Gość gos Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2017 Jak tam z kasą za banki wypłacają już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaaa** Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Tak ja już otrzymałem pieniądze na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggosc2 Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 A kiedy skladales papiery o wyplacenie pieniedzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Ja oddałem jablko w listopadzie wniosek byl początek grudnia a kasa byla koniec stycznia teraz niestety wydluzyli z powodu dużej ilości wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pppp Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Ktoś już dostał decyzje w sprawie wypłaty z banków????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Ludzie decyzje juz mają a niektórzy i pieniądze tez. Jeśli długo nie otrzymujecie decyzji to prawdopodobnie czeka was kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzasta Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2017 A co na tej kontroli sprawdzają ???Tylko sad czy coś więcej się pytają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwietnia 2017 Zależy na kogo się trafi. Głównie chodzi im o obejrzenie działek i kwater żeby się zgadzało z tym co we wniosku o płatność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwietnia 2017 witam, miałam taka kontrole jeszcze w tamtym roku dotyczyło to kapusty na banki żywnosci,,kapusta pochodziła ze zbiorów 2015 r odstawiana była w dwóch turach ok listopada 2015 i maja 2016. kontrol przyjechała w czerwcu 2016 r. na tych działkach gdzie była w 2015 r kapusta rosły w 2016 buraki .....więc zdjecia pan porobił jak rosna buraki .....w sumie to wiecej papierologi iniz konkretów.a kasa była we wrzesniu 2016r... 1,26 zł wyszła kapusta ze wszystkim .....dobrze było ale sie skonczyło .kapusta wypadła z obiegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dzast Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2017 A to dzwonią i się umawiają kiedy przyjadą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2017 tak zrobili ..zadzwonili ..przynajmniej arr Lublin tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylw Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Ile czasu trzeba czekać na kasę za banki już po kontroli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartolololo Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Jaka wam wyszla stawka za kg w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadf Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Jeszcze nie wiem dopiero była kontrol zobaczymy jak Euro będzie szło do góry.A ile trzeba czekać na decyzje po kontroli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Konret Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Mi przyszła kasa, wniosek pod koniec stycznia,kasa pod koniec marca, nie było kontroli, ale w dwóch poprzednich latach była. Kontrola to fikcja bo to nie są pieniądze z kasy państwa tylko z Unii (teoretycznie, praktycznie nasze) więc kto się tym przejmuje) Kurs euro 4,30zł (w poprzednim roku 4,44zł).Jabłko wyszło po równo 2zł z tym że daleki dystans 600km + chłodnia , to wiadomo dobra stawka z km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hgk Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2017 Czy komuś już przyszła decyzja za banki po kontroli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hhh Napisano 5 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2017 Mi przyszła kasa, wniosek pod koniec stycznia,kasa pod koniec marca, nie było kontroli, ale w dwóch poprzednich latach była. Kontrola to fikcja bo to nie są pieniądze z kasy państwa tylko z Unii (teoretycznie, praktycznie nasze) więc kto się tym przejmuje) Kurs euro 4,30zł (w poprzednim roku 4,44zł).Jabłko wyszło po równo 2zł z tym że daleki dystans 600km + chłodnia , to wiadomo dobra stawka z km. A jak była kontrol to po kontroli długo czekało się na kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roman Napisano 19 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maja 2017 czy ktoś wie coś na temat oddawania kasy za wycofanie z grup producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość renia Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 Czy wypłacają już kasę za banki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roman Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 Czy wypłacają już kasę za banki ???? Oczywiście od dawna , jakieś dwa miesiące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaa Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 pieniadze za banki bardzo szybko w tym roku splynely, mi po okolo 6 tygodniach od zlozenia wniosku o platnosc. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadmax Napisano 22 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2017 Witam, u mnie niedługo minie 2 miesiące od złożenia wniosku i jak na razie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość renia Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 A ja miałam kontrol w połowie kwietnia ale kasy jeszcze nie mam.Czy ktoś wie czy długo jeszcze trzeba czekać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jhhj Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 Mam pytanko!!!!Jestem już po kontroli embargo za jabłka w połowie kwietnia była kontrol ile trzeba czekać jeszcze na kasę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asd Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 Wszędzie były wzmianki, że kasa do końca września 2017.W zeszłym roku dostałem w pierwszy dzień roboczy października, dwa lata temu z ostatniej transzy jakoś na początku września.Kasy brakuje i będą zwlekać ile tylko się da. Dobrze, że decyzja jest, ale przelewu to nie przyśpiesza w żaden sposób. Większość podejrzwam pójdzie w sierpniu-wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi