, Gość Filozof napisał: U mnie ta sama sytuacja , z tym , że ja gibe dałem i też chujnia, 1-2 zawiazki , a reszta się sypie. Patrz ile zostaje a nie ile się sypie Gdybym myślał jak wy też bym panikował Sypie się strasznie...na gałązce 20 kwiatostanów czyli ok 100 kwiatków a zostaje 5-7 zawiązków No dramat:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi