Gość Filip Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Dzień dobry, Chciałbym poruszyć temat kukurydzy suchej typu flint. Mam spory problem ze znalezieniem w Polsce dobrego dostawcy tego surowca. Posiadam młyn kukurydziany i produkcję bezglutenową. Poszukuję stałego dostawcy z doświadczeniem w dostarczaniu kukurydzy do młynów. Czy mogę prosić o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Jakie zapotrzebowanie miesięczne? Może być w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anton Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Dzień dobry, Chciałbym poruszyć temat kukurydzy suchej typu flint. Mam spory problem ze znalezieniem w Polsce dobrego dostawcy tego surowca. Posiadam młyn kukurydziany i produkcję bezglutenową. Poszukuję stałego dostawcy z doświadczeniem w dostarczaniu kukurydzy do młynów. Czy mogę prosić o pomoc? Jaki region, ja produkuję , mozemy podjąc współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filip Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Jakie zapotrzebowanie miesięczne? Może być w wiadomości prywatnej. 700 ton na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filip Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Jaki region, ja produkuję , mozemy podjąc współpracę Warmia-mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomaszek Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2019 w jakiej cenie ??? ja posiadam 100 h gospodarstwo i przymierzam się do zasiania całości czy będzie warto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 21 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2019 W dniu 24.04.2017 o 14:03, Gość Filip napisał: 700 ton na miesiąc. Na kiedy potrzebujesz taką ilosc kukurydzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi