Gość krzysiek Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Szanowni Państwo,kto ma problemy z płatnościami za owoc od Handlosadu z Ostrowca k/Hynowa zapraszam do kontaktu pod nr, tel.601372769,ja osobiście nie mogę wyegzekwować pieniędzy za jabłka które w/w firma nabyła ode mnie w 2016 roku. Mój prawnik już napisał pozew sądowy ale jeśli ktoś został też oszukany to zapraszam niech się też dołącza do mojego pozwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2017 Temat niekatualny. Jestem czysty i spłacony już od dawna. Proszę administrację o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2017 Zamykamy i dziękujemy za informację. Lepiej późno niż wcale Przypominamy również, że miejsce na tego typu informację jest w sekcji Opinie i Ostrzeżenia. Pozdrawiamy Administracja Forum Igrit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi