Paulina33 Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu witam wszystkich mam na imię Paulina założyłam zbiórkę z ogromnym wstydem ale nie miałam wyboru i muszę was prosić o bardzo szybką pomoc finansową ponieważ liczy się każda godzina,minuta i sekunda aby uratować to psie maleństwo, 3 dni temu byłam w lesie na spacerze i niestety byłam świadkiem jak ktoś coś wyrzucał w worku(takim jak na węgiel) gdy odeszli podeszłam do tego worka i byłam w szoku to co zobaczyłam to był szczeniak owczarka niemieckiego miał związany pyszczek i łapki nie zastanawiałam się ani sekundy i go zabrałam do domu umyłam go i zwarzyłam waży 2,20kg postanowiłam pójść to weterynarza aby go zbadał bo zauważyłam że wydala kał z krwią i wymiotuje żółcią z krwią, ale niestety weterynarz powiedział że bez pieniędzy nic nie zrobi zapytałam jaki koszt badania to powiedział że to będzie kilka badań i podjęcie ewentualne leczenia powiedział że koszt tego wszystkiego będzie w granicach 4500zł oczywiście wkurzyło mnie to bo tu chodzi o życie szczeniaka, wróciłam do domu po pieniądze ale doznałam drugiego szoku mój narzeczony zabrał wszystkie moje pieniądze i biżuterię i uciekł nie wiem dokładnie gdzie jest wiem od policji że w Polsce go nie ma, zostałam sama bez środków do życia, kochani nie mam nikogo kto by mógł mi pomóc dlatego błagam obcych ludzi o pomoc Do schroniska nie oddam tego szczeniaka bo nie wiadomo co by go tam czekało, zatrzymam to małe serduszko ale trzeba je uratować z tego co się dowiedziałam to ma 7 tygodni i ma parwowirozę, giardie i lambie to go zżera od środka błagam kochani każde wasze 5 10 15 20 zł to szansa na uratowanie tego maluszka pomóżcie błagam. Pod spodem przesyłam numer telefonu do przelewów blik jeśli byłby ktoś chętny pomóc mi go uratować NUMER DO PRZELEWÓW 797251642 a oto zdjęcie tego maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi