doniu666 Napisano 25 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpnia (edytowane) cześć pytanie jak w temacie, 10 ha do wynajęcia , nie wiem ile wołać, tzn są jakieś zestawienia w internecie ale wolę od branżowców słowo . JAk wygląda w tej chwili opłacalność, na bank przyjdzie mi słuchać różnych argumentów pod górkę przy ewentualnym spotkaniu z rolnikiem. Edytowane 25 Sierpnia przez Sebastian Pawłowski Proszę nie umieszczać linków do konkurencyjnych portali lah1Them dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 26 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia ja dalem 8ha 4 5 klasa dzierzawca bierze doplaty i placi podatek za mnie okolice łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość John Napisano 26 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia Trzeba doić ile wejdzie spokojnie można 2000 2500 brać byle byś tym Kalickim nie dzierżawił bo to nie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agro22 Napisano 27 Sierpnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia Realnie? 2tys/ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi