Gość oszukany Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam serdecznie, chcę przestrzec przed Panem z BBGRiT gdyż jest to firma która oszukuje ludzi. Biorą towar i zero zapłaty, obiecując pieniądze jutro, za tydzień za miesiąc a następnie zero kontaktu!!!Moim zdaniem jest to firma naciągaczy działająca na zasadach Amber- Goldu!!! Mam nadzieje ze niedługo prokurator dobierze się mu do d*py bo zabrać plon z całego roku i pozbawić rodzinę pieniędzy to może zrobić tylko najgorsza menda !!! Piszę , żeby ktoś nie musiał być w takiej sytuacji!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 10 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2015 W związku z Państwa zapytaniami informujemy, że serwis IGRiT.pl nie jest kapitałowo czy jakikolwiek inny sposób związany z firmą BBGRiT Sp. z o.o., której to ogłoszenia mozna znaleźć na łamach serwisu. Zespół IGRiT.p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2015 BBGRiT w ogóle Wam nie płaci, czy płaci, ale z opóźnieniami? Ja dostałem 1/4 kasy i o resztę nie mogę się doprosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OSUZKANA Napisano 22 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2015 Witam ! Pan M nie płaci mi od września 2013 mam wyrok z klauzulą i nic ....... ale widzę że na igrit ogłasza się. To przykre , że osoba która tak oszukuje bezkarnie prowadzi dziłlalność ...ile jeszcze osób zostanie oszukanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 22 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2015 Wreszcie w internecie pojawiła się informacja,że BBGRiT to oszust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość.. Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2015 To najgorsze ... jakie kiedykolwiek spotkałem,jeśli ktoś podejmnie z nim współpracę to naprawde współczuję!Mam nadzieje że po tych opiniach ta ... jest skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 20 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2015 Jak dorwę to będzie sądzony ale nie na tym świecie!!! Bo jak widać nasze prawo działa na korzyść takich osób! Gdzie jest prokurator ??? Co jest z tym krajem??!!! Ludzie oddają mu plony całego roku i nie mają za co żyć!!! Wszyscy śmieją się z Rosji czy krajów na bliskim wschodzie ale tam jest prawo przestrzegane tam by sobie tak nie pogrywał a nie jest wyrok i dalej kupuje i się ogłasza!!! Ile to ma jeszcze trwać ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ada Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpnia 2015 A co im sprzedajecie? Czym sie zajmuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anonim Napisano 30 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpnia 2015 A co im sprzedajecie? Czym sie zajmuja? zajmują się oszustwem pod przykrywką skupu głównie zbóż w szczególności kukurydzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anonim Napisano 7 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2015 Informuje żeby nic nie sprzedawać firmie BBGRiT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a raczej dawac bo i tak pieniedzy nie będzie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino77 Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2021 oszukiwali i oszukuja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi